Хайде на театър - 18

• 37 915
  • 674
  •   6
Отговори
# 135
  • София
Някой бил ли е тук?
Стори ми се интересна постановка
https://theatre.art.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%85%D1%83%D0%B1%D0% … H911SQhyQyNXnRRwQ

# 136
На мен ми хареса, гледах я вероятно преди година. Не знаех, че още се играеВ Театър 313 има и друга една чудесна постановка - Пиано към луната. Лолита още не съм посетила.

# 137
Много любима постановка!

# 138
  • София
Пуснала съм темите за номинациите, защото нямам да имам време в следващите седмици, заповядайте:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1832472.new#new - Постановка на годината

https://www.bg-mamma.com/?topic=1832482.new#new - Най- лоша постановка на годината

# 139
  • софия
Домът на нашите мечти
Ще изчакам да мине малко време, но ще ми е интересно да прочета впечатление, ако някой отиде преди това. Бойчето ми е любим, вече не толкова млад, актьор.

# 140
Излизам от " Те бяха десет" в театър Възраждане. Пиесата е изключителна, съспенс до последен дъх. Давам оценка 5/5, идеална за неделя вечер и подходяща за цялото семейство. За малко пиеси мога да кажа, че ще се харесат и разберат от всички възрасти от 15 до 95 години.

# 141
  • София
И аз бях там и на мен много ми хареса! Също 5/5.
Бих отличила като игра новото им попълнение Калоян Карагинев, Лили Шомова, Георги Златарев. Боян не го коментирам, че си ми е слабост. 😂
Общо взето Анатоли изобщо не ми хареса.
Добре е, че уточни над 15 г., защото видях поне 2 по-малки деца. Дъщеря ми е на 9 г и "съсичане с брадви", "глава на пихтия" и обесване, нямаше да и се отразят добре. Simple Smile

# 142
  • София
Благодаря много за отзивите за "Те бяха десет". Харесвам Агата Кристи и я заглеждах постановката. От мен също препоръка за "Тайната на музиката". Михаела Филева, Зомбори и Владо Михайлов са ясни, но и децата се справиха страхотно.

# 143
  • София
И аз искам да отидем с децата на Тайната на музиката, но май няма нови дати?

# 144
  • Галифрей
И аз искам да отидем с децата на Тайната на музиката, но май няма нови дати?

21 и 22 февруари 2026 г.: Следващи представления в Театър Азарян, НДК.
25 и 26 април 2026 г.: Следващи представления в Театър Азарян, НДК.

Имат социални мрежи скоро билетите ще ги пускат в продажба.

# 145
# 146
  • София
Аз забравих да отбележа, че не съм чела книгата и не съм гледала филма, да се има предвид! Simple Smile

# 147
"Частна прожекция" в ТБА дали вече някой успя да гледа? Отзиви?

# 148
Аз също не съм чела книгата на Агата Кристи, нито съм гледала филма. Театралното изкуство все пак не е документален филм, който пресъздава реално събития. Там се цели друг вид реалност.

# 149
На мен ми харесват книги за хора поставени в изолация и екстремни условия като в "Те бяха десет",но в нея тази екстремна ситуация е описана много нереалистично и фалшиво... Агата сякаш обръща внимание само на психологическия момент без да се интересува от реалността...

Общи условия

Активация на акаунт