💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 46 020
  • 1 092
  •   82
Отговори
# 510
Току що изгледах интрото на тазвечершният епизод на Игри на Волята...Калин ще го пращат на елиминация до откат - това от Мирослав. При Феномените Ръждавочка и Алекс готвят същото за Чикагото и Сапунджиева....В шок съм.

Ох, докато при жълтите е очаквано, то за сините ме е яд. Толкова ли не можаха да се съюзят старите феномени и да стрелят по Дино и Сапунджиева? Явно на Ръждата още ѝ държи влага от Чикагото, където я би на капитанската.

# 511
  • София
Току що изгледах интрото на тазвечершният епизод на Игри на Волята...Калин ще го пращат на елиминация до откат - това от Мирослав. При Феномените Ръждавочка и Алекс готвят същото за Чикагото и Сапунджиева....В шок съм.
Ами това беше ясно. Те го искат да им спасява задниците, да ги води като слепци и некадърници (каквито са) през битките и за награда - вземи тая номинация. Аз затова не съм особено щастлива, че е при жълтите. Той е за игрите там, не му е важна победата явно, но има реален шанс за такава. А ходенето на битки може да те контузи, да ти сурне един билюк проблеми, които после да се лекуват с години. Може и продукцията да те изпържи, ако й скимне и не й влизаш в наратива. Всичко може.
И като цяло не му мястото там на Калин, той си е чиста душа, не е за тези коалиции, деления и тънки сметки.

# 512
Да, Мирослав, точно за това се предложи за номинация - да пазиш жените, а не защото се чувстваше неудобно от ситуацията, в която братчето ти Томи те постави. Нее...

# 513
  • В Града на липите
Ейййй, опасна е тая Пекин Grinning
Калинка, дръж фронта.
Браво на него, добре ги интервюира Grinning
Ами умно си ни е момчето, не поддава.

# 514
  • гр.София
Пекин като боа се увива около Калин.

# 515
  • София
Айдеее, Пекин в действие… Започна да се увива около Калин.

# 516
  • София
Калин е много прозорлив и добър психолог.. Разгада я психиатърката..

# 517
Браво Калине, преслуша ги всичките и хвана Пекин как се хлъзга и се подмазва мнооого. Браво и за коментара за “Николетка”

# 518
  • В Града на липите
Ама и те не се научиха да не си споделят на синхрони плановете Grinning
Пак ще им излязат сметките, като на Чикагото без кръчмаря.

# 519
Ей, ще го погубят Калинката тия харпии. Иво е прав.
Затова са тандем.

# 520
Правят си без кръчмаря Вито сметката в кръчмата Ивайло и Калин!

# 521
  • София
Добре де, исторически погледнато в ИВ, събития свързани със саботаж са строго порицавани и играчите биват прецакани. Ще ми се Калинката, колкото и да е добър планът на Иво, да не се подвежда. Просто искам да се задържи дълго и да ни радва.

# 522
Пекин,Пекин кога и да те ударят все ще ти е късно.Напълно подкрепям Ивайло в плана му .Дано Калин го подкрепи и да спре да мисли колко му е готино.Както каза Мирослав тук са в игра и са дошли да печелят .Време и този момък в тази насока да помисли.
И все още не мога да си обясня Канадския как ще избута до края.Какво трябва да са направили че да успее..

# 523
Много нагласени разговори, Калин не става за актьор Joy и аз залагам, че плановете им с Ивайло са без кръчмар - елиминациите ще са с по един човек и като пратят първия ден Ивайло, жените няма да имат мотивация да си дават зор за втория ден, особено защото очакват там Сапунджиева, а Пекин не иска да я рискува срещу Ивайло.

# 524
Най-вероятно ще прецакат плана на Ивайло и Калин, но евала на двамата за разбора, който направиха, и че си стиснаха ръцете. Единствените достойни в жълтите са те двамата!

Общи условия

Активация на акаунт