💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 640
  • 1 569
  •   176
Отговори
# 150
Мъчно ми е за Калин - реди пъзели, които никога не е виждал, а другите ги знаят наизуст

# 151
Колко са жалки жълтите! Ако има как Калин сам да играе, пък те да са на трибуните със семки!

# 152
  • София
Той си каза, че не го знае, ама другите мълчат.

# 153
  • София
На хубав кон и жълто му отива Sunglasses  Калин ще бъде жълт за кратко сигурно, после ще ги обединят.

Може да е коментирано, но не съм прочела, защо лявата буза на Калин, половината е с някаква пигментация? Някой знае ли?
Да, има я, но и на мен не ми е ясно от какво е, пък и е доста добре очертана.

# 154
  • София
Павел много злобно коментира срещу Феномените.
Много искат жълтите да спечелят, миналия понеделник не стана заради героите на Доньо Донев.

# 155
Ееех Миро Мироооо, сигурен бил, че Калин ще се раздаде. И пак нахендриха него на пъзела, въпреки че той каза че не го знае. Как пък един път ти не се заяви за тегавия пост. Ще си останеш просто сянката на Калин!

# 156
  • София
Генерала командва:
Раз два, раз два

# 157
Уфф, сега не знам за кое племе да стискам палци. Все към сините ми бяга погледа, ама нашето момче е вече в жълто. Толкова е различен от всички там...Дано оцелее сред пепелянките и Мирка

# 158
  • София
А Ръждавичка вече е за 4-ти път капитан на Феномените, което е рекорд изобщо в сезон 7. Simple Smile
Викаш на Пекин няма да и ги броим капитанствата? Blush

# 159
  • София
Аз дилема нямам.
Винаги ще съм за Феномените. 💙

Има един лаф.
Любимият отбор е за цял живот, играчите идват и си отиват, ако ще и да са Лео Меси или Крищяну Роналдо.

# 160
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Имам чувство, че ако сините загубят ги е страх Ръждавичка да не ги набие.
Давай Калине, ти си човекът-феномен, изведи жълтите пилета на резиденция и бий Ръждето.

# 161
Мирко: ти ще го наредиш. Ние знаем, че ще успееш.
Калин им казва, че те го е редил, Мирко му казва, че ще е той.
Какво беше това, което тримата мъжаги спретнаха на Сапунджиева? Нито е необходимо в момента, нито знаят как ще се развият нещата, че са се наложи да гласува против Пекин. Както Дино пази Траян, защо се очаква тя да не пази Пекин? Този разговор не биха го водили пред Чикагото. Така си мисля.

# 162
Ееех Миро Мироооо, сигурен бил, че Калин ще се раздаде. И пак нахендриха него на пъзела, въпреки че той каза че не го знае. Как пък един път ти не се заяви за тегавия пост. Ще си останеш просто сянката на Калин!
Самият той - мън мън Миро, каза - Вижда се светлина в тунела. Какво по  - голямо признание от това, че Калин е светлината, пък   той - тунела?!

# 163
  • Някъде там...
Боли ме сърцето направо.
Каква разлика! Едните са сплотени, другите - шайка.
И ми е много шантаво кого да подкрепям.

# 164
Калин толкова време е бил при Феномените, че сега за 2-3 седмици надали ще му се промени синьото сърце. Както Чикагото до последно се надяваше да си се върне при Феномените.

Общи условия

Активация на акаунт