Хайде на театър - 18

• 42 827
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Всеки човек се смее на различни неща, комедията е особен жанр.
Трите постановки, на които най-много съм се забавлявала през изминалата година, са Богът на касапницата, Стъпка по стъпка и Кафе с претенция, но съм попадала на различни мнения и за трите, така че гаранция няма. Simple Smile Втората част на Две обиколки на парка също е много смешна, там Кадурин просто избухва.

# 751
  • софия
Вярно. Бях забравила. На "Стъпка по стъпка" и" Кафе с претенция" също се забавлявах 🙂
Отбелязвам си "Две обиколки на парка". Харесвам Кадурин.

# 752
faviana, аз май само по тоя повод се включвам, защото рядко ходя на театър, но "И верният отговор" е толкова смешна (и същевременно смислена), а двете заедно с "Дишай" направо ми обръщат настройката към театъра - не съм фен на театралното изкуство.

# 753
На мен "Кафе с претенция" въобще не ми хареса, не ми беше и смешно.
За съжаление много рядко харесвам комедии, някак все ми се струва, че актьорите преиграват, а хуморът е плосък

Навремето ми беше харесала "Името" в Сатирата. Не знам новата версия как е.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 22:48 от тинки

# 754
  • Beyond the stars
Комедията наистина е доста специфичен жанр.
Ето, аз “Стъпка по стъпка” не бих препоръчала.
Може би последната на която се смяхме искрено беше “Аз, досадникът” , просто разкошни бяха импровизациите и на Кадиев и на Бачев.
Този уикенд сме в Младежкия на “Разделям двойки по домовете” с настройка за хубава комедия, пък да видим.

# 755
  • Галифрей
Искате ли да пусна нова тема?

# 756
 От комедиите най- уверено бих препоръчала " И верният отговор е..." и   "Отчаяни съпрузи", за втората част тук също са давани добри отзиви.
  Използвам случая да попитам  за " Домът на нашите мечти" - някой може ли вече да сподели впечатления?  За актьорската игра нямам съмнения, но ми се ще да чуя отзив за постановката като цяло. Всяко ходене на театър ми е свързано с отменяне на часове, ако не е в неделя (а във Варна театри в неделя няма почти , дори и от гостуващите) и  се старая да  подбирам.

# 757
Комедията наистина е доста специфичен жанр.
Ето, аз “Стъпка по стъпка” не бих препоръчала.
Може би последната на която се смяхме искрено беше “Аз, досадникът” , просто разкошни бяха импровизациите и на Кадиев и на Бачев.
Този уикенд сме в Младежкия на “Разделям двойки по домовете” с настройка за хубава комедия, пък да видим.
"Разделям двойки по домовете" определено е приятна комедия.

Забравих да кажа, че и аз гледах "Кабаре". Определено не съжалявам, въпреки че представлението можеше да бъде по-смело.
В ролята на Церемониалмайстора беше Денис Бояджиев и определено ме впечатли.

# 758
  • София
Много харесах Берлин, Берлин и определено беше много смешно - в началото малко се стреснах, защото не бях подготвена за толкова пародийно представление, но след като набра скорост искрено се посмях. Донякъде прилича на Ало, ало, но за ГДР, Щази и СССР.
Вдигнаха и смъкнаха мъжа ми с рампа, така че ако има някой с двигателни проблеми - в Сатирата няма да има пречки.

# 759
  • Галифрей
Заповядайте в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1852202.msg50778817#msg50778817

Общи условия

Активация на акаунт