💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 63 621
  • 1 635
  •   158
Отговори
# 1 425
  • Варна
Значи Радостина, Николета и Пекин са противни , ама от Мирослав по противен няма.!
Той Алекса беше по добре от него

# 1 426
Страхотен съвет! След него не вярвам да има все още нормални хора,които да защитават Пекин и коалиция. Това са хора без грам достойнство. Мога да ги сравня с циганите,които си чакат помощите, щот им се полагали. Та така и те, чакали Калин да се върне,че да ги водел на резиденция Simple Smile
Много дабре й се получи на Ралица,като попита Радостина ще удържи ли на думата си, а тя взе да маже и да суче , колко била важна за коалицията Simple Smile
И накрая погледът на коравосърдечната Ралица беше потресаващ. Нещо между съжаление и отвращение. Много яко се получи. Поне Калин разбра с кого си има работа.

# 1 427
Ами то техните познати ще им пляскат, защото хората се събират със себеподобни.

# 1 428
  • София
Вече не е здравословно за мен да гледам това предаване.

# 1 429
В това племе са двама истински мъже и 4 долни парцали от женски пол. Миро преди ми беше безразличен. Сега е долно, дребно, злобно човече. Игри на волята предполага съревнование по отношение на други качества, не пробутване на слаби играчи с коалиции.
 Тези двете -Джар-джар и претъпно тъпата Тъполета как си представят, че ще могат да се изправят срещу, който и да е мъж, от тези които са останали, плюс Раждавичка. Обаче голям зор да изкарат още една седмица.
Обаче на следващата териториална ще измислят нещо и тези мърши ще спечелят. Няма да оставят Калин да съботира.

# 1 430
Когато Мирослав се самопредложи с половин уста да ходи на елиминация, за да изчисти срама си (не да пази жените), Кристиан се застъпи за него и каза, че не иска да го пращат в такъв отпаднал вид. Същият този безпомощен и припадащ, вечно на системи, индивид днес с най-широката усмивка заяви, че не му е проблем да е на изолатор. Е, бога ми, такова нахалство рядко се вижда. Дано залогът на Калин в събота е, ако го спечели, да се върне при Феномените. Разбиха му целия ентусиазъм за три дни.

# 1 431
Значи Радостина, Николета и Пекин са противни , ама от Мирослав по противен няма.!
Той Алекса беше по добре от него
Е то след тия аз ще стана фен и на Алекса и на Джаферович

# 1 432
  • Варна
Дяволо нещо да кажеш за скромното, добро момче Мирослав.

# 1 433
  • София
Вече не е здравословно за мен да гледам това предаване.

Смятам утре да пропусна. Имам по-приятни за гледане неща от това и да си тровя нервите.

# 1 434
Радостина казала, че ще поеме отговорност... ама се оказа, че нямала желание. Sweat Smile
Честно, тая коалиция е съставена от най-големите жалкари за всички 7 сезона!
Само като им видиш самодоволните физиономии на всички и най-вече мазната, ехидна усмивка на канадския плазмодий и те избива на агресия!

# 1 435
Ще каже, че гладът му пречи да мисли Rolling Eyes

# 1 436
Калин сложи мишена на Пекин,тази жена ако стигне до финалите просто ще я побъркат,дано Дино и Траян също стигнат и да си получи заслуженото.
Калин освен страхотен играч показа изключителен характер,няма значение трофея той е победител в очите на хората.
Мирослав на арената няма сили,но на съвета е много ухилен.Дано и той някога да попадне в малцинството.

# 1 437
Противно и отвратително поведение на жълтите мизерници, същото и за тъпата продукция, че ги насърчава.

Яд ме е, че утре нищо не се знае, може и Калин да изгори. Има фактори късмет като гледам от промото.

Не разбирам защо биха бутали противен слабак за финал, какво печели продукцията? На кастингите им говорят войни, офицери, генерали и като влязат в това предаване бавно и методично ги пречупват и изхвърлят, и някакъв мухъл с връзки го печели.

Аз съм омерзена, защото Лапунов не го заслужаваше, Калин не го заслужава, Ивайло не го заслужава .....гнусна продукция и продуценти, браво, отвратители сте ...знаехте, че това ще стане като направихте елиминацията двойна вместо четворна, и така и стана.

# 1 438
Ако понедник продукцията направи врътка или им даде игра да подпират нещо и жълтите спечелят, Радка и Тъпото ще се бият в гърдите, че и без Калин са спечелили, защото са силни жени Joy

# 1 439
Скромно,добро,без достойнство,без чест,без нищо мъжко.

Общи условия

Активация на акаунт