💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 66 780
  • 1 695
  •   136
Отговори
# 1 620
# 1 621
Аз пък специално я наблюдавам Мира, никакви емоции не изразява една такава плаха примирена и безполова. Каканиже там, като кажат говори..и почва мрън мрън и това е, на терен гък не чувам.
Сякаш някой е казал на ушенце, кротувай не се набивай на очи , и ние ще те пуснем на финала.

# 1 622
  • София
Сигурно всички знаем тази песен на Подуене блус бенд, копирам текста тук. Всички прилики и разлики не са случайни.

Ден след ден

Храстът казал на дървото
Слез и ниско залегни
Виждаш, буря се задава
Тук до мен и ти се наведи
Ще преживеем дружно с тебе братко
Ще се скатаем от вятърът студен
Ще оцелеем сладко сладко
Ден след ден
Дървото, клоните разклати
Погледна тъжно старата гора
Обрасла от досадни храсталаци
Вещаят бури, а цял живот пълзят
И преживяват си под чужда сянка
Така на завет от вятърът студен
И оцеляват сладко сладко
Ден след ден
Ден след ден
И така животът продължава
Вечният си мъдър кръговрат
Някой постоянно оцелява
Защото други срещу бурята, стърчат
Ден след ден
Ден след ден
Ден след ден
Дeн след ден.

# 1 623
Много любима Simple Smile

# 1 624
  • Дубай
Това горното меме, едно към едно е ... Принципно рядко си изпускам нервите и слагам квалификации  на хора, но тия четиримата човеци-даже не мога да ги нарека хора не ти оставят друг избор.
Пр@ста работа значи.

# 1 625
Ивайло толкооова му е писнало, че нито му беше до грошове, нито до схеми, той си знаеше какво предстои. Иначе се опита човека - в последната битка се раздаде. Уви, с котвите в това племе - толкова. Иначе беше добре да накарат коалицията да раздвижи малко грошовете. Така ме е яд, че сабите отидоха при най-тъпата, дето няма да може и да ги използва за добър ход. Да бяха при Калин, да ги извади снощи и да смрази усмивките. Човека колко победи на капитански има, нищо не му предложиха. С всички блага, които има, Николетка се е бетонирала за топ 6 поне. Идните две седмици Калин ще отупа Радка и Сапунджиева и после във финалната седмица чак ще и се наложи на Николета да вади сабите.
Другата седмица сигурно Пекин ще вземе някой имунитет на капитанска. А Калин на залозите в събота, освен да го оставят без храна на всяка локация за назидание, не виждам какво хубаво биха му предложили.

# 1 626
Сега, като се гледат тези, четиримата, дали не ги е срам....

# 1 627
  • Някъде там...
На кастинг битката очаквам да предложат на Калин да върне стопанството. Иначе ще си уморят мишлето Мирко. Не вярвам да дадат на Калин предимство. Видно е, че искат да се гърчи.
Чудя се как ще го отиграе Калин това с битките. Няма да си дава зор, ще си прави кефа по трасето, ще разучава препятствията и ще пази сили за елиминациите.

Миро обаче има бързина, видяхме как се изстреля на последната битка. Просто скатава и се пази. Защо да се раздава, като има кой да го прави, докато той е на завет.

# 1 628
Никоя снимка не може да пресъздаде оная смрад на гнило, която се разнесе при ехидните самодоволни усмивчици на Мирослав. Може би гифче...

Пекин: - Виждам как Мирослав се преражда.
В какво, в канален плъх?

Калин продължава да е изключително наивен идеалист. Не искам да мисля какво са му подготвили от продукцията за залога на кастинг битката и за следващата седмица. Ядосвах се, че го подхлъзнаха да изгуби 100 гроша, но иначе нямаше да видим как тинята изплува на повърхността.

Не жените в коалицията са злодеите - този зад гърбовете им е. Разпознахме го вече. Не е фикус той, Хиднора е 🤮

Траян вече получава доста ефирно време и то точно както трябва.

Магията в синьото племе ми се изгуби, не мога да повярвам, че превъртам кадрите с тях. Самият Чикаго, когато говори за Феномените визира само Алекс и Ръждавичка.

Ех, как ми се иска някъде напред Калин и Ръжденцето да се срещнат, да се спогледат и да продължат за ръка до финала.
А Мирко да сме го забравили...като храста, върху който Чикагото получи "разкритие" 😁

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:17 от MikasaA

# 1 629
Рошла, пратих очите на Дяволо, пък той както реши.

# 1 630
Май и Каин не може да. брой до 10…
Ивайло реши, че и на него ще му дадат два гласа за 50 гроша..
Защо не посока имунитет за 100 както беше решил, не ми е ясно..

# 1 631
  • Дубай
Рошла, пратих очите на Дяволо, пък той както реши.

Аз това мога ли да го сложа аватарче.

# 1 632
Защото при Ралица е като на пазара, дай ми имунитет за моите и на Ивайло 100 гроша. И тя с усмивка възкликва: "Разбира се!"
И на двамата им беше пределно ясно, да влиза убития и да спускат завесата на тази сценка.

# 1 633
Калин е бейби фейс и младее, на тези снимки за първи път изглежда на годините си. Порасна за една реплика плюс един кръчмар  зад гърба му

# 1 634
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт