💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 42 749
  • 1 031
  •   105
Отговори
# 690
Пекин е поне яка, дажа може и да е най-добрата жена, както се вижда до сега.
Отделно е една от най-умните,  не само в този  сезон.
А Джеферович си беше торба.

# 691
Мисля, че в него ще наделее честността и няма да саботира,

Тук съм на друго мнение. Да кажеш на Ивайло че приемаш идеята, а после да се отвърнеш е точно обратното на честност.

За съжаление и аз като Ели-Мели очаквам Наглица да излезе с онзи театрален патос и да изпляска как двама "уж силни" играчи са се наговорили нещо силно неспортсменско, против правилата и прочее глупости.

Участниците,  не разбрахте ли, че всичко което кажете пред камера или микрофон МОЖЕ И ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА срещу вас!

# 692
Подпряха за пореден път Пекин. Само дарове от продукцията получава тази жена. Обикновено капитаните тичат по трасето, а помачачите помнят, но нямаше шанс Пекин да победи. Ръждавичка ме изненада и с памет - оказа се добра и в това. Момичето гори в играта и определено е еднакво критична както към себе си така и към околните. Относно недоволните тя каквото и да направи все ще е крива - ако е с жените, защо ги подкрепя, ако спази думата си към Калин и Алекс, защо не е вярна на Чикаго, ако е с всички, защо е лицемерна. Ами то няма как да играе с всички. Чикаго е най-хлъзгавата лисица след Пекин и Миро, не взема конкретна страна и чака да види накъде ще духне вятъра. Реално неприятна й е единствено Пекин и си личи. Относно самочувствието - ами има защо да е голямо.

# 693
Мисля, че в него ще наделее честността и няма да саботира,

Тук съм на друго мнение. Да кажеш на Ивайло че приемаш идеята, а после да се отвърнеш е точно обратното на честност.

За съжаление и аз като Ели-Мели очаквам Наглица да излезе с онзи театрален патос и да изпляска как двама "уж силни" играчи са се наговорили нещо силно неспортсменско, против правилата и прочее глупости.

Участниците,  не разбрахте ли, че всичко което кажете пред камера или микрофон МОЖЕ И ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА срещу вас!

Тук съм съгласна. Обаче имам чувството, че тази седмица вече ще са по един номиниран. Така или иначе в крайна сметка няма полезен ход. Една птичка пролет не прави. Калин ще го ползват за бушон. Ивайло ако си тръгне тази седмица, от следващата така ще направят игрите, че ще има по 1 загуба за двете племена и ако са по 1 на номинация, очаквам Калин да е вечният номиниран и да чисти синити. Ако стогне до обединението, в което не се съмнявам, там ще чисти силни играчи до финала. Очаквам да го изцедят, както направиха с Момчил. Във финалната седмица знаеш, че игрите за имунитет са статични. Делвата още не са я излъчили, чашките и чинийките -също (друга моя любима битка).

# 694
По въпроса за помненето на картите....
Ма четете ги малко тия теми бе!
Много може да научите оттук, вие следващите участници.
Нямам предвид само от мен. И аз просто добавям скромен принос като всички.
Далеч по-полезни сме от Мишето.

Играчът който тича, е подложен на физически стрес и не може да помни наравно с другия.
Но все нещо може да помогне. Например - той помни средния ред. Шест карти - толкоз.
Но другият, основният играч няма нужда да хаби памет за средния ред. Когато се отваря
карта там, той я игнорира, даже буквално може и да не му я показва този който отваря.
В началото се отваря ту от моите, ту от твоите. По този начин на едно ходене, всеки от
тях помни само по една карта. На 6-тото ходене,  вече започва
да отваря само от картите на основния играч. Но тогава вече ще има и повече познавания и нещата ще се улеснят.
При всяко отваряне на първа карта, основния играч гледа дали отварящият ще вдигне ръка.
Ако вдигне, значи я знае, тоест е от неговия, средния ред. Основния си мълчи, отварящият
отваря втората карта, тоест която е запомнил.
Ако не вдигне ръка, тогава основният играч казва коя да се отвори втора.

Разбира се продукцията както много пъти повтарям мрази да дава гъвкавост на играчите да мислят и
правят сериозни тактики и нищо чудно да ги спре ако види такава тактика. Но аз връщах и слушах
много внимателно и никъде не бе казано че хамалския играч няма право да помни/подсказва/отваря на своя глава.

# 695
Ръждавичка се притеснява единствено да не загуби от друга жена. Знае , че е конкурентна и сред мъжете , но срещу мъж и е по-приемливо. Пекин пък я пазят , за заветната битка между двете , където генералшата ще блесне и ще си начеше егото за най-силна жена (малка компенсацийка , че на финал ще спечели мъж)
Потрисат ме коментарите , осъждащи и осмиващи захранването на жълтите с луканките . Пък после лозунги не на глада в ИВ.

