💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 38 770
  • 870
  •   258
Отговори
# 765
Аз пък съм склонна да се съглася с теорията на Ивайло. Вярно е, че който е силен ще победи, но в игрите има възможност за контузия, глад. Защо да е нормално слабите да побеждават/ остават само защото са мнозинство?

# 766
Миро вече има 200 гроша, а хората още не могат да се сетят кой е, камо ли от къде ги е взел! 😁 Както и да му се развие играта за напред, вече няма как да спечели уважението ми като играч. Твърде много време мина в мрънкане, оплакване и скатаване!

# 767
Хайде сега, говорен дефект! Еййй...
Алекс обаче много ви харесва. Чикагото също. Калин -ясно. Ами забелязвате ли тези хора как се отнасят към Ръждавичка в играта, за тях тя стана незаобиколим фактор. Вчера Алекс, който явно винаги говори супер свързано, обмислено и недразнещо, никога не се излага, винаги "мачка" на терен, абе, общо взето излезе на плюс, но с много условности и зад гърба на силните деца, как буквално изгря, засуети се и се завъртя на пета след като Черешката го избра за секундант!
То беше грандиозен анализ, синхрони, радост, новото му място в играта, колко той е достоен и прочие. Защото Ръждавичка го избра пред останалите!

# 768
Айде да видим как ще извъртят нещата ,за да са прецакани Калин и Иво. А другите от русата коалиция Joy да са спасени

# 769
  • София
Нищо им няма на сините кубове.
Всичко е въпрос на техника.

# 770
Уф, само като ги видя как нагъват тия кренвирши и ми се повдига 🤮 Как може да ги хранят с такива боклуци… то вярно ограничен бюджет, ама чак толкова!

# 771
  • В Града на липите
Ами не бил съвършен Калин, хъркал Grinning
Обаче сигурно изолатора е виновен Wink

# 772
Черпя ви два контрастни кадъра от промото за днешния епизод. Гладен Миро и възмутен Калин, нищо, че не му личи:

Право в десетката!

# 773
Чикагото слабо звено?Евала Алекс!

# 774
Пекин жали Калин. Не иска да го губи. Цялата схема е заради него.

# 775
  • София
Пекин, Пекин, ако не е продукцията да те бута една стратегия като хората не можеш да измислиш.
Голяма глупост.
А Радостина винаги се съгласява. Както и да каже Пекин, тя винаги е права и гениален стратег. 🤣

# 776
Чикагото е какво Алекс????

# 777
  • София
Истината е, че Чикагото с играта си така направи, че да му нямат доверие. Само да напомня, че имаше и подобна анкета и болшинството отговорихме, че е по-скоро солов играч, отколкото отборен.

# 778
  • Някъде там...
Сега какво, ще изкарат Ивайло и Калин лошите, защото ще саботират. А ето, другата коалиция отстъпва, ще номинира на база представяне. Това да го видя, няма да го повярвам.

# 779
До вчера Ивайло беше сигурен бушон, а днес сменят тактиката и обмислят номиниране на база представяне, точно след разговорите на Калин и Иво за саботажи. Въобще няма сценарий...

Общи условия

Активация на акаунт