💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 481
  • 1 568
  •   183
Отговори
# 900
  • Някъде там...
Айде, сготвиха го. Един ще се номинира. Confused Ей, колко са прозрачни.
Поне Калин се размина само с намек.

# 901
Уау каква изненада, продукцията пак се опитва да направи предаването все по невъзможно за гледане.

# 902
Малеее, за първи път виждам Калин да нервничи на съвет. Направо не го свърташе на стола докато ги слушаше 😬 При Феномените стоеше супер спокоен, като статуя. Много ще му е трудно при тия :/ Дано издържи и не се поддаде на тяхната кофти енергия 🐞

# 903
  • София
Много се радвам, че Калин реши да саботира заедно с Ивайло. Жълтите интригантки не заслужават да вървят напред в играта. Продукцията достатъчно ги избута.

Сбъдна се това, което предположих - номинации с по 1 участник. Утре ще е Калин, ако жълтите паднат.

Ралица ме дразни ужасно много днес. Класната шока канчето на Ивайло за саботажа и гали по главата Мирко Нарушителят на правилата.
Браво, Ралица, да Ви имам двойните стандарти!

# 904
Ясно , Ивайло трябва да си ходи. А Калин беше предупреден да не пречи на Пекин и многострадалния Миро,и че ако не играе на 100 процента за тях изхвърча и той

Абсолютно съм съгласна тук...Ако има бутон и 100 лайка ще дам.

# 905
То беше ясно, че един ще е номинираният и това ще е Ивайло. Интересно ми е как ще гласува Калин. Дали ще удари по Радостина? И също дали утре пак ще саботира. Защото май ще е по-добре да паднат сините и да изпратят Сапунджиева. Така Ивайло ще има по-голям шанс да се върне.

# 906
Пуснах днес да метна един поглед, тази игра с бягането ме радва по принцип....и нищо не се е променило.

Ралица: "Това е вашата игра, вие сте решили как да си я играете."
Пак Ралица: Ама пък чакайте да ви кажа кой саботира играта.

Е, добре де, не може ли просто да ги оставите да си играят играта? То не стига, че с тия заснемания на стратегиите, когато са по териториите достатъчно ясно показва кой-какво, ами и трябва да им го смелите и да им го поднесете в лъжичка...

# 907
  • София
Ще номинират по 1 - каква изненада 🙄

А Миро е такава мижитурка, че не е истина. Нямало нужда Пекин да номинира Калин, те имали нужните гласове да го направят. Мишка.

# 908
Продукцията от елементарна по-елементарна. Сами си копаят гроба.

# 909
Гнусна продукция! Провалят играта с тази намеса. Водещите трябва да са неутрални и да оставят играта на своя естествен ход. Какви са тези разсъждения. Аз и друго не мога да разбера, когато се обсъждат стратегии все е пред камера... Как се очаква това да остане скрито. И защо така избирателно се решава какво да се каже и какво не...

# 910
  • В Града на липите
Калин се размина с лек намек...Дано да си е взел поука и утре да не саботира!
Утре няма смисъл от саботажи, защото той ще е на пангара срещу Ивайло.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:14 от hrissi_sz

# 911
Май на всички ни е ясно какво се случи току-що. Продукцията ИЗПЛИСКА легена.
Черното море при Дуранкулак ИЗПЛИСКА, в Резово са наводнени бетер Св. Влас!

# 912
Пекин каза, че другия ще е Калин. Като си иде Ивайло, пак номиниран ще е Калин.
Думата Справедливост за продукцията е утопия.

Ама не пропусна да похвали МиркА. Изроди.

# 913
  • София
Няма логика да саботира Калин и утре, защото едва ли иска да излиза срещу Ивайло на елиминационна, нищо, че Ивайло не е това което беше в началото на сезона.
Ще иска да се съхрани и да изгърмят Сапунджи.
Но да видим промото и каква ще е битката преди прогнози.

# 914
  • Sofia
ТаДамммм, по Дино! И каква стана тя?! Колко удобно и колко предвидимо! Продукцията, смешни сте, кого си мислите че заблуждавате? Зрителите не са глупаци и толкова лесно манипулируеми, колкото на вас ви се иска. Отдавна и на слепите им е ясно какво целите! Халал да ви е захлупената и заспала канадска ливада, която толкова ви е важна, че сън не спите, за да я бутате! Жалки и прозрачни сте!

Общи условия

Активация на акаунт