Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна

Ами, момичета гледайте и слушайте Thinking

В началото на видеото се казва - "накрая на видеото имам една изненада за вас"

И в края на видеото какво виждаме -  Йомер помита от масата "Плодородни земи"- макета в офиса Smiling Imp

От туй повече, здраве му кажи Yellow Heart
Само някой да каже какво каза Йомер заедно с това, трябва да го видя в епизода ...

Допълвам : "В този град нова история няма. А ако има, ще я напиша аз !" това казва Йомер Smiley

Ха-ха, ето нашия човек ни даде нишана, работата мирише отвсякъде Rage

Но предположението ми е, че Енгин е теглил чертата, а не режисьора и съм доволна Smiling Imp
Е, явно и друго има, ама ние само врачуваме все пак ...щом ги е отписал явно има за какво.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 17:15 от Аnista

# 466
  • Пловдив

https://x.com/turkishtvpolls/status/1995473928165154858

Анкета: Кой е най-добрият актьор в турски телевизионен сериал за ноември 2025 г.?
https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-november-2025

Енгин Акюрек („Плодородни земи“) е №1 • 20350 гласа (27,1%)
Поздравления!!!

# 467

https://x.com/turkishtvpolls/status/1995473928165154858

Анкета: Кой е най-добрият актьор в турски телевизионен сериал за ноември 2025 г.?
https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-november-2025

Енгин Акюрек („Плодородни земи“) е №1 • 20350 гласа (27,1%)
Поздравления!!!

За топла и уютна вечер!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 21:59 от Марта_49

# 468
Нова от Истанбул

# 469
  • Пловдив

От инстаграма на Осман Доан - мениджър: https://www.instagram.com/p/DRu4jkygJds/?hl=bg

Братко Осман...
- Извини, братко Енгин. Ти си по-възрастен от мен.
- (Дълбока тишина)...
- Изобщо не изглеждам на годините си😁
- И аз😁

araselia,
Hands Thumbsup

https://x.com/turkishtvpolls/status/1995507884747354534

Анкета: Коя е най-добрата двойка в турски телевизионен сериал през ноември 2025 г.?
https://turkishtvpolls.com/the-best-couples-on-turkish-tv-series-november-2025

Невин-Йомер („Плодородни земи“) е №1 • 13737 гласа (31,6%)
Поздравления!!!

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 23:06 от mariana51

# 470

Добро утро момичета  Two Hearts
Хубав и успешен вторник!

Днес ще опитам да си купя от българските евро монети. Дано да няма прекалено много хора, че снощи даваха по ТВ доста големи опашки от желаещи.

# 471

Мнение от админката на грузинската ФБ група на Енгин: https://x.com/EnginGeoFans/status/1995483842530968007

Цял ден се чудя защо Енгин е изтрил от контактите си режисьора, продуцента и сериала. Направих малък анализ по въпроса и мисля, че е близо до истината.

Преди няколко месеца се появи информация, че Яъз Алп Акайдън ще снима сериала. Името на Енгин беше включено в актьорския състав много късно. Мисля, че режисьорът е изиграл голяма роля в това. Мисля също, че той е бил някой близък до директора на тази продуцентска компания.

Няма да казвам твърде много, но режисьорът изигра голяма роля за провала на сериала. Снимките, монтажът и най-важното, по-голямата част от поддържащия актьорски състав бяха ужасни. Например майката, сестрата и много други...

По-късно, когато каналът поиска смяна, продуцентът уволни режисьора. Смени се и сценаристът. Започвайки от петия епизод, дойде нов режисьор и чухме, че денят ще се промени.

По-късно се разнесе мълвата, че продуцентите не искат да харчат повече. Затова решиха да прекратят сериала. Дали Яъз Алп Акайдин беше човекът, който убеди продуцента да го направи? Мисля, че да...

Ето защо Енгин е ядосан на него. Всичко това може да се обясни единствено със злия план на режисьора.

Режисьорът и Енгин са от една ПР компания. Ето защо ни прави впечатление, че те не промотираха също както трябва серила. Вероятно брат и сестра Дурак, не искат да се противопоставят на хората от агенцията си. От всички те си получават вноските и така им е добре.

