💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 79 156
  • 2 038
  •   63
Отговори
# 1 950
Ееее, ако може Калин да се размени ще е много яко, спасително въже. Би пратил придворната Сапунджиева, не би пратил Ръждето.

# 1 951
  • София
Пекин: “Видя ли колко е яка емоцията да си на елиминация?” Що не ти дадем възможност да я изживееш отново 🙄 Ама тя жената се грижи за емоциите и ентусиазма на Калин, ние нищо не разбираме тук. 🤦♀

# 1 952
Интересен залог. Искат да им вкарат още един бушон за номинации. Не съм убедена дали искам Калин да познае, въпреки че за него ще е добре да си има другарче.
И аз мисля, че е по-добре Калин да загуби облога. Да се изтребват жълтите час по-скоро, а той да събира грошове на елиминации.
Въпросът обаче не е какво мислим ние, а какво крои продукцията Joy

# 1 953
Ох, тая Радостина като си отвори устата такива глупости тропа, че не знам сега как се гледа и не я ли е срам

Тя не я срам, че чичаците й бъркат в деколтето, ти искаш да се срамува от хвърлени думи.

# 1 954
  • София
Калин няма да се разменя.
Няма такова условие. Не сте разбрали нещо.
Ако познае залога ще вземе Феномен и ще го размени с Безименен, но това не включваше него самия.

# 1 955
Рада 100 пъти си оплю брадата, че трябва да се чистят силните играчи. Е, нали жените претендират, че са силни. Значи и те трябва да отпаднат или сама признава, че са гола вода 😁
Така го каза, че излезе че никой покрай нея за нищо не става и това им е единствения шанс🤣

# 1 956
Калин може ли да се размени? С Ръждавичка, примерно:laughing:!

Пепел ти на устата.
Пу пу 😩
Що, бре! Ще се съберат сите силни жени и ще мачкат с Миро напред!

# 1 957
Ако Калин спечели залога, да дърпа Чикаго и да праща ПекинА при Алекс и Дино. Те ще й наместят чакрите.

По-добре да не печели. Феномените на дебелариум, а Ж4 в големия варел. Нали нямат проблем да са там? Кво толкова? Дано.

# 1 958
  • София
Кантарджиева беше много скучна. Баскетболистка.
Явни ще вкарават и другата лесбийка, да си има партньорче Пелипенко.

# 1 959
Калин няма да се разменя.
Няма такова условие. Не сте разбрали нещо.
Ако познае залога ще вземе Феномен и ще го размени с Безименен, но това не включваше него самия.

Не беше уточнено в промото това условие, дали и той влиза в сметката.

И колко още елиминации преди обединението?

# 1 960
  • В Града на липите
Ами да губи тогава. Никой от тия не заслужава Резиденция.
И с предимството на Феномените, ще се наслаждават пак на Изолатора. Grinning

# 1 961
Според мен няма да разрешат Калин да отиде при Феномените - дават му шанс да промени племето. Ако клъцне главата на Ламята и прати Пекин, може да си вземе силен мъж. Тъй като е най-близък с Алекс и му е ментор, вероятно него ще избере.
Обаче, с цялата ми симпатия към Калин не мисля, че го бива по дълбоките планове....

# 1 962
Калин ако не може са смени себе си, няма да вземе жена. Най-малкото,защото знае,че Сапунджиева се има с Пекин. Освен това на него му е ясно,че им трябва мъжка сила, за са излязат от изолатора. Според мен ще вземе Чикагото или Траян. А ще им прати слаб играч, за да ги поотслаби. Според мен, изборът му ще е Радостина. Която ще е щастлива,че ще играе с Ръждавичка,но не е познала с Алекс. Оня ще я изяде с парцалите.

# 1 963
Пекин е просто топа на топовете, направо си ги прай леш, не трепва от нищо 🤣

# 1 964
Според мен играта му е да размени Сапунджиева с Пекин.
Дино, Траян и Ръждавичка на съвет хич няма да я бавят  Wink

Общи условия

Активация на акаунт