💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 44 639
  • 1 060
  •   84
Отговори
# 960
Значи Ивайло все пак наистина се е предложил на пъзела,но Пекин го игнорира. После го номинира,щото не бил настоятелен Joy
Аз чак се учудих продукцията как излъчи този клип, който подкрепя казаното от Ивайло.

# 961
Всичко в превюто си е един параван. Нито Пекин ще вземе сериозно предложението на Ивайло, нито сините ще изгубят след "всичките им грешки" дето даваха. Изпращането на Ивайло е уредено. Аз ако бях на негово място въобще нямаше да си пестя думите и така щях да репликирам на псевдо-водещата щом ще се прави на интересна. Ако ще после да искат да презаписват съветите..
Презаписват ги после. И режат неудобните думи. Не можеш да се бориш срещу продукцията.

# 962
  • София
Миро,колкото и да го избелят в същото време го очернят....Не му правят услуга, а го изкарват схемаджия, като Мартин.

В случая човека иска да си играят, а не да въртят схеми.
Различни предавания май гледаме. Wink
Схемаджия е Пекин. На Миро не му пука, защото е уверен в силите си. Няма от какво да се страхува от Ивайло.

Моля???

# 963
Колкото и да ругаем Ралица и продукцията, те не гонят народна любов, а рейтинг, тоест пари.  Колкото повече ги ругаем, толкова повече кеш, стига да гледаме. Пък парите не  миришат, както знаем.
Иначе аз бих бойкотирала, стига да има какво друго да гледам.

# 964
Ивайло, Ивайло, уж щяхме да видим уменията ти от покера ама не, имаш план, ами мълчи си, прави знаци, пиши в прахта...Не мисля, че Великата Продукция се намесва в Игрите от днес, нито от този сезон. Толкова ли не са гледали поне един сезон преди да отидат в това реалити тези хора?

Имам супер силното усещане, че Радостина е човек на продукцията, до последно я държаха резерва ( гладна не ми изглеждаше на блатото, може би са я хранили) и в момента, в който влезе - ударно схеми, спасяванки, на косъм предната елиминация да й дърпат ухото, че щяше да падне - наказания, всичко ...Айде Пекин я пазят, защото тя си върти схеми от ден едно и играе там по мотива на сезона.... Ама Радка....защо?

...И мисля, че си е по-голяма котва от Николета на терен, но не виждам кога по-скоро ще се махне. Даже ще ме е яд Сапунджиева да отпадне преди Радка. За всеки преди нея ме е яд вече.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 22:45 от LadyPopcorn

# 965
Колкото и да ругаем Ралица и продукцията, те не гонят народна любов, а рейтинг, тоест пари.  Колкото повече ги ругаем, толкова повече кеш, стига да гледаме. Пък парите не  миришат, както знаем.

А аз сигурно имам неща за 10 години напред да гледам и вземам да съжалявам, че тази година реших да инвестирам време в това предаване. И то не малко време с 500-те им епизода.. Ама хванах се на хорото и ще си избутам още месец да видя развоя, колкото и да ми е смешно как се прави това предаване.

# 966

А аз сигурно имам неща за 10 години напред да гледам и вземам да съжалявам, че тази година реших да инвестирам време в това предаване. И то не малко време с 500-те им епизода.. Ама хванах се на хорото и ще си избутам още месец да видя развоя, колкото и да ми е смешно как се прави това предаване.

И аз така, тази година за първи път реших да гледам, защото няма друго, което да понасям в момента от риалити форматите, и също ме е яд, че се хванах, колко хубаво ми беше когато не знаех за всички схеми на продукцията- садисти, не разбирам как това е хубава телевизия. Аз гледам на запис почти винаги и превъртам. Почнах някои епизоди да ги гледам на живо, за да участвам във форума, ама няма опция за превъртане така Simple Smile

# 967
Ивайло допусна две грешки. Първата, че не даде шанс на Крис и да прати после Радка вкъщи. Втората днес. Трябваше да се разберат да видят играта и тогава да решават. Можеха да я спечелят Калин и с точката на Николета. Язък.

# 968

Ами тя продукцията отива на кино. Започнах да правя какво ли не и да не ми е приоритет да ги гледам.
Това трябва да са ИГРИ, спортни дуели, битки, доблест и спортменски дух. А сега е Биг Брадър 2 - интриги, един не си държи на думата, коалиции, сексизъм, някаква наяла се и нивгаш не състезавала се се  прави на строга господарка ... Някаква жълтинка стана!
И ако Миро победи накрая ОБЕЩАВАМ никога повече да не гледам Игри на волята!

# 969
Давам си сметка,че Продукцията иска жените да правят женски коалиции,не за да се бутат жените напред,а да се пазят такива играчи като Мирослав.

# 970
Това още малко остана и ще го довърша. Но следващия вместо пред тв-то мисля да го прекарам в разходки и по планините. Пък ако Калин, Лапунов или някой от другите сладури реши да прави групи за преходи или тип тиймбилдинги съм първа писта 😊 И така да пълня джобовете на правилните хора.

# 971
  • София
Днес беше пародия, а не битка, и то не заради саботажа. И без него - жълтите нямаха шанс. Ама никакъв. Е, щяха да вземат точки - те и саботирайки взеха, но победа не виждам как. Калин и Николета не са машини все пак.
Браво на Симона и Николета, но даже Diavolo ще се съгласи, че за Николета е по-голямо браво. Тя победи Феномените, а Симона жълтите, от които реално  опонент и беше само самата Николета 🙂

Съвета - очаквано и от страна на продукцията да е само един и от племето.

Утре - нова игра, поне това ще е интересно. Понеже не искам битка между Калин и Ивайло - поне не този етап, по напред в индивидуалната фаза - може, ще стискам палци на жълтите. Пекин има шанс да е склонна да прати една от двете жени, но някак не вярвам, та дано все пак спечелят.

Иначе териториална - сетих се за една, която теоритично биха имали шанс и жълтите в понеделник, дори без Иво - тази на сляпа баба. Реално, на нея се е случвало не особено силното племе да победи, а по-силни да направят грешка и да се издънят. Бих споменала и онази, на която цялото племе са вързани един за друг - ама после се сетих кои са в двете племена и сините колко добре се стиковат помежду си - та я отписах като шанс за взимане от жълтите 🙂

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:39 от gg__

# 972
Продукцията очевидно е ОК със схемите, които Михаела прави преди предаването. Вероятно самата Продукция ги инициира. Момичета, които са се договорили преди предаването да играят заедно и това беше неколкократно заявено в ефир, без на продукцията да й мигне окото или да й хрумне да ги санкционира по някакъв начин.
А очевидно ги поощрява.
Това е големият саботаж. Всичко останало бледнее в сравнение с него и е просто отчаян гърч на потъващи хора.

# 973
Ивайло не е глупав,най-вероятно от продукцията са го излъгали,че няма да разгласят на племето стратегията му. Те и не казаха в прав текст де, но много умело намекнаха и накараха другите да се замислят.
Обаче ме накефи колко е хладнокръвен, абсолютто неочаквана атака от Ралица,а той
на въпроса отговаря с въпрос Simple Smile
Калин обаче се напрегна, още 2-3 въпроса и  сам щеше да се издаде.
Не ми хареса,че Калин гласува да Ивайло.
Нищо нямаше да промени,но можеше да гласува за Радостина. И какво му пука какво щели да си помислят за него, и без друго следващият на пангара е той.

# 974
  • Дубай
Колко прозрачно, номинираха по един....Ивайло яко е подразнил продукцията...
Ралица как хвалеше Миро, а Николета, а Дино, Траян, а Ръждавичка... Всички те се справиха добре, а Миро  направи един маратон и в крайна сметка не взе точката. Мери се с  двоен аршин от тази продукция.

Общи условия

Активация на акаунт