# 696
  • тук и там
В промото за днес даваха змиите и как Миро им каза със задоволство,че са големи схемаджийки и са го измислили пак идеално ..Би било голяма гавра с Иво и Калин,както и със зрителите,Ралица да изпляска уговорката за саботаж на двамата или да бъдат наказани за това,а схемаджийките от терариума да се крият и поощряват..

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 12:40 от Кайсия

# 697
Калин вчера беше запомнил не малко карти. Но го има момента на физическа умора, а за викачите, че всеки крещи наоколо и може да запомниш нещо от чуждата дъска. Аз лично най-силна визуална памет имам. Асоциация с цветове и местоположение на дъската. Проблемът е, че помнещите са далече и не се вижда добре. Отделно ми се вижда най-неуспешна стратегията да се кара ред по ред. Аз бих почнала първите от всеки цвят, после 6тите и след това към средата.

# 698
  • София
Е подходящо ли ви се струва да се захранят хора, гладували емнайсе седмици (уж) с гадни глутаматни луканки и кренвирши??
Аз лично срещу това роптая много, а също и срещу изначалната идея за "игрите на глада". Колко пъти се каза, давайте им някакви минимални дажби и възможности да печелят още храна, ама истинска, би било доста по-интересно!

Картинките на картите са доста нескопосани, някои и аз от екрана не ги различавах какви са, а какво остава за хората на кулите.

# 699
Относно "Не на глада". Аз си сложих банера в подписа и ще стои там до края на игрите и още малко. Който споделя идеята, може да се присъедини. Отивате в Портфейл->Настройки и в полето за подпис добавяте следния код:
Код:
[img width=400 height=120]//cdn.bg-mamma.com/Uk7z/BX4vn.png[/img]

# 700
Пекин всъщност се справя доста добре, и с игрите, и със стратегиите. Оплела си е кошницата добре, бива я в това. Интересно е да има и такива играчи, нищо лошо не виждам в това. Не й симпатизирам, но не може да й се отрече, че е сред най-силните жени. На играта реално се справи много добре.

Ръждавичка също се справи много добре, но просто нямаше късмет. Тази битка абсолютно нищо не показва. Трябваше да ги пуснат на трасе, САМИ, това щеше да е епично и дано все пак се случи. Ръждавичка ще я отнесе като куцо пиле домат и аз лично бих се насладила на това Simple Smile

Калин хич не си даваше зор. Интересно ми е дали и днес ще бъде така. Стратегията на Ивайло си е точно това - стратегия, начин да победиш в игрите. Това е интересното на тази игра и не трябва да се приема като нещо лошо.

Относно колбасите съм напълно съгласна с вас! Егати ужаса, да си гладен и да ти изсипят някакви гадни наденици.. Ясно е, че е реклама, ама поне да сложат и малко истинска храна.

# 701
  • В Града на липите
...Обаче ми направи впечатление, че Калин на два пъти измъкна Д-р Пекин, т.е. и той помнеше, докато при Алекс не видях инициатива той да отваря плочките. А и по принцип докато тичаш и да помниш едновременно не е много препоръчително... Той Калин може и за това да не препускаше, защото си е преговарял символите и мозъка няма как да огрее на две места едновременно. Но това са само мои спекулации. Нямам идея, те си знаят най-добре.
А аз през цялото време се чудех защо Калин минава трасето на забавен каданс, а то се оказа, че опитвал и да помни. 😄 Дори ми направи впечатление, че Пекин на няколко пъти му каза да се разбърза и да спре да мисли толкова. Иначе наистина има проблем с кубовете, но явно още не е схванал техниката.

От промото ми се стори, че Пекин и придворните ѝ също обмислят саботаж.
Довечера, и без саботажи, нямат никакъв шанс. Дино, Траян, Чикагото и Сапунджиева ми се виждат доста пъргави. А и с тия болежки на жълтите най-много някой да припадне в рова.

# 702
Е подходящо ли ви се струва да се захранят хора, гладували емнайсе седмици (уж) с гадни глутаматни луканки и кренвирши??

Относно кренвиршите...На Леки са най-отвратителните колбаси евър от всички, без значение за какви става на въпрос.
Синът ми е фен на луканката Орехите Чардака. Изяжда около 4-5 луканки месечно от тях. Други луканки не яде, ако не е конкретно тази.
Вземали сме по погрешка на Леки лионскитата надеца - по отвратително нещо не сме пробвали, защото не мога да кажа и яли. Детото му се догади от аромата на това чудо, не пожела да го пробва. Не знам как не са повръщали от тея Леки, при все, че и слънцето ги пече, докато си изкажат репертоара.

# 703
Ръжди изпляска една голяма глупост край басейна - ако тя си била тичала, щяла на размаже Пекин. Т.е. все едно заради Алекс е изгубила, айде, айде.

# 704
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тя пък щото Пекин не изпляска още по-голяма глупост. "Бих Ръждавичка физически, сега я бих и умствено" Grinning Grinning Grinning Grinning
Егото им една майка го е раждала.

Общи условия

Активация на акаунт