💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 76 792
  • 1 995
  •   280
Отговори
# 1 440
Следя и гледам Игрите от сезон първи. Винаги е имало несправедливост и разочарование малко или много. Днес беше апогеят. Такава погнуса не съм изпитвала досега. Изключително долен и срамен Мирослав, нагли и противни кобри. Калин forever!

# 1 441
  • София
Не намирам думи,с които да опиша тези утайки.Чувствам се отвратена.

# 1 442
И какво стана сега, Миро с женичките за по- достойна "социална игра". По долно нещо не сме виждали. Даже уравновесения Калин избухна от възмущение.

# 1 443
  • София
Само като им видиш самодоволните физиономии на всички и най-вече мазната, ехидна усмивка на канадския плазмодий и те избива на агресия!
Тази ли?

# 1 444
Радостина в следващия епизод обяснява на Калин как да се държи като мъж. Обърни се и го кажи на Мирослав до теб. Изнервих се. Ако не ми личи по броя коментари, да си го напиша. Grinning Такова дъно като четирите клявки няма.

Мега много се изнервих. Сега ако не ме блокира Instagram и Фейсбук, няма кога друг път. Grin

# 1 445
Май най-гнусния съвет, който съм гледала. И тези клявки наистина ли продължават да не разбират - Калин им го каза в прав текст - Пекин не играе със силните жени, а за себе си, само един ще е победителят.

# 1 446
Mиро, който залиташе и припадаше до вчера, изведнъж намери и сили, и усмивки, че и кураж да се репчи как щял да издържи. WTF? Ама то така е лесно - на завет, закрилян от Продукцията, кътка си грошчетата, има си благинки и приятелче, което му носеше сандвичи...Тук някой каза, че дъното още е далече - какво ли предстои да видим?

# 1 447
Само като им видиш самодоволните физиономии на всички и най-вече мазната, ехидна усмивка на канадския плазмодий и те избива на агресия!
Тази ли?

Защо пускаш такива снимки?Знаеш ли сега колко екрани ще има наплюти и ще трябва да се чистят после.А може и някой счупен да има😜

# 1 448
  • Варна
Тази ли?

То на снимката се вижда, че поне жените ги беше малко срам,
Тоя плазмодий както каза някой даже се хили

# 1 449
  • Брюксел / София
Чак сега разбрах защо тази флегма Миро печели (пиша го защото и други хора го написаха преди мен) защото защитава тези големи бели птици Ради и Николета. Големи ценности проповядва тъпата продукция: глупави и слаби играчи напред, а силните играчи вкъщи. Мн се кефя, че и “умната” Пекин ще отпадне безславно без да спечели: защото е мн “силна”, не за друго.
Жените били силни и равнопоставени на арената на мъжете: може, ама друг път. Да победи жена, ама честно и достойно - не с мишкуване, интриги и простотии защото това не е достойно поведение нито за жена, нито за мъж.

# 1 450
Във фейса е страшно,хора
Тези четиримата не знам дали четат,дали близките им четат,но там е страшно

# 1 451
Това е най-жалкия съвет, който съм гледала!!! С най- жалките хора… А мазните физиономии на този Миро не мога повече да ги гледам!! Мале колко се напрегнах от тия … И Калин се напрегна. Но уви, той не е гледал предишни сезони и вероятно не може да си  представи колко ниско могат да паднат хората, и мъже и жени, за да се ДОБУТАТ някак си до финала. Много грозно беше, МНОГО!

И с цялата си наглост Радостина утре го напада да не прави циркове и да си поема отговорност, че е на елиминация?!? Ехооо, той поема отговорността, от която ти се ската! Стискам палци 🐞да издържи, най-вече психически, защото след утре остава сам.

П.С. Силно се надявам, че след този съвет, тия четири блондинки рязко ще бъдат застигнати от “народната любов” . Да потъпчат малко и тяхната психика.

# 1 452
  • varna
Това, което се случи е пример как група некомпетентни хора прецакват малкото можещи.

# 1 453
Ами какво ми остава освен да го кажа пак: победител е не този, който реално спечели предаването, а този, който публиката ще помни години наред, сочейки го за добър пример.

Браво, Калине! Толкова добре им го каза. Респект!

# 1 454
Хора, след този епизод не знам тези четиримата как ще се показват на публично място!
И пак за Мирослав ми е думата. Тоя ако спечели, ще е по-хейтен и по-подиграван от Добрин от сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт