💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 49 815
  • 1 177
  •   79
Отговори
# 990
  • Някъде там...
Калин си държи на дадената дума. И още не ги познава добре. След като му зашият номинацията утре, вече ще му е ясно, че е новият Ивайло.
Опита се да не им влиза директно днес, не знам имаше ли смисъл да не пее в общия хор.

За "саботажа", продукцията го изкара велико падение, целият монтаж беше направен така, че да ги засрами. Утре ще чуем, че Калин съжалява за идеята и пак ще се раздава в битките. Ще намекне и той на продукцията, че е разбрал техния намек.

Не разбрах какви бяха тия хвалби на Мирослав, който абсолютно нищичко запомнящо се не направи днес. Пак чухме колко му е лошо. Николета беше за хвалене. Калин е ясно защо не получи похвала. Пратиха го тука да помага, да е спасител, той ще ми саботира да си спасява кожата! Че и тази на Ивайло! Таман покрай него племето взе да се омиротворява, да влиза в правия път, и той така да се подхлъзне. JoyJoyJoy На мен така ми звучеше внушението.

# 991
Победа за феномените прогнозирам и аз. Елиминация Калин-Ивайло, продукцията потрива ръце.

Няма да са Калин - Ивайло. Показаха, че Пекин ще остави Ивайло да избере опонент. И двамата пазят Калин и не искат да има шанс да бъде елиминиран.

Ивайло наистина мисли добре.
Не и прави чест на продукцията, че ги "подслушва" и после играе против плановете им. Какво очакват? Профаанско би било да се раздава в тази ситуация. А тази ситуация ТЕ я натресоха.

Ако Ивайло остане няма да допусне повече да чуем плановете му в ефир.
възможно е Иво да избере Калин. така или иначе той знае, че пак ще е на номинация ако се върне. вероятно и болката няма да му мине, а и му е писнало от племето. на битката м/у двамата ще се предаде и така Калин ще има шанс да спечели пари.

Виждам този сценарий като невъзможен.
Целта на Ивайло е да потопи или отведе със себе си колкото може от коалицията жълти.
А и въобще още не се е предал. Гледа да оцелее и чака обединението.

Чикагото обаче няма да очаква ножа в гърба...

# 992
Въпрос, според вас жените разбраха ли за саботажа? В този епизод имаше нещо много странно, някак си наредено и инсценирано. За мен беше епизодът, който промени мнението ми и фаворита ми…:(

# 993
  • София
Иначе териториална - сетих се за една, която теоритично биха имали шанс и жълтите в понеделник, дори без Иво - тази на сляпа баба. Реално, на нея се е случвало не особено силното племе да победи, а по-силни да направят грешка и да се издънят. Бих споменала и онази, на която цялото племе са вързани един за друг - ама после се сетих кои са в двете племена и сините колко добре се стиковат помежду си - та я отписах като шанс за взимане от жълтите 🙂

И двете игри се дават редовно, особено сляпата баба, ама не и за територия. Това са си класически номинационни игри.
Когато има битка за територия винаги се дава възможно най-тежкото и зрелищно трасе с много елементи и повече хамалогия.
В смисъл такъв, за тях рейтинга в понеделник е свещен. Битката за територия е тяхната емблема.
Другият им много важен епизод е в петък, елиминационната битка. Но на 2 място.

# 994
  • Някъде там...
Е то всичко беше монтирано така, че да ни внуши колко лошо са постъпили двамата. Simple Smile
Въобще нищо не промени за мен. Имам си глава на раменете, няма да се оставям да ме манипулират.

# 995
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Победа за феномените прогнозирам и аз. Елиминация Калин-Ивайло, продукцията потрива ръце.

Няма да са Калин - Ивайло. Показаха, че Пекин ще остави Ивайло да избере опонент. И двамата пазят Калин и не искат да има шанс да бъде елиминиран.

Ивайло наистина мисли добре.
Не и прави чест на продукцията, че ги "подслушва" и после играе против плановете им. Какво очакват? Профаанско би било да се раздава в тази ситуация. А тази ситуация ТЕ я натресоха.

Ако Ивайло остане няма да допусне повече да чуем плановете му в ефир.
възможно е Иво да избере Калин. така или иначе той знае, че пак ще е на номинация ако се върне. вероятно и болката няма да му мине, а и му е писнало от племето. на битката м/у двамата ще се предаде и така Калин ще има шанс да спечели пари.

Виждам този сценарий като невъзможен.
Целта на Ивайло е да потопи или отведе със себе си колкото може от коалицията жълти.
А и въобще още не се е предал. Гледа да оцелее и чака обединението.

Чикагото обаче няма да очаква ножа в гърба...
ако бяха 2 номинирани тази вечер плана на Ивайло щеше да сработи.  за това от продукцията казаха за 1 номиниран.  няма смисъл според мен Ивайло да се мъчи за щастието на други.

