💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 258
  • 1 172
  •   87
Отговори
# 915
  • Някъде там...
Утре няма смисъл от саботаж. Ще играят. Но пък Пекин ще види шанс да изхвърли Ивайло, изпращайки срещу него Калин.
Но втората игра е единоборства или изометрия обикновено. Не мисля, че имат голям шанс. Материалът е кофти в това племе.

# 916
  • София
Хора, по договор нямат право да си махат микрофоните. Слушат ги.
Макс за 30 секунди, 1 минута ги махат, ако е за повече се издават.

# 917
Мирослав колко го е страх от Калин не е истина.
Значи няма да похвалят Траян дето спечели мача на Феномените,а ще похвалят Миро,че си дал зор.Стават банални и очевидни вече.
Най-малкото можеха да отдадат заслуженото на Николета и Калин те си спечелиха точки.
Ако Продукцията продължава така,догодина ще им е последния сезон.
От високо най-лесно се пада.

# 918
Да бе, и в тоалетната ли? А как спят, с микрофони ли?

# 919
От сега предвиждам, че играта утре ще е в полза на ПекинА и сините.

# 920
  • Варна
Пак изненада.Почваме от Калин!😁

# 921
  • София
Алооу продукциятааа, защо не похвалихте Николета за точката???
А Траян, а Ръждавичка, а Калин?
В случая абсолютно безмислени хвалби за Мирослав, който се напъна в една от гонките и си оставна с напъването само.

# 922
Мисля че утре Пекин и Ко ще саботират. Знаят че Ивайло има шанс пред Сапунджиева. А Калин със сигурност ще го отстрани. По този начин ще запазят още една  овц.. опа силна жена за финала.

# 923
Знам защо Калин гласува срещу Иво, даже му го каза, но някак ми се щеше да не го прави.

# 924
С какво право Миро беше изтъкнат, а Николета не?

# 925
Стратегията на Ивайло беше страхотна, но естествено от продукцията ще си сменят правилата отново само и само да прецакат неудобния. А вече на всички е ясно, че продукцията не го харесва след като водещата кукувица едва не го заплю. Смешници.

# 926
Първи Калин. Ех, Ралица, долни сте.
Дано изгният на изолатора.

# 927
До последно не вярвах, че Калин ще саботира.
Но той си го призна на синхрон.
Жалко.

Защо да е жалко? Продукцията го прецаква, женската коалиция го прецаква, какво му остава? Да стои на заколение ли?  Опитва някак си, ама продукциеята не допуска инициативи.

# 928
Хич, не  се нервя на Ивайло, защото това е битка за оцеляване и всички средства са справедливи. Води се атака срещу него от страна на племето и от страна на продукцията. Защо така избирателно решават какво да кажат и какво да скрият.  Има ли в правилата забрана да се прави саботаж като стратегия. Значи коалиции и разговори кой да се номинира може да останат скрити... После продукцията си прави както и хареса. Пък, Ралица се изживява като великия кукловод.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:29 от wiwala75

# 929
  • Някъде там...
Ей, Ралица едва се сдържа дали да не насоли и Калин. Толкова прозрачно.
Подсказва му продукцията да не пробва пак.

Общи условия

Активация на акаунт