💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 77 118
  • 1 998
  •   267
Отговори
# 1 695
Връщам си думите назад и си посипвам главата с пепел! Визирам това, че никой от учатниците не ми е антипатичен.

Вчера на съвета четиримата безименни в жълто показаха всъщност колко са жалки, нагли и безпардонни. Толкова е несправедливо това, което се случи.

Хубавото е, че Калин показа, че има характер, сила и ум и независимо какво се случи накрая, той има любовта на публиката. А какво е по-важно от това?

# 1 696
  • София
Кой Юлиян е бил при Гала?

# 1 697
Хубавото е, че Калин показа, че има характер, сила и ум и независимо какво се случи накрая, той има любовта на публиката. А какво е по-важно от това?
Да, ще си остане символ на онеправдание. Но защо? Кому е нужно да се позволява на подобни "типове" да унищожават деца като Калин? Сигурна съм, че ако вземе наградата Калин би я вложил за нещо наистина хубаво за всички, за обществото. Никога не бива да се подценяват парите. Но и не може всичко да е в тяхно име. Както всички сте писали- потресена съм от морала и ценностната система на иначе изглеждащи зрели хора- Пекин ли не може да си даде сметка? Или наистина гладът зашеметява. От коя дупка е изпълзял този тип "М". Да ми се хили от екрана "чисто коалиционно". Той себил уважавал с мъжете? Нещастник.

# 1 698
А, явно не само аз съм фен на гласа му. Simple Smile Много приятен тембър има.
Приятен е, обаче аз искам субтитри като говори. Трудно му разбирам. Но пак е хиляди пъти по-приятен от оня мякащ плужек.

# 1 699
Само дано не гледаме Шопа в Турнирите другата пролет😭 и аз много се радвам, че отпадна, той си беше баш главата на змията тоя сезон, сега останалите жълтъци+Пекин се опитват да компенсират липсата му, та се излагат, но са бледи копия на това, което щяхме да гледаме, ако той още беше вътре.

# 1 700
Дали има шанс да гледаме Лапунов в Hell's kitchen? Все пак и в "Сделка или не" е бил

# 1 701
За мен Радостина си скочи нарочно от варела. Местенето беше спряло. Тя дори не се опита да го уцели за разлика от другата. Тотална свинщина настава.

# 1 702
От коя дупка е изпълзял този тип "М". Да ми се хили от екрана "чисто коалиционно". Той себил уважавал с мъжете? Нещастник.

Аз пък съм доволна, че излъчиха ехидната, злобарска усмивчица на медузата Миро.
Така затвърдиха впечатлението у зрителите, че насреща е мазен, подъл, подмолен двуличник и симулант.
Калин е всичко, което медузата няма да бъде НИКОГА!

# 1 703
И аз мисля, че Шопа успя да нанесe много щети с краткото си участие и някъде от неговото спасяване от блатото се започна с тактиките да се гонят силни играчи. Точно покрай него започнаха да се мислят за много хитри блатните жаби и за голяма сила. Да не говорим, че с КикеРяца използваха една и съща обидна дума за Иво  - "плевел", което значи, че са си плюли в устите всичките от гнилото им племе.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:50 от Novariel

# 1 704
  • София
Много ми харесва Калин, когато е намигнал с едното око и обяснява нещо закачливо.. Имаше много такива моменти, но ако някой има гифче или снимка ще бъде супер.Blue Heart

# 1 705
Ох момичета, хем ми се гледа предаването довечера, хем не. Не мога да повярвам самата аз колко вътрешно и тягостно го приемам това лицемерие и злоба насочени срещу толкова чист човек като Калин. Голям емпат съм и буквално усещам по погледа на човек какво чувства. Дълбоко съжалявам, че предаването си играе с такива личности като него, за да си вдигнат рейтинга... Фаворит ми е още от самото начало и все си казвах, че за първи път мой фаворит може би ще стигне до финал - ама май, май не. Още повече се притеснявам, че ще отпадне заради долните номера, които той споменава на синхроните, че Иво му върти на битката по между им...

# 1 706
Не чета темата със спойлери, но хиляда пъти тук се споменава едно и също име. Не мога и не искам да повярвам. Сигурно ли е? Ако е така,  май приключвам с това предаване. Ще догледам до края, колкото и тягостно да е, за да видя как ще ,,измият,, образа на победителя.

# 1 707
Радостина падна нарочно и се видя ясно. Варелите си бяха на място, другите се прехвърлиха, тя обаче нарочно цопна пред варела, дори не го закачи с крак (както направи Николета и падна уж не преценила разстоянието).
Калин тегли, Калин търчи, Калин е на капитанската, Калин дърпа номинационните битки със стратегия, сила, бързина, накрая за награда Калин е номиниран.  Двете патици прецакаха племето, нищо чудно с Миро или Пекин да са се уговорили да паднат и да забавят. Как пък и двете и то първата точно преди да свърши трасето, това им изяде главата, за да може Калин да отстрани Иво .
При Лапунов също има нещо, което не знаем. Умишлено беше даден този дракон, то се видя, а на Лапунов не е зле с пипкавите неща и концентрацията (беше се и стегнал) Нещо е казал, което ги е хвърлило в ужас и е трябвало да го изгонят набързо. То за няма седмица го обявиха за скатавка, за безличен, пипнаха където трябва и го бутнаха. На другия ден буквално цирка с Томи (няма как за няколко часа да получат информаци, проучат, вземат решение и т.н., знаело се е много преди това, но Томи трябваше да удари Лапунов, после да напусне и чисти сметки)

И аз се питам защо Калин няма имунитет, като винаги се дава на новодошъл първата седмица в племето. Целта е да се отстрани Ивайло, твърде дълго лази по нервите на продукцията, разбира ходовете на Пекин и не си мълчи. Как ви се струва това, че бил здрав , че кракът му е наред, а той и в покой лицето му издава болка и стои сгънат и настрани извит. Ралица да покаже какво е казал лекарят, защото това вече минава граници и е за съд направо, особено със здравето на човек да се подиграват. На онази Пелипенко или каква беше що екстри и дадоха, защото....била дюстабан ходило)) За Ивайло -битки до край.

Нямат правото да се отказват и излизат, такъв им е договора, иначе Чикагото отдавна да се беше спасил от онези и заминал. Но пък да стоиш статист, като Миро ...няма проблем, насила не могат да те накарат да играеш.

При Гала беше противно направо интервюто - Дунев, Михаела и Шопа, разбира се и тримата са за коалициите , лъжите и т.н.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:04 от Папунка

# 1 708

Думите са излишни мисля....

Ако социалните мрежи са някакъв индикатор ми се ще всички, които подкрепят Калин да идем и да го последваме и накрая на сезона (независимо от победителя) Калин да бие  мрънящия мизерник с едни 15 000 последователя . Ей така за спорта
В Инстаграм е @kalinkata_hr
Във Фейсбук: Kalin Hristov
Не ми е нормално Радка блатната патка да има повече последователи от Калин
Готово, последван. По принцип не ходя да следвам участници, от който и да е било формат ей така, но аз и нищо не правя в тези мрежи, че и време нямам. Единствено тук повече следя какво се случва, но май вече ми се уби тотално желанието за гледане и писане(не само за това реалити). Ще гледам да си догледам епизодите заради Калин - просто не искам да гледам Джар Джар, многострадалеца Мирка, Тъполета и Психо-диктаторката, която много често я затапват в тази напреднала фаза. Не знам дали искам да губя повече от времето си, за да се ядосвам за пореден път вече 7-ма година занапред. Уморих се.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 19:07 от a.vasileva

# 1 709
Непопулярно мнение, хора със слаби сърца да пропуснат Joy слагам го в спойлер, че ще ям бой
Скрит текст:
Калин така или иначе трябва да се яви поне на една елиминационна . няма как за мен човек, който искам да харесвам и уважавам, истински, да се е пличкал цял сезон на резиденция и без никакво сериозно сътресение. За мен той е абсолютния победител този сезон , смятам че може да сгъне и Момчи и Фифо .
Винаги съм ценяла много сериозно , лоялността на даден играч към коалицията му . Това е определящо за мен в отношението ми към него. Пекин е стигнала до тук благодарение на хората които са я подкрепяли и са и подавали ръка (тя е мразен играч ) и без тази подкрепа отдавна да е изчезнала. Не би било морално от нейна страна да ги предаде в момент в който вече не са и нужни. Аз също бих постъпила така. Колкото и да ме намрази света , колкото и да е сигурно, че постъпката ми е против благоденствието на племето и ще съм седващата изгонена Ако съм на нейно място , ще ми е ясно, че няма да взема наградата, че няма да съм долюбвана навън, но като се обърна назад и си спомня за преживяването , вътрешния ми глас винаги ще ми напомня, че съм си ритнала принципите, дори и много след като хората са ме забравили.
Ах какъв подлец и манипулатор е Алексчо, и как хубаво си намери двете подлета, Дино и Трайси. Така е Чикаго , като не видя още в началото кой трови племето

Общи условия

Активация на акаунт