Хайде на театър - 18

• 1 014
  • 20
  •   5
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема 🙂

Записвам се с "Къщата на гнева" в театър "Възраждане" за утре вечер.

# 16
С нетърпение чакам отзив за "Къщата на гнева", за мен беше културен феномен за българския театър. Сега отчитам факта, че имам лична травма с токсични роднински взаимоотношения и подобни пиеси ме стягат за гърлото, а при другите хора може и да нямат този ефект. За това ми е любопитно чуждото мнение.
Аз успях да си купя билет за "Последният час на Мерелин Монро", но е чак за 25 януари. Чакам я с нетърпение, ще ходя сама, защото може би няма да се одобри от компанията.

# 17
  • София
Супер темичка.
Присъединявам се с жив интерес за "Наполетано" в Театро с Юлиан Вергов и Петър Антонов

# 18
  • София
Благодаря, че ме подсетихте за "Къщата на гнева". Вече проверявам за билети, но ще прочета малко, защото имаме семейна драма и да не налея масло в огъня.

# 19
На Къщата мисля да отидем без мъже.
Да не се отегчават 🙂
ще пиша после

И за Елизабет и Бурята нямам търпение 🙂

# 20
И аз много се ядосах като разбрах за "Империя на красотата"....още през септември служителката на касата, че пада от програмата заради многото ангажименти на Бойка Велкова....А през юни го имаше даже по 13 лв билети, и места имаше, но аз не бях в София тогава...

"Империя на красотата" и на мен ми е странно, че е свалено от репертоара. Купувала съм билети за подарък няколко пъти без притеснение за него и винаги много се е харесвало от всички. Много женско и много елегантно представление, страхотна игра и на тримата. Доколкото знам, Бойка Велкова е и режисьор. Грешка и за мен, че не се играе повече.
И отзив за "Швейцария" - въпреки многото положителни отзиви в темата, на мен не ми допадна особено. Пресилено е в определени моменти, в други - като че ли попретупано. И за мен - от двамата - по-добра в ролята си е Станка Калчева. Боян Арсов й партнира достойно, но тя е на друго ниво. 3,75/5 и не бих препоръчала просто така...

Общи условия

Активация на акаунт