💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 345
  • 1 172
  •   72
Отговори
# 945
Ами очакваше се от продукцията да направят така. Иначе щяха да им се объркат плановете. И този Мирослав колко е дразнещ. Все припада, все му е лошо, ама на елиминационната битка от къде взе сили не ми е ясно. И една такава страхлива мишка, направо не мога да повярвам че този мухъл ще спечели(ако са верни слуховете). Поведение на женски полов орган.
От жълтите жени, единствено Пекин ме кефи(силно казано), поне мисли нещо си там. Джар-джар и онази дето е притъпно тъпа, не искам да ги гледам повече.
Как може такива участници да заемат мястото на хора като Йордан например, който отпадна толкова безславно.
Има ли шанс сините да паднат утре и евентуално елиминационната да е между Ивайло и Сапунджиева?

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 22:16 от nefertari

# 946
  • София
Мхм, битката утре си е равностойна на хартия, ама просто двете племена не са равностойни.
Залагам за нова синя победа. 60:40% за Феномените след промото, което сякаш беше една идея повече в полза на Безименните.

# 947
  • Някъде там...
Победа за феномените прогнозирам и аз. Елиминация Калин-Ивайло, продукцията потрива ръце.

# 948
Пекин да направи четка на Калин - щяла да следва неговата логика. Много хитра Grinning

# 949
И какво стана...пак накофтиха и двамата с Калин.От промото се видя ,че Ивайло игра ва банк с Пекин.Да видим ще е успешен ли покерския ход,Ивайло да избира от жълтите при падане,или ще играе срещу Сапунджиева.

# 950
Трасе в синьо.
Пак казвам - жълтите да не излезнат от изолатора.

# 951
Победа за феномените прогнозирам и аз. Елиминация Калин-Ивайло, продукцията потрива ръце.

Няма да са Калин - Ивайло. Показаха, че Пекин ще остави Ивайло да избере опонент. И двамата пазят Калин и не искат да има шанс да бъде елиминиран.

Ивайло наистина мисли добре.
Не и прави чест на продукцията, че ги "подслушва" и после играе против плановете им. Какво очакват? Профаанско би било да се раздава в тази ситуация. А тази ситуация ТЕ я натресоха.

Ако Ивайло остане няма да допусне повече да чуем плановете му в ефир.

# 952
  • Пловдив
На мястото на Радостина щях да се самономинирам с последната ми останала частичка гордост и да наградя драгия зрител с отсъствието си. Не мога да повярвам, че си отвори мръсната, ревлива устичка срещу Ивайло. С каква идея остава в играта!? Женска коалиция!? Дрън, дрън! Всички кухи дънери са стъпала на Пекин към челна позиция и нищо по- съществено. Наистина ли нямат реална самооценка!? Не знам каква пародия на волеви игри гледам…

# 953
Всичко в превюто си е един параван. Нито Пекин ще вземе сериозно предложението на Ивайло, нито сините ще изгубят след "всичките им грешки" дето даваха. Изпращането на Ивайло е уредено. Аз ако бях на негово място въобще нямаше да си пестя думите и така щях да репликирам на псевдо-водещата щом ще се прави на интересна. Ако ще после да искат да презаписват съветите..

# 954
Само дето утре, при един жълт съвет, няма да е първи Ивайло с гласуването.

# 955
Значи Ивайло все пак наистина се е предложил на пъзела,но Пекин го игнорира. После го номинира,щото не бил настоятелен Joy
Николета ако може да не говори,че страшно ме напряга с тези лъжи. И като почне да се хили доволно...като малко дете ми е.
Мирослав пък все крампира,направо не знам как ще я вземе тази финална победа, за която всички пишете. Надявам се да е кьорфишек. Миро крампата трябва да му викат вече.

# 956
  • Пловдив
Миро да го вербуват да рекламира магнезий.

# 957
Аз за първи път гледам сезон, казвам за пореден път. Ама водещите не трябва ли да са безпристрастни? Какви са тези набивания на канчета и държане на сметка от тази Ралица ли е каква е?! Като каква се изживява и защо това е допустимо? Така ли е в чуждите сезони?
Аз съм потресена! Тя откровено си дава наклон на играта.

# 958
Още не се в разминало. Пак може да ги издъни Ралка. Има време.

# 959
Егати лицемерието от Пекин. На съвета дадоха, че Ивайло се заяви за пъзела на териториалната, Мирка каза че го знае, Пекин каза на Ивайло, че ще иде Мирка, че знае пъзела. Калин каза, че не го знае, после го реди Калин, а не Миро. На съвета Пекин номинира Иво, че не настоявал. Е не е ли гадна.

Общи условия

Активация на акаунт