💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 96 806
  • 2 362
  •   47
Отговори
# 1 965
  • София
Ами мисля, че това е предпоследната кастинг битка.
Другата събота ще е последната.
Очаквах Крамарска и Мартин.
Кантарджиева не ми е интересна.
Явно няма да видим Крамарска и пазят Императора за другата събота.

# 1 966
Ако Калин спечели залога, да дърпа Чикаго и да праща ПекинА при Алекс и Дино. Те ще й наместят чакрите.
Така е, но тя трябва да е капитан до края на племето, не може! 😁 А според мен и след края трябва да остане на изолатора.

# 1 967
Ами мисля, че това е предпоследната кастинг битка.
Другата събота ще е последната.
Очаквах Крамарска и Мартин.
Кантарджиева не ми е интересна.
Явно няма да видим Крамарска и пазят Императора за другата събота.

Ами Светлин?

# 1 968
Пекин да я праща, ама още една жена не му трябва, мъж ще си вземе ако може.

# 1 969
И със Светлин се изгавриха.

# 1 970
Ако не може ПекинА, ще прати Радка, като слабо звено. С Николета все пак спаха в една стая. Може да мисли, че ще й дойде акъла. Тя е и по-добре от жабата на трасе.

# 1 971
  • София
Ами няма за кога Светлин.
Остава една събота. 22.12
29.12 ще е първия ден от обединеното племе според мен.
Ще видим де. Не съм 100% сигурен.

# 1 972
Пекин да я праща, ама още една жена не му трябва, мъж ще си вземе ако може.
Е, той ги уважава мъжете там. Няма да вземе втори Ивайло, та да са пак номинирани двамата и да се налага да го чисти на елиминации.

# 1 973
Според мен вече ги е наредил в главата си нещата. Ако зависи от него резиденция няма да видят- прибира си Сапунчето и им праща примерно Ники, като най- малкото зло и си ги подкарва по домова книга😉

# 1 974
Би било добре да размени себе си с Десислава. Това ще е най-добро за женската им коалиция. 5 жени на едно място.
А, в крайна сметка ще стане това, което продукцията каже.

# 1 975
Според мен няма да разрешат Калин да отиде при Феномените - дават му шанс да промени племето. Ако клъцне главата на Ламята и прати Пекин, може да си вземе силен мъж. Тъй като е най-близък с Алекс и му е ментор, вероятно него ще избере.
Обаче, с цялата ми симпатия към Калин не мисля, че го бива по дълбоките планове....
Не е схемаджия момчето, дошъл е да се бие на арената Simple Smile

# 1 976
Ивайло ми се струва тежък характер, особено ако те вземе на мушка, но пък ако си допадне с някого е верен приятел. Не знам как са били драмите зад кулисите, но той беше готов да си ходи още през първата седмица при феномените, знаеше докъде са му силите. Противно на повечето тук, смятам, че му изградиха хубав образ и отпадна достойно, така че да се помни с добри чувства въпреки някоя и друга изцепка в началото. На мен ми беше интересен образ.

# 1 977
  • софия
Ххххх, и аз не знам дали искам да познае утре Confused
Който и да вземе, за колега бушон го взима .....пфу, кофти, кофти ....

Ако дръпне Чикаго? И без друго е в немилост.
Имат шанс да издрапат от изолатора сякаш.
Тая продукция битка за битка си върти правилата, палячовци Imp
Интересно ако направи размяна, кой жълт ще е първи номинеран на съвет или май по-добре да не питам.... Imp

Пекин, хиената - видя ли -вика- колко е хубаво на елиминация.
Ей, добре че му я уредихте, та да разбере и тоя мишок какво е да побеждаваш на арената. Вече им се виждал надъхан - църкат мишлетата..... JoyJoy майкоуууу, по тИлИвизора ви дават , бре, никакъв инстинкт за самосъхранение нямат, ужас .. Rolling Eyes

# 1 978
  • София
Не може да прати Пекин тя е "пожизнен" капитан. Спуснат от продукцията. Разбирайте не може да се пипа. Въпреки, че разменяха капитан. Но за Пекин не може. Тя трябва да доведе успешно женската коалиция /пфу догади ми се/ до обединението. И ако остане сал един Миро с женорята преди обединението познайте кой ще отгърми пръв. А и  това не става. Явно ако спечели Калин и мисля, че така ще стане /пак продукцията ще уреди нещата/ ще докара Чикагото. И той ще е следващия бушон. Съвсем ще загуби мотивация, натам е тръгнал - нещо много често взеха да дават негови синхрони с кахърни мисли. Трябва да се намаляват феномените за да може да останат 4 свободни места минимум за патиците. Интересно ми е дали и Калин ще жертват. Като нищо.
Този сезон печели приза за най-гнусен!

# 1 979
Аз бих пратила Миро на вълците Sunglasses и бих си взела Дино за спорта и цирка Joy

Общи условия

Активация на акаунт