🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 8 (06.11 - 13.11) 🎭

• 24 138
  • 602
  •   6
Отговори
# 600
Ами освен Бачорски да покани ВН, вторият да откаже и след отказа Глория да приеме. ВН си заминава.
Така на масата  Ева и Георги може би ще заложат глас на Бачорски за предател, а с втория предател ще стрелят напосоки. Може би Петканов.
Венци, Петканов, Бачорски и Глория ще гласуват за Ева и Георги, че са предатели и така предателите ще спечелят.
Макар че Бачорски е ясен на повечето, мисля че няма да отпадне, и ако Глория приеме да е предател, двамата ще спечелят.

# 601
Ами освен Бачорски да покани ВН, вторият да откаже и след отказа Глория да приеме. ВН си заминава.
Така на масата  Ева и Георги може би ще заложат глас на Бачорски за предател, а с втория предател ще стрелят напосоки. Може би Петканов.
Венци, Петканов, Бачорски и Глория ще гласуват за Ева и Георги, че са предатели и така предателите ще спечелят.
Макар че Бачорски е ясен на повечето, мисля че няма да отпадне, и ако Глория приеме да е предател, двамата ще спечелят.

Ако Венци приеме да е предател, играта се обръща. Със сигурност той ще спечели, защото няма да го заподозрат. Много ще ме е яд, но искам да видя как ще се изправи пред ВН в тази си роля, след като цял сезон му се мазни.

Ситуацията е много завързана, защото останаха хора, които са се овъртолили в приятелски и любовни връзки и краят ще е гаден за всички, в т.ч. и за Бъч, който го играе Мефистофел. Единствено Глория може да играе с чиста съвест предател, заради последните изпълнения и за отмъщение. Дани П. е много очевиден избор за предател, защото със сигурност ще го разстрелят, той ВН вече започна стрелбата. Георги би бил добър избор, но пък да вземе той титлата без да си помръдне пръста и без да е близък с Бъч не мисля, че е опция за самия Бъч.

П.С. Обаче пък ако Бъч избере Глория, ще си има проблеми с жена си, не ли? ThinkingWink

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 22:32 от Janelle

# 602

Общи условия

Активация на акаунт