💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 36 550
  • 767
  •   105
Отговори
# 705
И да, на Ръждавичка пак някой друг ѝ е виновен. Сама щяла да се спВави по добВе. Алекс не чувал, а тя, че фъфли, не е пВобВем.

А за Пекин трябва да признаем, няма пълно щастие. То не може да се сипва отгоре с чувала благина, след благина.
Очаквах обаче и аз малко повече сякаш от щайга наденици по македонски, вместо пъдпъдъци по пекински.

# 706
Не знам как не са повръщали от тея Леки, при все, че и слънцето ги пече, докато си изкажат репертоара.

Нещо повече - Павката даде акъл да не ги ядат наведнъж. Е интересно колко ще изтраят в дневната жега на изолатора.  Хем самият Павел би трябвало да знае най-добре.

# 707
Сега изгледах промото за епизода тази вечер.....Значи брилянтният план на Калин и Ивайло ще бъде заметен от 4-ката отрова. Явно и те ще съботират.....Ейй няма справедливост в тоя сезон....МиркА ще отнесе изключително голям хейт, ако спечели сезона...По-голям от Мартин от предният Сезон-6.

# 708
Мен ми става гадно да ям просто месо, без хляб, картофи или зеленчуци дори. Безумни са им наградите. Да бяха им дали хляб и кебапчета, много по-смислено.

# 709
Важно е да вземат пари за рекламата на тези отпадъци..

# 710
  • Be realistic - plan for a miracle.
Има защо да го хейтят. Много е мишка. Има някакви физически способности, но е страшен подлизурко, просто не му личи сред останалите по-шумни подлизурковци Grinning Но тоя мазен начин на говорене, избягването на зрителен контакт / драматичното гледане в земята, мънкането под носа като се предлага да го пращат на битки, невъзможността като мъж да заяви, че в коалиции не желае да участва (защото всъщност желае, нали), бързането да обяснява, че и той уважавал тоя дето него уважава... бързането да благодари шумно на тези, които му говорят "ти си финалист" (wtf, защо, как, откъде)... МИШОК, огромен.

МиркА ще отнесе изключително голям хейт, ако спечели сезона...По-голям от Мартин от предният Сезон-6.

# 711
  • София
Само не знам каква им е идеята на "коалицията", ако действително смятат да саботират. Да паднат само веднъж и втората да я спечелят? Доста самонадеяно. Освен ако не знаят, че вече ще се номинира само по един...

# 712
  • Буркина Фасо
Леки - меки ... по-добре тях, отколкото да ми дават ябълки, круши, домати и краставици и др.бурени.

# 713
Според мен са решили след победителя Мартин, който беше открит схемаджия, говореше много, имаше по-агресивен подход, да си се върнат на тихата мишка мъченик, за да няма толкова хейт. Точно обратното ще стане. След Милен и Добрин, това ще е третият победител, който ще се забрави бързо и няма и да може да си спечели кастинг битката сигурно. Изключително безличен, лицемерен, мрънкащ - Damsel in distress. Поне Алекса и Мартин се помнят. От победителите досега Андрей и Рълев са по-приемливите за публиката.

# 714
  • Буркина Фасо
Само не знам каква им е идеята на "коалицията", ако действително смятат да саботират. Да паднат само веднъж и втората да я спечелят? Доста самонадеяно. Освен ако не знаят, че вече ще се номинира само по един...
може би си мислят, че ще бъдат 2-ма номинирани и това ще са те. длед това трябва да номинират 2-ма от китайската коалиция. после от четиримата отпада последния, а Калин и Иво са  първи и втори. както беше преди седмица.

# 715
  • Bayern
Ръжди изпляска една голяма глупост край басейна - ако тя си била тичала, щяла на размаже Пекин. Т.е. все едно заради Алекс е изгубила, айде, айде.
Ръждата никога няма да признае, че някой я е победил в честен двубой какъвто беше вчера. Толкова  е самовлюбена,че за  толкова сезони само един човек може да се мери с нея - Кралев. И той в своите очи беше топа на топа Satisfied 

Надявам се Алекс да е по-разумен и да не предаде Чикагото само защото Ръждата е решила, че вече не й трябва.

# 716
С какви очи ще номинират Калин и ще чакат другата седмица да се бие за тях!?
И как смятат, че ще стигнат до финал с Мирко? Дори да останат четиримата, Мирко ще възкръсне и пак ще ги бие. Т.е. три жени работят в полза на един мъж. В настоящия случай е Мирослав Безличний. Голяма стратегия, няма що.

# 717
  • Някъде там...
Аз си помислих същото. Според мен на Пекин й е подсказано от редактор. То няма нужда да се казва директно, просто й задават въпрос от типа "А какво ще стане ако вече номинирате само по един?". Тя не е глупава, веднага й е светнало.
Нямат полезен ход Ивайло и Калин. Особено Ивайло е сготвен. Очаквам да си замине в петък, за жалост. Харесвам го.

С какви очи ще номинират Калин и ще чакат другата седмица да се бие за тях!?
И как смятат, че ще стигнат до финал с Мирко? Дори да останат четиримата, Мирко ще възкръсне и пак ще ги бие. Т.е. три жени работят в полза на един мъж. В настоящия случай е Мирослав Безличний. Голяма стратегия, няма що.
Аз недоумявам от какъв зор е това пазене на Мирко като зеницата на очите от Пекин?! Недоумявам. Каква й е ползата на нея?

# 718
  • София
За четворната коалиция говоря, Бонго.

И мен много ме е яд за Ивайло. Калин ще се оправи.

# 719
Ами много го харесват жените просто. Възхитени са какъв е кавалер закрилник, как се раздава на арената и искат да му помогнат да спечели. На Радостина и е близък от един ден прекаран на блатото в началото. Ама то блатото много сближава! На Николета и е спокойно до него в момента, много, нищо че преди избяга от неговата коалиция и се скри при Ивайло. А Пекин от майчински инстинкт си го приласка. Липсва и Иван, който си я слушаше.

Общи условия

Активация на акаунт