И аз много съм притеснена каква ще е съдбата на сериала ни , при такива рейтинги. Мариянка, знаеш ли дали имат някаква клауза в договорите си (Енгин по-специално) за минимален брой серии (например 13-14) за първи сезон на този сериал?
Иначе, не съм съгласна, че не можем нищо да правим, а само да седим и гледаме/четем как други плюят сериала.
Като има хейтъри, защо да няма други (ние), които да пишат и защитават мнението си??
Ето ви три възможности:
1. Отидете на: https://socipol.com/poll/2025-en-iyi-oyuncusu-on-eleme направете си акаунт (с гугъл имейл, сигурно може и с друг) и гласувайте за Енгин (и още две имена, защото искат задължително 3). Срок до 30/11/2025
2. Отидете на imdb.com, направете си и там акаунт, потърсете Engin Akyurek, или Old Money, или Bereketli Topraklar, или който и да е друг Енгинов проект и дайте високи оценки (може би 9 е по-разумно, защото десетките може и да ги "филтрират"). И ревюта може да оставяте. Защо хейтърите да могат да пишат всякакви глупости, а ние да не пишем??? Дори Фатмагюл и КПА там са с незаслужено ниски оценки, да не говорим за последните му проекти като ДП, КФ, Стари пари и ПЗ, които са с направо обидно ниски оценки.....
Ако нещо ви затруднява технически, питайте, с удоволствие мога да помогна със съвет.
3. Ходете на ютюб и show tv и кликайте на like за сериите, пишете или поне харесвайте положителните коментари на други хора. Изобщо ако имате време, отделяйте малко от него и за този вид дейности.
Капка по капка - вир, язовир, или каквото щете, но все има някаква файда