💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 47 765
  • 1 130
  •   79
Отговори
# 840
Браво на Деси!

# 841
  • София
Пекин се е взела много насериозно..все едно играе на живот или смърт.. Позволи си да напсува Траян, което е много грозно. И друг път съм я чувала, но сега прекали. А мъжете не го правят, никога не съм ги чувала...

# 842
  • София
Оооууууууу Ръждавичка куршума Simple Smile

# 843
  • В Града на липите
Не знам как ще изкарат останалите обиколки. Те повечето сдадоха багажа. Sweat Smile

# 844
  • София
Пекин се е взела много насериозно..все едно играе на живот и смърт.. Позволи си да напсува Траян, което е много грозно. И друг път съм я чувала, но сега прекали. А мъжете не го правят, никога не съм ги чувала...

От един боксьор какво да очакваш...

# 845
Жълта гадна отрова....Бясна съм...Калин не показва на какво е способен. Как може бе...Тея верно са отровени...Като някакви вещици...Вместо да гледаме хубава битка...

Траян е страхотен.

Гледам със закъснение.

# 846
  • София
Пекин се е взела много насериозно..все едно играе на живот и смърт.. Позволи си да напсува Траян, което е много грозно. И друг път съм я чувала, но сега прекали. А мъжете не го правят, никога не съм ги чувала...

От един боксьор какво да очакваш...
Ама все пак е жена..и то доктор...

# 847
  • София
Очаквах повече от Траян в тази битка.

# 848
После кой колко е злобен?!

# 849
  • София
След Анджела, Генерал Ръждавичка е втората жена в историята, която носи точка в тази игра. Simple Smile
Айде сега и Николетка да се запише и да стане третата. Дето все я подценяват, че била слаба, само дето е плувкиня, а те имат въздуууухх, хохо. Айде Николетке. Simple Smile

# 850
  • София
Ех, тези наденици Леки, каква сила дадоха на недохранената Николета. От това по-голяма реклама няма 😆

# 851
  • София
Чикагото след като беше изгорен как спринтира ама към горичката... Хахаха, култов.
Ами човещинка... 😀

# 852
Дино ще удари спринт. Нямат шанс жълтите. Само дето се наговаряха толкова. По-важна ще им е битката утре.

# 853
  • София
Според Д-р Пекин, Дино бил най-големия женомразец?! :о
Мхмх, кога това, ъъъ? 🤔🤨

# 854
  • Някъде там...
Тук трябва да имаш поне 3 кончета. Да може да презаредят между туровете. Един Калин пролет не прави.
Дяволче, плувците мразят да тичат. Набиват си глезените. Избягват го това упражнение. Joy

Чикагото - "Получих контракции." Така се смях, че домашните единодушно решиха, че трябва да ми спрат това предаване за постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт