Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 3 162
  • 80
  •   3
Отговори
# 75
Няква реанимация ще прилагат ,ама дали ще има ефект .

Ами ще ни откажат от турски сериали, то аз и без това само с Енгин гледам откак го открих като артист, ако той не снима не гледам, не ме вълнуват

Важното е да сме живи и здрави 🙂

# 76
  • Варна
Няква реанимация ще прилагат ,ама дали ще има ефект .

Ами ще ни откажат от турски сериали, то аз и без това само с Енгин гледам откак го открих като артист, ако той не снима не гледам, не ме вълнуват

Важното е да сме живи и здрави 🙂

Stuck Out Tongue Closed Eyes ти какво я подкара ...
знаеш ли колко критики отнесоха Старите пари с това уиски Mask

# 77
Аниста, ситуацията налага прилагането на упойка да преживеем стреса 😜

В Старите пари пиеха за кеф, ама нашта ситуация е друга 🤕

Майтапа настрана , на мен всичко ми харесва в тоя вид, като ще променят нещо дали няма моя рейтинг да падне аджеба 🤔 На турците не могат да угодят ми се струва, друг им е проблема , не сценария и режисурата , personal е.
Надявам се актьорите да са наясно ,че повредата не е в техния телевизор 😌 Те са прекрасни, талантливи млади и не толкова млади хора ❤️

# 78
Да, наистина е много тъжно.... Защо да сменят режисьора  след няма и 4 серии? Айде, ако са видели големи проблеми в работата му, да кажем добре, ще разберем. Но за  сценаристите съвсем не знам, за тях ми изглежда съвсем недомаслено. На мен сценарият си ми харесваше досега. Не помислиха навреме кога да почнат снимките, в кой ден да го сложат, каква реклама да направят, сега след дъжд качулка и ни в клин, ни в ръкав се юрват да правят такива драстични промени, де факто преди още да са  навлезли в историята....  Ние още  не сме го видели сценария, а те видите ли, вече решиха, че не е добър. И откъде са сигурни, че ще се подобри така изведнъж?

# 79
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда, успешна да е, както за нас, така и за сериала ни.
Днес ще имаме превод на еп. 2.

За него:
Разбрахме, че на режисьорския стол ще седне Юнус Озан Коркут.
https://x.com/o699h/status/1988318721333727595 Юнус Озан Коркут (режисьорът), след провала на сериала си „Аз съм нейната майка“, който приключи след 4 епизода, ще режисира „Благословените земи“.
Излъчвал се е по NOW тв.

# 80
  • Варна
Добро утро !
Определено ми прецакаха настроението.
Този режисьор, дето му спират на 4 еп. сериала, колко да е по- добър Flushed
Малко ми прилича на търсене на изкупителна жертва, кой е виновния ...
Лошото е, че ако почнат с метода "проба- грешка" и не уцелят,
може да не им стигне времето Persevere
Денят на излъчване според мен беше по- важния, не че съм компетентна.
Какво не му харесаха на режисьора ми е интересно ?

И така, сценаристите не ги пипат засега?

Лек ден:yellow_heart:

Общи условия

Активация на акаунт