💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 36 550
  • 767
  •   105
Отговори
# 720
  • тук и там
В промото Пекина говореше и за Дино,нарече го женомразец..Той зевзек си пада малко,направо да и каже,че не мрази жени,а само нея..Grinning

# 721
Само не знам каква им е идеята на "коалицията", ако действително смятат да саботират. Да паднат само веднъж и втората да я спечелят? Доста самонадеяно. Освен ако не знаят, че вече ще се номинира само по един...
Е, все  се е намерил някой услужлив редактор да им каже, че ще се номинира по един. Както сините знаеха, че секундантът трябва да помни. А, сините знаеха и че Пекин ще е с Калин.

# 722
Не знам как не са повръщали от тея Леки, при все, че и слънцето ги пече, докато си изкажат репертоара.
Влязох за да напиша точно това- кошницата или касетата пълна на 3/4 с хартия стои на слънцето и се пече. Що са приумици са това. Тези хора за етична реклама не са ли чували? Чаршафите в резиденцията загубиха овчиците, за да рекламират фирма, която продава имоти...То не е пиене на млека по разписание, ядене на протеинови барчета и не знам още какви глупости.

# 723
Мирослав е послушен и е глас. Друго не виждам. Сигурно затова. Нямам друго обяснение. Или си мислят, че са толкова силни, че и него ще бият...

# 724
  • София
Точно така си мислят, че е немощен и ще го бият. Той си се скатава и не показва сила на общите битки, само ако му се наложи да спасява кожата, хаха.
Изтърва се като се върна от елиминационната, каза че е силен и е скрита лимонка, ама "стратезите" не обърнаха много внимание, май-май.

# 725
Пекин, ако следва линията на женска коалиция, би трябвало точно на Мирослав да намаже ските. Както направи с Иван.

# 726
  • София
Само не знам каква им е идеята на "коалицията", ако действително смятат да саботират. Да паднат само веднъж и втората да я спечелят? Доста самонадеяно. Освен ако не знаят, че вече ще се номинира само по един...
Е, все  се е намерил някой услужлив редактор да им каже, че ще се номинира по един. Както сините знаеха, че секундантът трябва да помни. А, сините знаеха и че Пекин ще е с Калин.

Всеки гледал поне 1-2 предишни сезона знае, че дадат ли писмо на капитана да си избере човек от племето за капитанската битка, значи ще е тази игра. А Симона е гледала, както и останалите сини също, и тъй като до сега капитанът е бил на трасе, логично да предположи, че секундатът ще помни. Тя, ако знаеше, че няма да е така, а помощникът този път ще е на трасе, не съм сигурна дали би взела точно Алекс.

# 727
Само не разбрах Ръждавичка сега защо намрази и Чикагото? Че те се прегръщаха като се върна той при тях. Той на ръце я носеше. Лоша дума не е казал за нея. Подозирам, че е защото я би на капитанската.
Много неприятно се оказа това момиче за съжаление. Заради голямото си его сама си отряза клона, на който седи. Първо Лапунов, от който не беше видяла лошо, сега и Чикагото. Утре сигурно и Алекс ще предаде, ако има с кой друг да играе. Ще се изкефя вече ако падне от някоя от жените, дори Радостина да е. Можеше да си се държат заедно с Ф4 и да се подкрепят до финала. Ама тя реши схеми да върти. На Пекин поне и се отдават.

# 728
Е, Алекс добре се справи по трасето, въпреки годините си /по Ръждавичка/.
Просто имаха малшанс с глупавото "отваряне" на картата от страна на Алекс. Факт, че никой от тях не видя какво има на нея, ама Павел каза "Пипаш, играеш".

# 729
И аз не разбрах защо Ръждата намрази Лапунов и защо сега Чикаго. Всъщност знам защо, защото тя мрази всички Joy Това е типична черта на самовлюбен нарцис, който си мисли, че е най-най и всички са му под нивото. Аз съм сигурна, че Ръждата и Калин я дразни и би го намразила веднага, когато му дойде реда. Тези сополови излияния, че й бил братче и не знам си какво, хич не вярвам аз.

# 730
  • Някъде там...
Аз си мисля, че ще я сготвят нея. От Лапунов насам отношението е различно т.е. едитът.
Много се надявам да греша и да отстреля Пекин тя, но май ще е обратното.

# 731
Аха, и Лапунов, и Чикагото нямаха никакви прегрешения към нея.
Но вижте, тя щом успява да спи спокойно до хора, които усилено плюе - първо Гордиенко, сега Сапунджиева...представяте си за каква съвест може да говорим изобщо.
Жените в този сезон обезцениха значението на думата "лоялност". Няма такова нещо за тях. Само блатната Убавица, сал тя една остана някому вярна, ама то е защото има отчаяна нужда да се вози на нечий гръб и е малко по-последователна в това отношение. Но мисля, че нея Пекин ще я размаже като муха, само да се стигне до там, без да ѝ мигне окото. Както постъпи с приятелката си Деси.

# 732
Относно жените искам да отбележа - когато е наистилина силна жена, тя си печели уважението на участниците - например Ръжди и Пекин, въпреки всичките им кусури. Не съм чула за тях да се говори, че са за цвят, всички им признават качествата на арената. Но когато става въпрос за някакви обективно слаби жени - ами съжалявам, изказванята на мъжете са си уместни и въобще не изразяват женомразие.

# 733
Абсолютно е така! Освен това  - за момента мъжете, които играеха заедно си остават лоялни един към друг и не са си забили нож в гърба, въпреки че имат полза да отстраняват силните играчи. Нито Калин е кроял план да отстреля Лапунов, нито обратното. И Чикагото, Дино и Траян не съм чула да си правят такива сметки. Дори Алекс за момента не е загатвал за такъв ход. А жените постоянно гледат да гонят силните да си разчистват пътя. Но дори не си го признават, а го играят жертва на мъже женомразци, които номинират, за да се защитят. И се бият и в гърдите колко са силни.
Продукцията обаче обича мъжете, играещи със слаби жени. Но не тези като Иван, които открито си казват, че това е стратегия, а тези като Мирослав и Алекса, които се изкарват закрилници, а после удобно излизат на битки срещу слабите жени.

# 734
Не знам в коя вселена някой би повярвал, че Мирко тъжния санбернар може да закриля Пекин по което и напраление да е 🤣 Пекин ще го сгъне на две този убития канадски герой.

П.с. Пекин ми е като някой булдог или питбул и въобще не го базирам на външността й. Характера й е такъв. Значи представете си питбул срещу санбернар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт