Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 442

• 30 110
  • 738
  •   5
Отговори
# 450
Ей тъй сме зрителите сега

# 451
  • Пловдив

Страх го е от високо.
Допълвам се:  В туитър "чакат" трейлър за 6-ти епизод.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 23:55 от mariana51

# 452

Страх го е от високо.
Допълвам се:  В туитър "чакат" трейлър за 6-ти епизод.

Това със "страха от високо" може би е едно от малкото неща, които са променили в 5-ти епизод от първия му вариант, предполагам. Иначе очевидно серията беше такава, каквато е била замислена преди продуцентите и каналът да  кажат "ДОТУК!"
Ето какво написа Грета Холерка, админката на една от групите във Фейсбук.  Аз лично мисля, че това е точно и е най-добрата позиция и коментар, който можем да оставим в този момент, без да даваме място на фантазията си и да правим много предположения за нещата, които така или иначе не знаем.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=25821639974086118&set=gm.25 … =1403936122993076

„ПЛОДОРОДНИ ЗЕМИ“ приключи тази вечер.
Какъв финал!!!
Единственото нещо, за което се радвам, е, че не убиха Йомер, защото подобна идея можеше да им хрумне, но не даде Бог. Иначе направиха каквото искаха и ни оставиха да си представяме историята докрай. Отсега нататък продължението е само във въображението ни. Жалко, че пропиляха една любовна история, която така и не се материализира. Двама красиви и талантливи актьори пропиляха ценното си време за нас. Благодарим им. Работиха усилено, но изглежда, че трудът им не беше оценен. Кaквото направиха, направиха, беше красиво.
Довиждане, „Плодородни земи“.
Довиждане, Енгин Акюрек, нека се видим отново в друг проект възможно най-скоро.💔

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 02:06 от Burkina

# 453
Добро утро!

Аз съм доволна, че не снимаха някой финал-глупост.

Аниста,  видях в Туитър само един пост за сериала от Артистанбул ,на 2ноември 🙄 и те не са го записали май тоя сериал . Виж за тоя сериал с кръвосмешенията и високия рейтинг периодично пускат
Скрит текст:
главния артист има вид точно на някой от жителите на Максуда или Факултета, изобщо не разбирам какво му харесват 🙄Ако нашите го закупят и пуснат ще са дъно 👎👎👎

Значи Йомер го е страх от високото и затова не искаше да се качва на крепостта

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 06:33 от araselia

# 454

Здравей Декември!
Добро утро момичета Two Hearts

Хубав и успешен ден!

# 455
  • Варна
Добро утро !

Дойде им кефа на продуцентите ... много Адана имаше в
епизода, а тази крепост е някаква забележителност.
То това им беше най-важното Scream

На мен  ми е смешно с финала, не съм очаквала чак
толкова иновативно да е  Mask  Гаврата е голяма, но вече е толкова крейзи,
че ми е смешно NerdНужен ми е превод, защото пропуснах някои разговори ..
Но и това дето видях и чух ми върши работа ...
Смъртта на Тарък и  обяснението, че  Йомер се страхува от високо Satisfied
Майката Караханлъ каза "30 години история вместихте в 30 минути" Satisfied
и после заразмята някаква флашка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Присъствието й и действията й са лишени от всякакъв смисъл.
Спасиха Плодородните земи, но до следващия път Thinking Баровеца тръгна да мисли
друг план.

Много хляб имаше в тяхната история, за това ме е яд най-вече !
И в цялата история имаше потенциал за един смислен сериал.

Хубав ден !

# 456
  • Пловдив

Добро утро в понеделник и добре дошъл декември.
Беше, каквото беше с историята за "Плодородни земи". Успех на всички актьори в следващи проекти.
Снощи пак е имало мач при съседите - дерби между Фенербахче-Галатасарай. Споменавам го за очаквания рейтинг, който за нас вече няма значение. Енгин все още мълчи, нищо в профила му.
Успешен ден и чакаме новини.

# 457

Сериалът свърши, историята като за “ финал сезони”, продължението - всекиму според желанията и очакванията.
Няма да разберем истинската причина за спирането на “ Плодородни земи”, не е със сигурност рейтингът само. Той е видимата част - върхът, останалото надолу е истината.

# 458
  • Пловдив

Ето го.  Супер... стабилен.
И на конкуренцията в спойлер:

Скрит текст:

# 459
Да видим дали някакви думички за раздяла ще имаме?
Торта определено имаше, усмивки и настроение също.

# 460
  • Пловдив

Обещаха ни любов, не видяхме такава, но привличането си го имаше.
Марта_49, към момента нищо от Енгин.

От Бирсен: https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/op-elimi-filminde-sa … m-ali-oldu/67368/

Гюлсим Али стана партньор на Сафа Саръ във филма "Öp Elimi" (Целуни ми ръката)

Сафа Саръ и Исмаил Демирджи ще изиграят главните роли в комедийния филм „Целуни ми ръката“, написан от Онай Дургун и режисиран от Селчук Айдемир, продуциран от Синехане.

Репетиция за „ Öp Elimi “ (Целуни ми ръката ) ще се проведе в четвъртък. Онай Дургун е написал сценария за филма, продуциран от Синехане. Филмът, режисиран от Селчук Айдемир , ще се появи на снимачната площадка следващата седмица. Сафа Саръ и Исмаил Демирджи ще играят братя в комедията . В „Öp Elimi“ Сафа Сари ще играе Толга, а Исмаил Демирджи ще играе Мехмет.

Гюлсим Али ще играе партньорката на Толга, беден, но горд мъж, който от години е в конфликт с по-големия си богат брат Мехмет. Красивата актриса ще се превъплъти в ролята на Ойкюм. Във филма ще участват още Зейнеп Чамджъ като Айтен, Йозгюр Емре Йълдъръм като Бекир, Мехмет Гюзел като Метин, Джемил Шахин като Просяк, Айкут Енгин като Зафер и Осман Алкаш като Енвер.

Това ще е партньорът на Гюлсим - Сафа Саръ

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:47 от mariana51

# 461
Кога спряха сериала, кога я поканиха за филм, кога пък и прие?
Сещам се за Чудомировия “Аламинут” - страхотен разказ, както всичко написано от него.

# 462
  • Пловдив

Прощален влог, пуснат ни вчера на български.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/30-11-2025-2SxPvr6BOeIQNr5U

И тук: https://vk.com/video223680451_456239977?list=bacf1661c2e8590a4b

# 463

Гледах го в оригинал, харесаха ми Енгин и Гюлсим. Те си свършиха работата.

# 464
  • Пловдив

Мнение от админката на грузинската ФБ група на Енгин: https://x.com/EnginGeoFans/status/1995483842530968007

Цял ден се чудя защо Енгин е изтрил от контактите си режисьора, продуцента и сериала. Направих малък анализ по въпроса и мисля, че е близо до истината.

Преди няколко месеца се появи информация, че Яъз Алп Акайдън ще снима сериала. Името на Енгин беше включено в актьорския състав много късно. Мисля, че режисьорът е изиграл голяма роля в това. Мисля също, че той е бил някой близък до директора на тази продуцентска компания.

Няма да казвам твърде много, но режисьорът изигра голяма роля за провала на сериала. Снимките, монтажът и най-важното, по-голямата част от поддържащия актьорски състав бяха ужасни. Например майката, сестрата и много други...

По-късно, когато каналът поиска смяна, продуцентът уволни режисьора. Смени се и сценаристът. Започвайки от петия епизод, дойде нов режисьор и чухме, че денят ще се промени.

По-късно се разнесе мълвата, че продуцентите не искат да харчат повече. Затова решиха да прекратят сериала. Дали Яъз Алп Акайдин беше човекът, който убеди продуцента да го направи? Мисля, че да...

Ето защо Енгин е ядосан на него. Всичко това може да се обясни единствено със злия план на режисьора.

Режисьорът и Енгин са от една ПР компания. Ето защо ни прави впечатление, че те не промотираха също както трябва серила. Вероятно брат и сестра Дурак, не искат да се противопоставят на хората от агенцията си. От всички те си получават вноските и така им е добре.

Общи условия

Активация на акаунт