Явно, рано или късно ще излязат наяве някои неща.  Дори да оставим настрана нашите интерпретации и гадаене, все пак фактът си е факт - за пръв път от пролетта на 2020 година, когато Енгин си направи Инстаграм, броят на тези , които той следва, намаля - от 221 на 217. От това по-показателно, здраве му кажи!  Явно много му е преляло.
(Всъщност, един път, покрай контракта с Дисни +, последва и Еда Ече, коятт също беше от малкото турски избраници на Дисни+, но спря да я следва още на другия ден, предполагам, че по погрешка я е последвал, после е размислил. Но тук очевидно става въпрос за съзнателно отписване от всички "главни" в Плодородни земи, които сигурно според него са го провалили). 
За режисьора бяха писали, че му е приятел, но изглежда по-скоро е бил колега, познат от агенцията, а тя е тази, която (заради пустите печалби) гледа да уреди повече хора накуп от своите подопечни - без значение кой колко и за какво става....  Погледнете им Инстаграма,! Че те се скъсват да рекламират Далечен Град (там имат някакво участие с  помощник режисьор май), изобщо вече не ги е грижа за доскорошната им "златна кокошка" (съжалявам, че така наричам човек, когото обичам и ценя толкова високо, но менажерите му явно  за такъв са го имали)
Много ще се радвам, ако един ден скоро Енгин спре да следва и Арт Истанбул. И в Инстаграма, но и не само в него.....

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 07:23 от Burkina

# 472
# 473
  • Пловдив

Здравейте в ден вторник, мирен да е, успешен да е и чакаме новини.

# 474
  • София
Здравейте.Не редовно,но при възможност Ви чета.Не съм наясно защо е спрян сериала,но смятам,че за Енгин е по-добре.Той е перфекционист и по добре да се ядоса един път и продължи пътя си,а той има много разклонения-артист,писател,дарител, и във всички е добър, вместо постоянно да се разочароваш от нелепи препятствия.Да се работи ,когато един влага,а друг е ленив,но всички са една бригада е трудно,изнервящо и неуважително към себе си.Има много телевизии,много екипи,но таланта си е негов,пак ше си блести независими от платформата,от каналите.Идва Коледа нова година ,а догодина друго време ,други перспективи.А ние като зрители да бъдем изненадани от нови проекти,нова визия и интересна история. Приятни дни и весело предколедно настроение  ,

# 475
  • Пловдив

Статия от днес: https://www.yeniakit.com.tr/haber/dijital-tanitimda-tarihi-basar … vede-1968225.html

Исторически успех в дигиталната промоция: Турция на върха на световната сцена!

Турция достигна международна известност с два минисериала през 2025 г. за дигитално промотиране. Стартираните чрез новата стратегия на TGA (Турската агенция за насърчаване и развитие на туризма), фокусирана върху разказването на истории, „Antalya Gambit“ с участието на Мерием Узерли и Каан Урганджъоглу и „Istanbul My Love“ с участието на Афра Сарачоглу и Енгин Акюрек, изстреляха Türkiye на върха в сферата на дигиталното съдържание. И двете продукции са натрупали общо 2,8 милиарда дигитални гледания.

„GoTürkiye“ ДОСТИГА РЕКОРДНИ ГЛЕДАНИЯ НА ДИГИТАЛНИ ПЛАТФОРМИ

GoTürkiye набра впечатляващ импулс в дигиталния свят, като се възползва от присъствието си в социалните медии с над 5,3 милиона последователи с кинематографично съдържание. Две специални продукции, пуснати през 2025 г., представиха историята на марката Türkiye на света чрез модерен, високопродуктивен разказ, а броят на зрителите достигна рекордни нива.

Заснет изцяло в Истанбул и съчетаващ естетическия дух на града с модерна любовна история, филмът „Истанбул, моя любов“ с участието на Афра Сарачоглу и Енгин Акюрек бързо достигна до широка аудитория след излизането си в YouTube.

Трейлърът на филма е събрал 53 милиона гледания, а самият филм е събрал 680 милиона гледания, което го прави един от най-гледаните рекламни материали на платформата. Със сцени, обхващащи двореца Чираган до площад Таксим на Културния център Ататюрк (AKM) и от бреговете на Босфора до Бейоглу, филмът значително подобри международния имидж на Истанбул.

Като част от своите дигитални рекламни кампании, продукцията постигна общо 1,5 милиарда рекламни импресии и 733 милиона гледания на трейлъри и епизоди.

# 476

Момичета Two Hearts
Купих си евро монетите.
Покрай тях нова украса за елхата - тъй като по китайския календар идва годината на Огнения кон всичко  да е в червено и златно. Като я сколасам ще ви я покажа. Елхата де.

# 477
Здравейте. Разбрах, че преводът на 5-та серия ще е готов утре.... За съжаление май ни е все тая. Вече всичко свърши с Плодородните земи...

# 478
  • Пловдив

Момчето ни се индикира.

Статия от Мехмет Шахинджилероглу, също от днес:

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/bereketli-topraklar-neden-fin … 2JS4gTK_MvzH-QKWw

Защо „Плодородни земи“ стигна до финала?

Новият сериал на Show TV , „ Плодородни земи “, стана жертва на рейтинговото чудовище.
Сериалът с участието на Енгин Акюрек и Гюлсим Али се сбогува с екраните преждевременно с петия си епизод, който се излъчи предната вечер, класирайки се на 28-мо място с рейтинг 1.32 в Total, 33-то място с рейтинг 0.85 в AB и отново 33-то място с рейтинг 1.02 в ABC1. Разбира се, има причини за ранния край на сериала. Първо , сериалът започна да се излъчва твърде късно. Естествено, конкурентите му бяха изградили своята аудитория. Второ , датата на излъчване беше грешен избор. Идеалният ден за този сериал беше понеделник . Трето, нямаше достатъчно реклама. На сериала не беше оказана достатъчно подкрепа. Имаше сигнали, че такъв край щеше да е такъв и в първия епизод. Промяната на деня можеше да бъде решението, за да се гарантира, че той може да продължи поне малко по-дълго, започвайки с втория епизод. По някаква причина това не се счете за необходимо. Накратко, беше жалко за „ Bereketli Topraklar “.

Феновете на Енгин Акюрек , които отдавна мечтаят да го видят на екрана, са дълбоко натъжени. Те са възмутени от липсата на подкрепа за сериала. Прави ли са? Абсолютно прави са. „ Bereketli Topraklar “ (Плодородни земи) все пак се появи на екраните, макар и за кратко.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 18:20 от mariana51

# 479

Статия от днес: https://www.yeniakit.com.tr/haber/dijital-tanitimda-tarihi-basar … vede-1968225.html

Исторически успех в дигиталната промоция: Турция на върха на световната сцена!

Турция достигна международна известност с два минисериала през 2025 г. за дигитално промотиране. Стартираните чрез новата стратегия на TGA (Турската агенция за насърчаване и развитие на туризма), фокусирана върху разказването на истории, „Antalya Gambit“ с участието на Мерием Узерли и Каан Урганджъоглу и „Istanbul My Love“ с участието на Афра Сарачоглу и Енгин Акюрек, изстреляха Türkiye на върха в сферата на дигиталното съдържание. И двете продукции са натрупали общо 2,8 милиарда дигитални гледания.

„GoTürkiye“ ДОСТИГА РЕКОРДНИ ГЛЕДАНИЯ НА ДИГИТАЛНИ ПЛАТФОРМИ

GoTürkiye набра впечатляващ импулс в дигиталния свят, като се възползва от присъствието си в социалните медии с над 5,3 милиона последователи с кинематографично съдържание. Две специални продукции, пуснати през 2025 г., представиха историята на марката Türkiye на света чрез модерен, високопродуктивен разказ, а броят на зрителите достигна рекордни нива.

Заснет изцяло в Истанбул и съчетаващ естетическия дух на града с модерна любовна история, филмът „Истанбул, моя любов“ с участието на Афра Сарачоглу и Енгин Акюрек бързо достигна до широка аудитория след излизането си в YouTube.

Трейлърът на филма е събрал 53 милиона гледания, а самият филм е събрал 680 милиона гледания, което го прави един от най-гледаните рекламни материали на платформата. Със сцени, обхващащи двореца Чираган до площад Таксим на Културния център Ататюрк (AKM) и от бреговете на Босфора до Бейоглу, филмът значително подобри международния имидж на Истанбул.

Като част от своите дигитални рекламни кампании, продукцията постигна общо 1,5 милиарда рекламни импресии и 733 милиона гледания на трейлъри и епизоди.

Да кажа, че аз съм от най-големите фенки на този сериал. Въртя си го често, наизуст го знам и много харесвам там всичко - както идеята, така и реализацията, харесва ми и  как седят един до друг Енгин и Афра. Харесва ми както визията на нашия човек в този мини сериал, така и лекотата и освободеността, с които играе!
Дали пък не е време Енгин да избере някоя комедия, някой по-недраматичен сюжет? Явно дълбоките теми и сюжети все по-малко и по-малко вълнуват плитките умове на "рейтинго-дателите" при съседите.

Общи условия

Активация на акаунт