# 996
  • София
Иначе териториална - сетих се за една, която теоритично биха имали шанс и жълтите в понеделник, дори без Иво - тази на сляпа баба. Реално, на нея се е случвало не особено силното племе да победи, а по-силни да направят грешка и да се издънят. Бих споменала и онази, на която цялото племе са вързани един за друг - ама после се сетих кои са в двете племена и сините колко добре се стиковат помежду си - та я отписах като шанс за взимане от жълтите 🙂

И двете игри се дават редовно, особено сляпата баба, ама не и за територия. Това са си класически номинационни игри.
Когато има битка за територия винаги се дава възможно най-тежкото и зрелищно трасе с много елементи и повече хамалогия.
В смисъл такъв, за тях рейтинга в понеделник е свещен. Битката за територия е тяхната емблема.
Другият им много важен епизод е в петък, елиминационната битка. Но на 2 място.

Е, нали този сезон всичко е различно? 😁
Че и с така разделени двете племена, особено и ако Иво вземе, че отпадне - ще имат силна, тежка битка играна от едно племе и един Калин отсреща, който се опитва сам. Също не звучи много рейтингово и супер за гледане.
Иначе, ако не измислят някаква игра за понеделник с шанс, голям при това за жълти - очаквам в събота да има поредно разместване на играч/и.

# 997
  • София
Ако се стигне до жълт съвет, аз не знам с какви очи ще номинират Калин...
Уж го взеха, за да им дърпа племето напред.
То е ясно де. Той е силен и ще се върне, знаем я тази песен.
А и за да елиминира най-накрая Ивайло, който им е трън в очите. Ако пък случайно Калин отпадне (има го в играта, Ивайло макар и не в най-доброто си състояние е много опасен съперник) още по-добре за тях.
Може и Пекин да се извърти и да не номинира Калин, а другите да го направят. Ще е любопитно.

# 998
Браво на Николета в тази битка! Нея най-много бих отличила. Единствено нейното представяне направи за мене тази любима моя битка интересна. Калин можеше да продължи да се прави на умряла лисица и да я остани да вземе и другата точка. Все си мислех, че ще направи поне една зрелещна точка Калин, а то... жалка работа...

# 999
  • софия
Колко хубаво,  че в С7 всичко е различно.
Гладиаторите, които не са готови да умрат на арената са порицани. Мишлетата наоколо църкат и ръфат плът.

Ако утре паднат жълтите имат ли варианти Иво и Калин? Ей така за спорта Grinning
Пак силен ход на Ивайло с Пекин - ей, този играе до последно, евала, хем милата Раличка ясно му показа на съвета, че пътния му лист вече е разписан.
Но поне да изхарчат грошове, дано Пекин се съгласи на някоя врътка с Иво. Да станат три на три Калин срещу Николета примерно и Никито да вади сабите поне. Joy
Но не ми се вярва.
Такъв ход много ще дискредитира Пекин. Но да видим - ще я пазят ли от  продукцията още или и нейния ред наближава?
Но вероятно всичко ще мине тихо и кротко и ще си номинират Калин.
Може би и аз предпочитам Сапунджиева, ама там пък се заформи некоалиция Деси/ Чикаго - та може и да я оставят Деската засега.

Мирко е просто мъка. За гледане. За слушане.  За понасяне.
Присвива ме стомаха ( също като Чикагото днес Joy ) всеки път, когато Мирко е в кадър. Trollface

# 1 000
За съвета не знам дали изобщо има смисъл да се коментира нещо — продукцията е толкова предвидима, че просто не е истина. Единственото забавно и ободряващо бяха „контракциите“ на Чикагото. Като споменах него (да сменя малко темата от предвидимите „жълти“), имам усещането, че и на него продукцията се кани да му „намаже ските“. Освен всички тези коалиции срещу него, които изведнъж се появиха, и това самоуверено изказване на Алекс, че бил слабо звено — една от най-големите глупости, които съм чувал за всички сезони на това предаване — ме навеждат на мисълта, че искат да го „изчистят“ преди финалите, за да проправят път на своите „любимци“. Дори малко символично беше как на една от обиколките акцентираха върху него и Сапунджиева, но може и просто да си въобразявам.

# 1 001
  • София
Чикагото е самороден талант. Всеки сезон има по един такъв дето не подлежи на никакви профили и влияние или невлияние от продукцията. Свободен електрон, чешит, който стига далеч.
За мен е абсурдно Чикагото да му намажат ските преди финалите. За мен е твърд полуфиналист и много вероятен финалист.

Simple Smile

# 1 002
  • Някъде там...
Обаче Калин нямаше имунитет, нали? Гадини!

# 1 003
  • София
О, да, вярно.
Жабче как се сети.

Обикновено този който се пленява има имунитет за първата седмица. Или най-малкото за първия съвет, а те днес изобщо не го споменаха. Не че щяха да го номинират, но все пак трябва да се отбележи.

# 1 004
  • София
Обаче Калин нямаше имунитет, нали? Гадини!

Е, то при този "неочакван" шок, че вече ще номинират само по един, са решили, че няма нужда 😁
Или са решили така - вместо да му дадем имунитет, няма да го издаваме директно за саботажа и готово.

Общи условия

Активация на акаунт