💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 96 444
  • 2 362
  •   34
Отговори
# 2 340
С това условие "жена за жена, мъж за мъж" реално избора си е на продукцията. Какъв избор да направи Калин?
Аз щях да съм по-доволна да беше сменил Ръждавичка с Радостина, но не разбрах какво е попречило?
Мирослав ще го захранят, да живне малко, а Алекс поне порядъчно ще надуе главата на трите жълти жени. Д-р Пекин ще видим как ще се справи с този "пациент".
Ръждавичка остава последният феномен в племето, неиграл в друго племе. Много ме е яд, че няма да се разгърне играта й с Калин, но поне да се разгърне нещо при нея, че последните епизоди се загуби малко. И натежа от ядене в тази резиденция. Какво се е случило, защо пишете, че има контузия?

# 2 341
  • Някъде там...
На промото за следващата битка се видя, че я удари "месомелачката" и я заболя. Каза, че е чула как костта е изхрущяла. И "лекар на терен"...

Иначе Калин мислеше да размени Радостина със Симона. Но реши, че колкото и да са си близки, вяра на жените не може да се има на 100%. И избра Алекс.

# 2 342
А, бе, Павката го натисна и Калин запя друга песен....

# 2 343
Може да размени мъж за мъж или жена за жена обаче... Да не видим Ръждавичка в жълто?
Десислава никак не започва добре иначе.
        Имам интерактивна телевизия и върнах за условието за размяна. Думите бяха мъж или жена от безименните срещу един от феномените. Никой не е поставял условие за пола на играчите. Върнете и гледайте !

# 2 344
  • Някъде там...
Това беше промото вчера. Днес уточниха, че е жена за жена и мъж за мъж. Гледах и слушах внимателно.

# 2 345
Калин усети ли каква услуга направи на Миро ?
            Защото да пореден път показва , че горе няма никой. Ако имаше мнение нямаше да слуша Ивайло и сега щяха да са трима мъже и пак щеше да му дадат размяна. Както и да обиждате Миро , точно дяволо преди няколко седмици Ви каза, че Миро най-бързо минава трасето . Сега ще захлеби на резиденция и няма кой да го спре. Ако отново ми изтриете поста от сега Ви казвам , че го копирам. Не съм обидила никой , но Вие тук друго мнение не търпите !?

# 2 346
Ох, много ще ме е яд да се контузи така Ръждавичка!
Надявам се да не е тежко, веднъж показаха как Ивайло ужасяващо пада от варели, но после се оказа, че не е сериозно. Да се надяваме, че така ще е и сега...

# 2 347
nelka123, въобще ориентирате ли се КОЙ тук трие мнения и кой не? И какво точно ще постигнете публикувайки отново и отново пост изтрит от модератор?

И колко трасета най-бързо е минавал Миро?

# 2 348
Това щеше да е най- доброто решение, толкова ли не го измисли Калинчо. Яд ме е.
Crystal noir, точно. Реже се главата на ламята. Смяна  на Пекин с Ръждавичка и тогава Мирко щеше да е на пангара за жълтите и Пекин за сините. А, можеше дори да се стигне до елиминационна между Мирко и Пекин. 😀
Ех, мечти.
Т.е приемливо и одобрително  е от стожерите на честността и морала двете неможачки да са в нова коалиция  Simple Smile

# 2 349
Тъй като не дадоха въобще Калин да се замисля за Пекин, вероятно условието е било нея да не я бута, но на нас не го показаха.
Пекин при сините щеше да е номинирана първа, преди Десислава и  Чикагото.

Гласят битка на "амазонките" - Пекин срещу Ръждавичка. Глупостите за силните жени ... Ако Ръждавичка не се осакати и изненада всички, отпадайки по здравословни причини.

# 2 350
Стратегията, която си е избрал Миро, да се крие в женската коалиция половин сезон, да бъде многострадална Геновева и да се скатава го прави абсолютно незабележим като противник за всички играчи. Ако Пекин до виждаше като силен играч до сега да го е разкарала, гаранция! Точно тя силни играчи не би бутала със себе си! Така че , не, и Калин изобщо не е мислил дали прави услуга на Мирцата в онзи момент. Както вече се каза, ако махнат Миро в този етап от играта, никой няма да забележи…

# 2 351
Ако наистина е можел да избира Калин, трябваше да смени Пекин с Деси. Така или иначе не може да станат с повече гласове той и Алекс спрямо другите три патки сега, но ако беше сменил Пекин, поне разбиваше челно коалицията, махаше кукловода и си осигуряваше една по-слаба противничка, Деси вместо Пекин. Защото Калин пак ще ходи на елиминационни.
А сега какво, праща Мирка на по-големи шансове да попадне на резиденция.
Но всъщност най- тъпото е, че ако паднат и на двете номинационни, Ще има пак братоубийствена битка. Нали уж щеше да елиминира жълтите един по един?
Калине, защо така?

# 2 352
  • Мюнхен
Според мен това си беше много добър ход. Хем с Алекс са си много близки и Калин може да му има пълно доверие, което за съжаление не може да има в Ръждавичка. Хем им махна и пъзелиста. Това е много силен коз.

# 2 353
  • Някъде там...
А според мен Мирцата и другата седмица резиденция няма да види. Wink Териториалната ще е за жълтите.
Деси пак щеше да играе с жените, а и много отслабват племето така. Казах ви, идеята на Калин е да направи по-силно племе, като същевременно вземе човек, на когото има доверие. Че сам самичък там сред змиите не се живее. Така ще имат шанс да спечелят поне едната елиминационна.
Аз съм оптимист, нека да видим какво ще се случи.
Разчитам и на голямата уста на Алекс.

# 2 354
Е те не са отделни от Калин, че пъзелиста да е техен.
С какво Ръждавичка да е показала пред и зад камера нелоялност към Калин? Ако тя бе дошла на мястото на Пекин имаше шанс да пропука коалицията отвътре /например привиквайки Николета на другата страна или оспорвайки лидерството на Пекин/, а сега трите ще са срещу Алекс и Калин.

Играта на Миро е малко жалка - да получи съжаление и показва колко е изнемощял, за да му е оправдание като загуби. А иначе се видя, че сили има и търчи бързо.

Общи условия

Активация на акаунт