Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 2 584
  • 67
  •   4
Отговори
# 60
Аз си мисля, че, за да се откаже праведната и честна прокурорка от задължението си към Тарък и от идеята си да унищожи убиеца му,  че даже и да се влюби в Йомер, Невин най-вероятно в един момент по-нататък ще разбере, че този Тарък може да не е бил толкова честен и праведен прокурор и човек, за какъвто тя го е мислила.   В тетрадките му, които тя взе и разглеждаше, имаше много схеми, рисувани от прокурора на ръка и обозначени  с надписи.  Нищо чудно той просто да е бил в комбина с тези, които искат да купуват и застрояват земите и на тази основа да са имали търкания с Йомер.

И аз много съм притеснена каква ще е съдбата на сериала ни , при такива рейтинги. Мариянка, знаеш ли дали имат някаква клауза в договорите си (Енгин по-специално) за минимален брой серии (например 13-14) за първи сезон на този сериал?
Иначе, не съм съгласна, че не можем нищо да правим, а само да седим и гледаме/четем как други плюят сериала.
Като има хейтъри, защо да няма други (ние), които да пишат и защитават мнението си??
Ето ви три възможности:
1. Отидете на:  https://socipol.com/poll/2025-en-iyi-oyuncusu-on-eleme направете си акаунт (с гугъл имейл, сигурно може и с друг) и гласувайте за Енгин (и още две имена, защото искат задължително 3). Срок до 30/11/2025
2. Отидете на imdb.com, направете си и там акаунт, потърсете Engin Akyurek, или Old Money, или Bereketli Topraklar, или който и да е друг Енгинов проект и дайте високи оценки (може би 9 е по-разумно, защото десетките може и да ги "филтрират"). И ревюта може да оставяте. Защо хейтърите да могат да пишат всякакви глупости, а ние да не пишем???  Дори Фатмагюл и  КПА там са с незаслужено ниски оценки, да не говорим за последните му проекти като ДП, КФ, Стари пари и ПЗ, които са с направо обидно ниски оценки.....
Ако нещо ви затруднява технически, питайте, с удоволствие мога да помогна със съвет.
3. Ходете на ютюб и show tv и кликайте на like за сериите, пишете или поне харесвайте положителните коментари на други хора. Изобщо ако имате време, отделяйте малко от него и за този вид дейности.
Капка по капка - вир, язовир, или каквото щете, но все има някаква файда Satisfied

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 05:38 от Burkina

# 61
Добро утро!

Ами да го спират, като не ги е срам от това. И това е само от работата на Енгин, не за жена му, къщите, колите ,родата...Защото и така влизат в тая класация

Буркина , с хора с предразсъдъци да спориш е губене на време и нерви. Те не са гледали нищо от сериала, просто имат мисия или им е платено. Определено е задействана активна анти кампания.

# 62
Добро утро момичета 💕
Имайте хубав и успешен ден вторник!
Да пием по кафе и да си подреждаме деня!
☕☕☕

# 63
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник - успешен да е и да имаме новини.
Надяваме се тази вечер да имаме превод на епизод 2.

Гюлсим в инстаграма си е сложила този пост. Енгин го е харесал.
Ето линк - снимките са 14, някои сме виждали, други не: https://www.instagram.com/p/DQ1ytVmiNTG/?hl=bg&img_index=1

# 64
Малко красота 😍

# 65
  • Пловдив

https://x.com/dizidunyasicom/status/1988178223113601507

В телевизионния сериал "Плодородни земи", чиито снимки на 4 епизода са завършени, се правят промени в сценария и историята..

Казват, че един от сценаристите на сериала "Плодородни земи" е бил освободен..

# 66
А дано да е за добро 🤡 Аз до тук всичко си харесвам

# 67
Дано да е за добро.
Време е за нещо по-вечерно 🍷🍷🍷🍷🍷

Общи условия

Активация на акаунт