Препоръчано и изпробвано от Lilly Drogerie

• 3 674
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Lilly нямат приложение, нали? Имам някаква членска карта и я цъкам всеки път, не приспада от цената, но трупа някакви точки.
И онзи ден попитах дали трябва до края на годината да изхарча натрупаното, тоест нулира ли се на нова година това, което е натрупано? Продавачката не можа да ми го обясни много добре. Каза "може и сега да си приспаднете от сумата с точките, които са натрупани", казах ОК... и ми смъкнаха 4 лв и нещо от сметката Grinning
Да, нямат приложение. То има някакво, но си е на сръбски, не ми върши работа. И аз съм с карта (пластика) и не знам кога трупа точки и какво прави. Няма къде да следя. Трябва да направят и на български да има приложение. Иначе цветчета се трупат при покупка на някои артикули, и реално май това са ти точките, които в един момент ти правят някаква отстъпка. Ако някой е по-наясно, нека обясни, моля!

# 16
Има къде да се следят точките, ако имате регистрация в сайта.

През меню "Моят профил" и после "Лоялна програма", както картата трябва да бъде въведена в онлайн профила:

# 17
Аз си я показвам от телефона, че там в Cardbox вкарах баркодовете на 20 пластики, да не ги трупам в портфейла. По същия начин и в аптеки Sopharmacy не знам какво се трупа, какво се приспада, кога се нулира... пълен хаос. Купих Nuxe Men един крем, цъкам картата, жената ми казва "а, то вече като има едно намаление, няма смисъл от картата, няма да ви направи второ намаление", казвам "ама аз не искам второ намаление, а да си трупа точките, които си трупа. Които уж на нова година нулирате и в края на декември ще искам да си ги ползвам.
Тъмна Индия са ми тези пластики и членства. Ама цъкам там.. да има.

# 18
Като купуваш продукти с цветенца, трупаш точки, ако си маркираш картата, които се равняват на някакви пари. Забравих как ги обръщат цветенцата в пари. Тези 4 лв си ги събрал от такива продукти.

На някои дават много цветенца, а на други малко.
Sopharmacy и аз не знам какво трупат картите вече. Май оборот и след определена сума  можеш да ползваш някакви намаления на артикули включени в лоялната им програма. Преди беше да трупаш точки и срещу тях може да си вземеш безплатно продукти срещу точките. А сега май за последните 2-3 месеца трябва да си натрупал оборот над 200 лв, за да купуваш специални продукти с намаление.
Аз винаги я маркирам и с някакви стотинки ми намалят нещата, но не знам защо, със сигурност не съм им направила оборот над 200лв за 2-3 месеца.

# 19
При онлайн поръчките доста често "забравят" да начислят цветенцатата. Условието им е да са изминали 14 дни от получаването на поръчката ( да са сигурни, че нищо няма да се връща). Почти всеки път се налага да им пиша и подканят да си изпълнят задълженията и обещанията към клиента, което е много досадно. Последният път беше минал 1 месец и нито точки, цветенца и там каквото и да е беше отчетено, да не говорим, че ги начислиха чак 1 седмица след моя имейл.

# 20
Е това е доста некоректно, ако наистина трябва някой да ги подсеща. Значи онлайн обслужването е скапано. Не се прави така.
Ако имате във Вашия град Лили, по-добре си пазарувайте от самия магазин.  Тамън се разглежда на място, пробват се аромати и т.н.

# 21
  • Варна
онлайн си направих профил и уж закачих картата.
Само една поръчка имам направена, веднага я и платих, но не получих нищо като мейл за потвърждение, никаква обратна връзка. Чак се притесних къде точно пазарувах Simple Smile
Писах на съпорта - потвърдиха поръчката. Доста време ѝ трябваше да дойде. Не съм особено доволна.

# 22
Всяко цветче се равнява на 1ст. Може да плащате с тях или да Ви се намалява сметката. Аз чакам да се понатрупат повече цветчета и направо с тях си "плащам" покупката на някакъв продукт.

# 23
И аз имам драма с картата. Първо електронната карта, която си бях създала през профила не се прикачваше към профила ми, след години спорадични опити се наложи да си изтрия акаунта на сайта им и да поискам да изтрият данните ми по GDPR, и чак след това успях да закача картата към чисто нов профил.
Опитах се да напазаря във физически магазин, но се оказа, че трябвало да предоставя имейл от Лили с баркод и само с него мога да си взема пластика, с която да пазарувам на място. Не намерих такъв в пощата си и звъннах на телефона, който са обявили за въпроси относно лоялната програма.
По телефона ми казаха, че звъня на грешен отдел (чак ме накараха да обясня къде на сайта съм видяла телефонния номер, явно е много скришен отдел), ама то така или иначе колежката, която отговаря, нямало да я има още 2 седмици, та щели да ѝ предадат, когато се върне да се свърже с мен. Разбира се, никой не се е свързал с мен месеци по-късно 😄
Преди няколко дни направих поръчка онлайн и не успях да използвам точките, които съм натрупала от предишните ми онлайн поръчки. Излиза грешка, че точките са невалидни. Не видях никъде в общите им условия да има някакъв срок на годност или специални условия за ползване на точките. Щях да се оплача и че като връх на всичко не са ми дали точки за последната поръчка (не, че мога да ги ползвам, но поне символично), но видях, че е редовен номер. Явно на мен до сега са ми начислявали чинно, защото са ми давали само невалидни точки за украса на акаунта 🤣

# 24
  • София
Момичета, идвам с отзив за ламиниращия продукт за коса на Фармона, който коментирахме по-рано. Пробвах го днес и на моята коса изобщо не й хареса. Все едно съм си сложила балсам (дори не маска) от супера Joy
Нищо де, беше ми интересно и го тествах. Знаете, че това, че на мен не ми допадна, не означава, че и на вас няма. Просто споделям впечатление Simple Smile

# 25
  • София
А къде стои този ламиниращ продукт? Аз го търсих и при шампоаните, и при боите за коса, но не го видях. Може и да го е нямало в магазина.

# 26
# 27
  • София
А къде стои този ламиниращ продукт? Аз го търсих и при шампоаните, и при боите за коса, но не го видях. Може и да го е нямало в магазина.
Аз поръчах от makeup - там е близо двойно по-евтин. Вчера погледнах и в Лили и беше изчерпан, имаше само шампоани на марката. Предполагам, че и при вас е бил изчерпан просто. Не си заслужава за мен, едно голямо нищо е. Изгубих си времето и парите, а имам чувството, че ми свали и от боята (добре, че другата седмица ще се боядисвам).

# 28
Ами, проба, грешка. Естествено че не означава, че щом аз съм доволна и на другите ще им действа по същия начин. Не бих препоръчала нещо от което самата аз не съм доволна. И аз се подведох по множеството положителни коментари за спрея за стъклена коса от Арлен, купих го, ми, при мен грам ефект няма. Пробвала съм много ламиниращи продукти, само този ми подейства най-добре. Може би е до косъм, пък и трябва правилно да се следват стъпките. Не е добре и да се претрупва материал, защото веднъж така направих (без да искам) от едната страна на косата и изглеждаше като омазнено по скоро. За по-дълга коса, каквато е моята, трябват поне две опаковки.
Намира се на щандовете с шампоани, балсами, маски за коса. Може и да не го поддържат във всичките си магазини.

# 29
Има добри намаления на някои парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт