💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 50 025
  • 1 179
  •   96
Отговори
# 525
  • София
Пекин сънувала, че е на вечеря с Калин..Яли пъдпъдък 😆
Гладна кокошка,  пъдпъдъци сънува..

# 526
Пекин как го окъпа Калин, барабар с косата Simple Smile Викам си, лелеее, отиде Калин....обаче много бързо я усети.
Тия верно са много нагли, другите да им разчистват пътя. Дано Ивайло да успее да елиминира една от тях тази седмица.

# 527
Айдее жълтата отрова рязко навлезе в тялото на Калин и ще му вземе ореола...Развалиха образа на Симонка -най силната жена, сега и на Калин - най-силният мъж.

Иначе планът на Иво е брилянтен, но продукцията ще си каже последната дума

# 528
  • В Града на липите
И аз съм против саботажите, но в тази конфигурация на безименните, подкрепих още предния  саботаж на Ивайло.
Явно в това племе не става по честния начин.
Ивайло да се вслуша малко в Калин, прекалено е набрал на Пекин и инерцията го е повлякла.
Нито жените, нито Миро искат Калин в племето освен да го използват. А Мирко почти потри ръце при варианта Калин да отпадне на елиминация Simple Smile
Интересно ми е какъв ще е залога на капитанската.

# 529
Е, ясно, че следващата елиминационна битка просто ще е двойна, а не четворна. Така, че и двата пъти да саботират битките, няма гаранция.

# 530
Добре де, исторически погледнато в ИВ, събития свързани със саботаж са строго порицавани и играчите биват прецакани. Ще ми се Калинката, колкото и да е добър планът на Иво, да не се подвежда. Просто искам да се задържи дълго и да ни радва.

Ааа, не баш. Само, когато им изнася на сценария. Справка - Мартин и Добрин в миналия сезон

# 531
  • София
Ох, този Миро с всеки следващ синхрон ми става все по-жалък.

Знаех си, че Калин няма шанс да се върже на Пекин! Но след този разговор с Иво, продукцията няма да остави да номинират пак по двама на съвет и се опасявам, че няма им излязат сметките.

# 532
Тази другарка Сапунджиева верно е като ехо. Като папагал. Никакво собствено мнение.

Продукцията няма да го позволи. Планът на двамата силни. Ще ги сготви.

# 533
  • София
100% съм убедена, че номинациите вече ще са с по 1 участник. Трябва да се бутат “силните жени”, иначе как ще се докажат, че са силни.

# 534
  • На Изток от Рая
И аз съм против саботажите, но в случая на Калин и Ивайло - одобрявам, от къде на къде силните мъже ще бутат слабачките Радостина и Николета, друг е въпросът какво мисли продукцията обаче. Миналата година Мартин и Добрин си правиха саботажи ей така за кеф и никой нищо не им каза. Ако решат тази седмица по 1 да ходи на елиминация, като нищо Калин и Ивайло може да са един с/у друг.

# 535
Никъде в писмото не се спомена за памет. А Ръждето вече реши че ще е Алекс. защото бил с добра памет.

# 536
  • София
Мачкай, Ръждавичке! Смачкай ПекинА!

# 537
Никъде в писмото не се спомена за памет. А Ръждето вече реши че ще е Алекс. защото бил с добра памет.
Голям гаф. И аз го забелязах!

# 538
Сега е време на " Бога на игрите " ( Вито и Тупарев) да се намесят да победят жълтите утре отиват с огромно предимство на битката за елиминация и планът на Иво за пореден път е прецакат и тази седмица ще са номинирани  той с Калин . Тези неща сме ги гледали вече , така се случи с Иван и Лапунов който бяха сготвени на капитански битки .

# 539
  • На Изток от Рая
Сигурно се е до сетила коя е битката и си е мислила, че тя ще търчи, а Алекс ще помни, въпреки че на играта за памет отпадна първи

Общи условия

Активация на акаунт