💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 92 866
  • 2 293
  •   323
Отговори
# 2 175
Като ви чета, май моето мнение за Томито е някакво непопулярно. А именно - смятам че е леке, но НЕ заради това че е излизал за храна, а заради приказките които изприказва зад гърба на други участници.

# 2 176
Не виждам защо мнението на Томито-лъжеца, големия "капацитет" трябва да е меродавно и да определя видяното със собствените ми очи! Вместо да се покрие, акъл взел да дава..
Защото колкото си по- прост и осран, толкова повече се буташ в очите на хората🤡

# 2 177
Гледах пак кастинг битката, с която Мирка влезе на блатото, а Траян го отвя. Ами едвам я взе, за малко да отпадне още там. Даже на люлката му дадоха да си я смени на последната обиколка, защото си беше оплел въжето и не можеше да го размотае. Някой помни ли кога излезе от блатото и как - с битка или някой го вкара?

# 2 178
  • На Изток от Рая
Гледах пак кастинг битката, с която Мирка влезе на блатото, а Траян го отвя. Ами едвам я взе, за малко да отпадне още там. Даже на люлката му дадоха да си я смени на последната обиколка, защото си беше оплел въжето и не можеше да го размотае. Някой помни ли кога излезе от блатото и как - с битка или някой го вкара?

Първи излезе от блатото с битка, единствено Шопа излезе с гласуване и то точно когато Мира отиде при жълтите

# 2 179
Taзи усмивка си взех от снощи. Знаеше, че Николета не е докрай искрена, но му стана приятно, че поне един човек може би желае той да се върне.

# 2 180
Този път съм против това Калин да спечели
Или може ,ама ако може да размени себе си.
Иначе не искам който и да е друг от Ж4 заслужава да иде да лапа в резиденцията

# 2 181
  • тук, на мястото си
От това жълтото племе, което беше до снощи нямаше кой друг да си иде. Тази година нали е "по- различна" и жените са необичайно "силни" и затова трябва продукцията да ги защитава. Мирчето си е диаманта им, тотема на коалицията. От там остават Калин и Иво и  който победи, той ще остане. Ивайло го беше яд, че отпадна,  но той добре се прикрива.

Синята  кула е по- близо, така ми се струва. Калин ще познае и после ще го видим може ли да мисли в бъдеще време или каквото му кажат от продукцията.

# 2 182
  • Някъде там...
Може да размени мъж за мъж или жена за жена обаче... Да не видим Ръждавичка в жълто?
Десислава никак не започва добре иначе.

# 2 183
Не знам дали това може да се смята за спойлер, защото изобщо не е сигурно (нито го има в спойлерната тема, нито където и да било другаде като информация), но в Instagram профила си Чикагото беше качил снимка как си пие кафето с Пекин, а и, ако не се лъжа, Деска на лайф в TikTok беше споменала, че е много близък с двете. Та, във връзка с това — има ли вариант да е избрал Чикагото и оттам да са станали близки?

# 2 184
  • София
Ако Калин спечели и вземе мъж е ясно, че пак ще са двамата на номинация. Единствения изход е да вземе Сапунджиева и да прати Миро. Сапунджиева е бушон и в двете племена. При номинация отиват тя и Калин.  Но  следващата седмица при нова елиминация вече ще отгърми някоя патица от жълтите.

# 2 185
  • Някъде там...
Жена за жена и мъж за мъж! Не може кон за кокошка. Joy

На тази битка всяка година изтръпвам с тия брадви. Не могат ли по един чук да им дадат.

Тази битка ще е дълга... Какъв контраст с вчера дотук.

# 2 186
Тази снимка много ме разочарова и Чикагото рязко спря да ме кефи..

# 2 187
  • София

Първи излезе от блатото с битка, единствено Шопа излезе с гласуване и то точно когато Мира отиде при жълтите
Шопа излезе от играта по медицински причини. Имаше контузия.
Аз обаче не си спомням битката, с която Миро излезе от блатото и се настани при жълтите

# 2 188
  • Някъде там...
То няма какво да й се помни на битката. Той отиде по-късно на блатото от другите и като най-свеж се измъкна първи. Дори не водеше, накрая се измъкна някак. На 17.09 беше битката, в последния ден на втората седмица.

# 2 189
  • София
Туджаров като влезе очаквахме някакви коалиции, мислител го изкараха, пътешественик, ерудиран, умен...еми аз видях съвсем друг човек. Ни мисъл някаква видях, ни издържливост, а излезе и много рано не помня елиминираха ли го, взе нещо да го боли ли (просто се измъкна)

Туджаров отпадна по здравословни причини - оказа се, че е с пневмония.

Общи условия

Активация на акаунт