В неделя бях на "Дракула" - не бих казала, че ми хареса. Като уточнявам, че не съм чела книгата, нито съм гледала екранизациите. Актрисите в главните роли (изключвам Койна Русева) играеха леко истерично, което хем беше част от сюжета, хем на мен ми идва в повече, и го намирам за лоша тенденция в българския театър изобщо - викане като похват да се изрази емоция. За мен по-скоро изразява немощ. Иначе Койна Русева игра, както винаги, чудесно, само не знам дали не идва в повече това, че за втори път играе мъж (освен Воланд в "Майстора и Маргарита"). Другото леко досадно в постановката беше постоянният намек, че мъжете подценяват жените. И не защото не съм феминистка, ами защото поднасянето беше неубедително и не на място за мен.
Редакция: Дали някой може да ме ориентира кои са добрите места за "Когато гръм удари, как ехото заглъхва"? Четох по-назад в темата, че средните не са оптимални за нея, но за 29 април те така или иначе са заети. Въпросът ми е по-скоро вляво или вдясно от центъра е по-добре, или няма значение.