💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 78 741
  • 2 030
  •   114
Отговори
# 1 980
  • някъде другаде
Би било добре да размени себе си с Десислава. Това ще е най-добро за женската им коалиция. 5 жени на едно място.
А, в крайна сметка ще стане това, което продукцията каже.
И аз искам така да стане.

# 1 981
Само за няколко часа от 12.4 на 13.2 хиляди следващи Калин.

# 1 982
Ама няма логика да си взима някой негов или силен- така осигурява отвово 2ма абонирани за номинации на коалицията.

# 1 983
Очаквах утре да видим Крамарска странно….
Мартин със сигурност е следващата седмица,така че няма време както за нея така и за Светлин.
Но нищо чудно да ги викнат догодина

# 1 984
Не чух да казват без ПекинА. Защо пък да не е тя? Ще си изберат капитан. На Мирко може да му се усмихне късмета, така да се каже, да поеме отговорност. Ебаси фикуса. Сериозно.

# 1 985
  • Варна
Три седмици ли остават до финала?

# 1 986
Тази Десислава не беше ли на кастинг битка миналата година?

# 1 987
Мен Ивайло не ме издразни, че местеше кофичките, не мисля че го правеше с цел  Калин да загуби, та той си местеше и своите, така пък съвсем нямаше шанс.

Първата ми реакция беше, че не е честно да пипа кофичките на другия. Но каквото не е забранено е разрешено, освен ако продукцията не реши, че не е така Wink Но при всички случаи въртене на масата бяхме виждали, но местене на купичките не. Тоест, имаме новаторски ход. Вече колко е полезен е друг въпрос, защото и себе си обърка явно класически пример на нож с две остриета.

# 1 988
Излязъл е подкаста с Иво. Отивам да гледам

# 1 989
  • Буркина Фасо
а някой писаха, че не е ходил на подкаст.

# 1 990
Ако не е симулирал значи е много слаб на зрителна памет.
Покер се играе най-вече с помнене.
Нямам реално обяснение.

Да, ама покер не се играе на пулс 120 и паднала захар от тичането и изпадането в анаеробен режим.

# 1 991
  • Някъде там...
И аз изпуснах тази част с местенето на кофичките дали е разрешена, но пък Павел не му правеше забележка. Калин местеше също по две кофички на Ивайло. Joy
Като цяло, Ивайло беше по-съсредоточен да размества кофички, отколкото да помни своите.

# 1 992
Аз бих пратила Мирко. Траян и Дино ще го разкъсат, ще стане голямо шоу. И ще бъде вечно номиниран, да види как е. Само че този път няма да излиза срещу слаби играчи,а ще се бие срещу Калин.  Но Калин вероятно ще прати Радостина, защото не е толкова подъл. Дано поне да му дадат възможност да прати Пекин и да заеме нейното капитанско място.

# 1 993
  • София
Свършиха ми лайковете.
Ако Калин познае, най-доброто решение за него и феномените е да изпрати Миро при тях и да вземе Сапунджиева. 😀
Мирославка ще е първата номинирана, а Калин ще изчисти една по една всички кухи лейки от племето.

# 1 994
Ако вземе Чикагото, той съвсем ще спихне. На него много зле му се отразява като е на лоша локация, да иде пак във варела без храна и бира… а има още хляб в него за продукцията, според мен няма да рискуват.
Ако вземе Дино това ще е открита война. А Дино ще получи удар пак там да иде.
Алекс би било интересна хрумка, Ръждата също.
Ако може себе си да смени за Сапуна би било най.
Според мен ще загуби. Феномените + преднина = още време в глад и мизерия. Следващите елиминации Калин и кой? Това е въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт