💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 70 547
  • 1 751
  •   167
Отговори
# 1 710
  • Bayern
Ох момичета, хем ми се гледа предаването довечера, хем не. Не мога да повярвам самата аз колко вътрешно и тягостно го приемам това лицемерие и злоба насочени срещу толкова чист човек като Калин. Голям емпат съм и буквално усещам по погледа на човек какво чувства. Дълбоко съжалявам, че предаването си играе с такива личности като него, за да си вдигнат рейтинга... Фаворит ми е още от самото начало и все си казвах, че за първи път мой фаворит може би ще стигне до финал - ама май, май не. Още повече се притеснявам, че ще отпадне заради долните номера, които той споменава на синхроните, че Иво му върти на битката по между им...
Понеже Калин не е гледал Игрите, вероятно не знае, че на масата с мемори играта може да се разбъркват елементите на противника. Предполагам това е правил Ивайло, не вярвам да е играл нечестно. Мисля си, че битката е била спортсменска, тъй като навън са си близки Иво и Калин.

# 1 711
  • София
Тъй като все още съм афектирана от снощния цирк, ще си позволя един по-негативен и доста дълъг пост, защото имам нужда да излея чувствата си относно най-нехаресвания от мен играч и се надявам да ми олекне поне малко (напълно съзнавам, че това е едно предаване и просто игра и не бива да се впрягам толкова, но ето ме тук 🤷♀). Който не му се чете хейт, макар и за мен напълно заслужен, и дълги чаршафи, може да подмине.

И не, не става въпрос за Радостина, Николета или Пекин. Те са ми изключително неприятни, но разбирам защо играят по този начин. И те, както и ние, осъзнават, че нямат шанс за финал и само отчаяно драпат да останат и една допълнителна седмица за още малко ефирно време и да се бият после в гърдите, че са били в топ 10 на сезона на силните жени (смях в залата). И тъй като знам, че нямат шанс, могат неимоверно много да ме дразнят, но не ме афектират така както… Мирослав.

Човекът, който продукцията се скъсва да хвали от няколко седмици за абсолютно базови за тези игри умения, “изринал арената” на елиминация срещу контузения и измъчен от битки Ивайло и най-слабите играчи там Крис и Рада, но след това ревящ и тупащ се по гърдите все едно е бил Гого, Фифо и Калин взети заедно. Човекът, чието име така и нямаше да научим до края ако Шопа не се беше контузил и не им беше прецакал плановете за епичен двубой с Калин.

Та ще използвам заглавието на любим мой филм, за което се извинявам, но това са “10 неща, които ме дразнят у Миро”:

1. Човекът, който заяви, че не харесвал коалициите и “не било неговото” не е излизал от коалиция от момента, в който влезе в играта, след като беше безапелационно победен от Траян на кастинг битка. Но за Траян хвалебствия няма, въпреки че където не го е хванал, там не го е “ошетал” до този момент.
2. Този човек е най-голямата скатавка, която съм виждала от играч, който има претенции за финал. Да, самопредложи се немощно за номинация, когато беше напълно наясно, че излиза срещу контузения Ивайло и двама супер слаби играча и до там. Досега не е бил капитан НИТО ВЕДНЪЖ и не само сега, когато Пекин е очевидно пожизнен капитан.
3. За разлика от Калин, никога не поема отговорни, ключови и рискови постове, които евентуално могат да донесат негатив. Единствено играта с дънерите, когато с Томи се счупиха да си предават отговорността един на друг “Ти иди, не ти иди” и накрая се скъсаха да го величаят, че нареди “руля” за скромните 52 минути, срещу 11 такива за Калин. Дори след като стана ясно на последната териториална, че знае кубчетата и гледаше Алекс какво прави през цялото време, той се оказа на поста със затворени очи, който не прави абсолютно нищо, сакън да не се провали този невиждан до този момент на арената играч.
4. Като най-близкият човек до Томи как най-нагло излъга, че бил хапнал няколко филии и малко захар, а всички видяхме какво имаше в торбите и че няма шанс Томи да не го е споделил с него. Дори Рада и Николета имаха повече доблест да споменат с половин уста, че са яли сандвичи.
5. Стои и се държи сякаш всеки момент е на умирачка, до момента, в който не е на елиминация, когато чудодейно се изцелява. Не спира да мрънка как не бил ял (удобно пропускайки захранването от Томи), но снощи имаше нахалството да каже, че нямал проблем да си стоят на Изолатора като махат силните играчи, щял да си издържи!
6. Дразни ме вечния му клепнал поглед на тъжен пекинез.
7. Дразни ме как немощно мрънка там нещо едвам едвам по синхрони, които ми идва да превъртам всеки път.
8. Дразни ме, че играч с претенции за сила и качества иска да отпадат силните играчи, за да се бори срещу слабаци на финал. Да, знам че има реална логика за това, но си представете истинските играчи като Андрей, Фифо, Гого, Момчил и Калин да кажат подобно нещо. Не случайно те ще се помнят от феновете на игрите, а Миро в най-добрия случай ще потъне в тотално забвение.
9. Дразни ме, и това е единственото, за което няма вина той, очевадното хвалене и подпиране от продукцията за сметка на далеч по-качествени играчи.
10. И последното, което е супер повърхностно и дребнаво, но ме дразни дори белезникавото му тяло на потник и направо ми се искаше да си облече блузата вчера. Този човек е толкова на завет и в сенките, че дори не можа тен да хване за толкова време там.

Стана много дълго и благодаря на тези, които са имали търпението да го прочетат. Вероятно ще има какво да се добави до края на сезона, та ще допълвам и цитирам при нужда.

По анкетата, Калин и пак Калин 💙 И подозирам, че на кастинг битката залогът ще е махането на Изолаторът като локация. Жълтите в този състав няма шанс да издрапат от там. Даже малко ще ме е яд, искаше ми се да тестват готовността на “Жалката четворка” да си мизерстват там.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:10 от Lorellin

# 1 712
Аз съм съгласна с Аурора по отношение на Пекин. Също смятам, че трябваше да си подкрепи коалицията, а не да ги зареже при първа възможност както правеше цял сезон Николета. За мен другите две девойки трябваше да поемат инициатива и да си понесат последствията, но силните жени са силни основно на приказки.

За елиминациите не съм съгласна, за мен няма значение дали участник е бил или не на елиминационна. Щом не е отишъл, значи си е изиграл картите правилно или е бил толкова добър във всички други битки, че е нямало доводи да бъде пращан на елиминационна битка (както при Калин и цялостното му представяне до момента).

# 1 713
  • София
Не мога да гласувам в анкетата. Мисля, че Калин ще победи, но не искам Ивайло да отпада. Направо е скандален начинът, по който играе женската коалиция.
Ясно е, че слабите няма как да издрапат напред, ако не се коалират, но да играеш така подло, мръсно и лицемерно в игра, в която има много място за достойнство, вече си е въпрос на ценностна система и личен избор. И също като в живота, най-големите мижитурки и скатавки просперират, впивайки се като кърлежи в гърбовете на можещите, знаещите и смелите, използвайки ги безогледно и изритвайки ги най-нагло, безцеремонно и неблагодарно, когато си свършат работата. Така се върти светът, това е тъжната истина.
Както се казва - само плодни дървета се брулят, безплодните - не. Плевелът винаги намира място и благодатна почва, където да избуи. Мразя това с цялото си същество!
Но поне продукцията наааай-накрая ще си сбъдне мокрия сън да има жена победител. И то не жена, пардон, истинска фуста, да не кажа нещо далеч по-грубо /с извинение към жените/!

# 1 714
Аз мисля, че не е правилно да обвиняваме Радостина и Николета в саботаж. Наистина се преместиха леко варелите, Радостина се стресна, беше тръгнала за скок, но се спря и падна. Николета пък и лошо се удари. Не беше нарочно. Просто и двете толкова си могат. Радостина няма елемент, в който да е силна. Николета е добра на плуване, на въжената стълба. На фона на другите жени обаче издишат, а на фона на мъжете съвсем. И тотално се сринаха с лицемерната заявка как ще си понесат последствията и се чувстват виновни. Видяхме миналата година как Силвия и Анджела наистина се чувстваха виновни, имаха достойнство и не искаха просто да драпат напред с коалиция, което им изигра донякъде лоша шега, но пък си тръгнаха с положителен образ. Радостина и Николета са безочливи и нямат притеснения какъв образ си градят и че играят недостойно.

# 1 715
Тъй като все още съм афектирана от снощния цирк, ще си позволя един по-негативен и доста дълъг пост, защото имам нужда да излея чувствата си относно най-нехаресвания от мен играч и се надявам да ми олекне поне малко (напълно съзнавам, че това е едно предаване и просто игра и не бива да се впрягам толкова, но ето ме тук 🤷♀). Който не му се чете хейт, макар и за мен напълно заслужен, и дълги чаршафи, може да подмине.

И не, не става въпрос за Радостина, Николета или Пекин. Те са ми изключително неприятни, но разбирам защо играят по този начин. И те, както и ние, осъзнават, че нямат шанс за финал и само отчаяно драпат да останат и една допълнителна седмица за още малко ефирно време и да се бият после в гърдите, че са били в топ 10 на сезона на силните жени (смях в залата). И тъй като знам, че нямат шанс, могат неимоверно много да ме дразнят, но не ме афектират така както… Мирослав.

Човекът, който продукцията се скъсва да хвали от няколко седмици за абсолютно базови за тези игри умения, “изринал арената” на елиминация срещу контузения и измъчен от битки Ивайло и най-слабите играчи там Крис и Рада, но след това ревящ и тупащ се по гърдите все едно е бил Гого, Фифо и Калин взети заедно. Човекът, чието име така и нямаше да научим до края ако Шопа не се беше контузил и не им беше прецакал плановете за епичен двубой с Калин.

Та ще използвам заглавието на любим мой филм, за което се извинявам, но това са “10 неща, които ме дразнят у Миро”:

1. Човекът, който заяви, че не харесвал коалициите и “не било неговото” не е излизал от коалиция от момента, в който влезе в играта, след като беше безапелационно победен от Траян на кастинг битка. Но за Траян хвалебствия няма, въпреки че където го е хванал, там не го е “ошетал” до този момент.
2. Този човек е най-голямата скатавка, която съм виждала от играч, който има претенции за финал. Да, самопредложи се немощно за номинация, когато беше напълно наясно, че излиза срещу контузения Ивайло и двама супер слаби играча и до там. Досега не е бил капитан НИТО ВЕДНЪЖ и не само сега, когато Пекин е очевидно пожизнен капитан.
3. За разлика от Калин, никога не поема отговорни, ключови и рискови постове, които евентуално могат да донесат негатив. Единствено играта с дънерите, когато с Томи се счупиха да си предават отговорността един на друг “Ти иди, не ти иди” и накрая се скъсаха да го величаят, че нареди “руля” за скромните 52 минути, срещу 11 такива за Калин. Дори след като стана ясно на последната териториална, че знае кубчетата и гледаше Алекс какво прави през цялото време, той се оказа на поста със затворени очи, който не прави абсолютно нищо, сакън да не се провали този невиждан до този момент на арената играч.
4. Като най-близкият човек до Томи как най-нагло излъга, че бил хапнал няколко филии и малко захар, а всички видяхме какво имаше в торбите и че няма шанс Томи да не го е споделил с него. Дори Рада и Николета имаха повече доблест да споменат с половин уста, че са яли сандвичи.
5. Стои и се държи сякаш всеки момент е на умирачка, до момента, в който не е на елиминация, когато чудодейно се изцелява. Не спира да мрънка как не бил ял (удобно пропускайки захранването от Томи), но снощи имаше нахалството да каже, че нямал проблем да си стоят на Изолатора като махат силните играчи, щял да си издържи!
6. Дразни ме вечния му клепнал поглед на тъжен пекинез.
7. Дразни ме как немощно мрънка там нещо едвам едвам по синхрони, които ми идва да превъртам всеки път.
8. Дразни ме, че играч с претенции за сила и качества иска да отпадат силните играчи, за да се бори срещу слабаци на финал. Да, знам че има реална логика за това, но си представете истинските играчи като Андрей, Фифо, Гого, Момчил и Калин да кажат подобно нещо. Не случайно те ще се помнят от феновете на игрите, а Миро в най-добрия случай ще потъне в тотално забвение.
9. Дразни ме, и това е единственото, за което няма вина той, очевадното хвалене и подпиране от продукцията за сметка на далеч по-качествени играчи.
10. И последното, което е супер повърхностно и дребнаво, но ме дразни дори белезникавото му тяло на потник и направо ми се искаше да си облече блузата вчера. Този човек е толкова на завет и в сенките, че дори не можа тен да хване за толкова време там.

Стана много дълго и благодаря на тези, които са имали търпението да го прочетат. Вероятно ще има какво да се добави до края на сезона, та ще допълвам и цитирам при нужда.

По анкетата, Калин и пак Калин 💙 И подозирам, че на кастинг битката залогът ще е махането на Изолаторът като локация. Жълтите в този състав няма шанс да издрапат от там. Даже малко ще ме е яд, искаше ми се да тестват готовността на “Жалката четворка” да си мизерстват там.
😘😘😜 От снощи 10 пъти почвам да пиша и после трия. Но моите усещания в мноооого голяма степен се припокриват с това, което си писала. И още, и още... Виртуална прегръдка от мен и дано с времето ядът ни да се поуталожи. Омърсена се чувствам направо от случващото се .

# 1 716
Не се стърпях и си направих гифче на този поглед убиец. Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 1 717
Нещо позитивно от снощната смрад - наречен епизод.
Калин и още няколко участници днес са посетели 2-ро ОУ в гр. София. Цялата зала е пълна с деца и скандира "Калин!Калин!Калин!".

# 1 718
Нещо позитивно от снощната смрад - наречен епизод.
Калин и още няколко участници днес са посетели 2-ро ОУ в гр. София. Цялата зала е пълна с деца и скандира "Калин!Калин!Калин!".

Няма по-хубаво от това. Видях и аз сторито на Кристиян.

# 1 719
Митко много хубав,бе! Само като се сетя с какви напукани устни беше,  направо се чудех как ще се възстанови после.

# 1 720
  • София
Всички изглеждат много добре, след като излязоха от каторгата.

# 1 721
Кой Юлиян е бил при Гала?

И аз да попитам същото.
В анкетата не искам да гласувам., защото не искам никой от тях да си тръгва.
Не искам и да гледам днешния епизод.
Вече само чакам да отпадат жените, изключвам Ръждавичка. Искам да отпадат по най унизителния начин.
Ясно е че жените трябва да се подкрепят по принцип и да има женска солидарност, ама някоя феминистка да ме убеди как да подкрепям точно тези.
Липсва и ми единствения фен на Радостина в темата да ме убеди в чистотата на душата й.

# 1 722
Понеже Калин не е гледал Игрите, вероятно не знае, че на масата с мемори играта може да се разбъркват елементите на противника. Предполагам това е правил Ивайло, не вярвам да е играл нечестно. Мисля си, че битката е била спортсменска, тъй като навън са си близки Иво и Калин.

Не може да пипаш елементите на противника на тази игра. Можеш само да завърташ масата.

# 1 723
Аз все още продължавам да се чудя, според Радостина и Николета, какво означава "да си поемеш отговорността"? Да си наведеш главата и да се засрамиш ли? Макар че, те и това не направиха...

# 1 724
Радка ви поздравява с това изпълнение Grinning

https://www.facebook.com/share/r/1Bkx1ZedAi/

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:52 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт