💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 815
  • 1 177
  •   79
Отговори
# 810
  • Варна
Айде да видим какво ще стане 😁

# 811
Не й е глупава стратегията на Пекин. Тя си дава сметка, че ако Ивайло отпадне, другата седмица на териториалната пак ще се върнат в изолатора. А без храна няма да бъде достатъчно силна, когато стане сливането на племената.
Много хитро накара Радостина да се съгласи с нея. Просто пропусна факта, че Сапунджиева е захранена и е по-силна от Радостина и Николета. А Пекин явно е решила, че може да се раздели с една от тях. Но Ивайло и Калин й трябват за териториалната. Също така правилно се е досетила, че Ивайло ако е номиниран, ще саботира. Много е хитра даже!

# 812
  • София
Ами какво ще стане. Отново както почти винаги, много приказки за нищо. Тази битка отвсякъде е за Феномените.

# 813
  • София
Малко съм назад, ама ми е много смешно как Мирослав всячески се мъчи да се измъкне от плана на Пекин и да не ходи на елиминация. Grinning
Изненада ме Пекин, добре ги е съобразила нещата.
Николета пак е съгласна с всички.

# 814
  • Някъде там...
Никакъв шанс нямат жълтите. Но може на съвета да ги издаде Ралица двамата "саботьори". И това е вариант. Ще имат довод да ги номинират.

# 815
Или да са служебно номинирани, заради този грях и еретичната мисъл за саботаж

# 816
  • Варна
Николета нали има още сабите на спасението☺️

# 817
  • София
Абе хора Пекин мисли от днес за утре.
Нали иска финал? А по този начин със сигурност реже главата на жена.
Моля ви се. Толкова е прозрачна, че няма някъде. Играе за себе си пред фалшивия предтекст - за жените на финал.
Хахахахаха 😂

# 818
  • Дубай
Мда и продукцията да се покаже като една от "най-честните"

# 819
  • София
Не е ново. Същото трасе на което в сезон 5, Крум блесна. Simple Smile

# 820
Траян и Ръждавичката с всеки следващ епизод рият дъното. Двеста пъти споменаха , че Сапунджиева се “мазнела”  и как ехидно говорят за Чикагото , което е още по-грозно на фона неговата наивност.

# 821
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дразни се Ръждето защото и другите говорят и имат стратегия, а не мълчат като агнета, за да може пак само тя да коли и беси. Само Пекин ще я оправи нея, с нетърпение очаквам този момент.

# 822
  • София
Айдее Феномениииии 💙

# 823
  • Дубай
Не е ново. Същото трасе на което в сезон 5, Крум блесна. Simple Smile
А, и Лазаринов от 2 сезон... Това беше неговата битка, като пантера беше..

# 824
Чикагото слабо звено?Евала Алекс!
Това беше глупостта на века. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт