Инвитро / ИКСИ на 40 + Инвитро / икси с НЯР / ИЯР - тема 24

• 5 935
  • 93
  •   3
Отговори
# 75
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате лаборатория, в която АМХ излиза с по-високи стойности?
Ще съм ви много благодарна 🤗

# 76
При мен излиза високо, когато пускам амх плюс. Пускала съм в Адела и във Вита.

# 77
Счита се, че в Рамус резултатите излизат завишени.

# 78
Аз също знам, че в Рамус излизат завишени, макар скоро да срещнах противоположно мнение.
Важното е, че то не е константно и ако е ниско, може да го пускате пред 10-14 дни и да уцелите по-висока стойност.

# 79
Може би сте срещнали мое мнение, на мен в Рамус ми излезе колкото в Бодимед. Чувала съм за Геника и за АМХ плюс и аз.

# 80
На мен в Бодимед ми излезна 0.4, а в Рамус 0.9 с около два месеца разлика.

# 81
Момичета препоръчайте ми добър лекар в следенето и уцелването на овулация без стимулация за инсеминация. Аз съм при Владимиров, но нещо не ми е ... на 100% моят лекар... нз. Искам да направим този или следващият месец, но с това негово бутане за ин витро мн ме дразни вече. Ок, нямам против но аз си го усещам, че ще стане с ИНСЕ Simple Smile

# 82
  • Be realistic - plan for a miracle.
При инсеминацията също има лека стимулация, като цяло трудно ще намерите лекар, който да не ви бие минимум таймираща инжекция и/или Овитрел. Иначе - който и репродуктивен да изберете следи и прави фоликулометрия, т.е. следи и потвърждава овулацията, в случай, че искате естествени опити.

# 83
Да, аз исках лека стимулация или таймираща инжекция, но той ги отхвърля и иска без, но настоява за ин витро. За това не му се доверявам на 100%, нещо не намирам логика и смисъл в начинът му на работа. Поне с мен Sad

# 84
Ако сте над 37-8 има доста логика в инвитрото ако преди това има данни за неуспехи - било то липса на бременност или загуби. Инвитрото не е панацея, но има предимства.

# 85
Скоро навърших 41г и нямам бременности, нито аборти, винаги много съм се пазила, защото до 38г не исках деца, а после се оказахме с много лош мъжки фактор. За това искам първо ИНСЕ и ако не стане, не дай си Боже ще правим ин витро разбира се. Всичко ми е ок с хормони, щитовидна и като цяло кръвни, тръби, всичко е 6, без АМХ 0,6, но все пак съм на 41 Simple Smile

# 86
Инсе само по себе си е почти равно на естествени опити (единствено овулацията се проследява и таймира), т.е. има прецизност. Пожелавам ви да се получи така, но при лош мъжки фактор логична стъпка би била селекция и обработка на материала.

Относно, че при вас всичко е наред, това е чудесно. Аз 6 години живях с идеята, че при мен всичко е наред като междувременно проверявахме десетки нови и нови изследвания (обзалагам се, че повечето от тях още не сте чували и дано не ви се налага). Но това, което споменавате, е базов минимум. От там нататък има още доста неща, които да се изследват.
Както споменах, и при мен уж всичко беше наред, но имам 5 неуспешни трансфера и години по-късно, вече в Турция, днес причината се изяснява.
Късмет и дано пътят да е кратък! Simple Smile

# 87
adrenalinka85, аз примерно, за разлика от много хора тук, съм ЗА опит инсеминация преди опити инвитро (освен ако нещата при мъжа не са наистина много зле). Че даже няколко една след друга. Защото реално аз примерно като бях на 39 исках инсеминация, но живота се случи, така да се каже, и докато почна да правя нещо АМХ ми стана 0.4, антралните 2-3 средно и вече никой не ми предлагаше дори да опитвам инсеминация и се хвърлихме в инвитрото и отделно и при мъжа нещата не са цветущи. И сега ми стои едно такова като въпрос...ами ако бях успяла така, гложди ме. Но, след дъжд качулка, де. Мисълта ми е, ако има навит лекар за инсеминация - давайте, но повечето се дърпат по мои наблюдения.

vanesa_georg, желая успех в Турция и дано се разбере причината за неуспехите. Ако искаш може да споделиш някой ден тук.

# 88
Адреналинке, това че всичко е топ при теб малко губи смисъл и значение ако при мъжа не е.

# 89
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате лаборатория, в която АМХ излиза с по-високи стойности?
Ще съм ви много благодарна 🤗
На мен ми излезе по-висок амх на 3 ден от лека стимулация с летразол и мериоферт:)

Общи условия

Активация на акаунт