💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 88 981
  • 2 169
  •   166
Отговори
# 2 025
  • Bayern
Доста грешки направи и Калин на масата, няколко преди и няколко след като Ивайло започна да играе мръснишки.
От това което виждам мога да кажа, че играта на Фифо от сезон 4 си остава еталон. Simple Smile
Фифо ми е любимец ,но нека не отричаме че срещу  него не се игра така долно .Така че на Калин някак си е по-сладка победата
Абсолютно по същия начин Чакалчето въртеше масата с купите  и зрителите го изядоха!!! Не виждам нищо неспортменско след като правилата позволяват!

# 2 026
  • Някъде там...
Ивайло спомена нещо в подкаста, което ме изненада. Пекин е постоянен капитан с имунитет?! Последното някак ми е убягнало. Че тя е циментирана тогава до обединението.

Ивайло каза, че са се усетили с Кристиан, че филиите са повече, но Томи им е направил знак да не коментират. Решили са, че от продукцията са отпуснали допълнителни филии заради новодошлата Радостина.

При Феномените са разиграли една битка в резиденцията. Алекс и Ръждавичка са били водещи, Калин, Лапунов и Ивайло са били н трасето. А самото трасе е било направено от Калин и Лапунов. И много са се забавлявали.

Наясно са били, че трите жени при Феномените са се коалирали. Но Алекс и Лапунов са успявали да налеят разум в главата на Ръждавичка и са я усмирявали един вид. Калин е бил по-безпристрастен. Той основно е спял. Simple Smile

# 2 027
  • Bayern
Да, Чакала не въртеше масата, защото си бяха дружки, но Фифо беше безупречен с фунийките.
И имаше огромна преднина през цялото време. Тук Калин натрупа преднина на самата маса.
Но нищо де, все тая, няма значение. Прекрасна игра от Калин. Simple Smile

Diavolo ,ето какво си писал за битката между Фифо и Чакала

Това не е нечестна игра!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:29 от ROSHLA2006

# 2 028
РЕСПЕКТ, ИВАЙЛО!
Много силен и умен играч, не заслужаваше ролята, която ти бяха отредили да играеш сред блатни и призраци.
И въпреки това ти не губеше надежда и се опитваше да намериш нещо добро във всеки.
И накрая не се поколеба и даде път на младите и добрите в лицето на Калин!
Голям Човек си!

# 2 029
Чакала въртеше масата, а Филип си я връщаше после.
За мене Ивайло си игра симулативно и се саботира. Има нещо тъмно в този човек и хич не му вярвам на високопарните думи.

# 2 030
Проблемът на Калин е, че той не си следи конкурентите, а конкурентите (Миро 🥱) не откъсват поглед от Калин, постоянно следят и анализират силните и слабите му страни и си правят схеми как и кога могат да го победят. А Калин си има слаби страни, няма какво да се лъжем. И в днешната битка го гледам колко прецизно си скова мостчето, стана като за изложба, подреждаше си купите под масата в редичка, а защо всеки път се качваше чак от горе на варела, за да стреля така и не разбрах ( въпреки че онзи кадър малко по-горе в коментарите си е 😍). Мисълта ми е , че това са дребни неща, които ти губят няколко секунди повече, но при един надъхан мамин знаете кой, който си е поставил за цел НА ВСЯКА ЦЕНА да победи всеобщия фаворит, тези секунди ще са важни. А  Калинката си играе за удоволствието и тръпката, вятър го вее на бял кон и затова дори не вижда Миро като конкуренция.

А и до сега Калин имаше доста лесни индивидуални победи, включвам и днешната с Иво. Хич не му се налагаше да се напряга и си караше винаги с неговото си темпо. Което му създава самочувствие, че е много бърз. Но когато се изправи срещу настървените за финал хищници, това темпо вече няма да е достатъчно. Ето така според мен е бил победен Калин. Мое мнение. 🙃

# 2 031
  • Sofia
За мен Ивайло даде път на младите! Човекът не е глупав и го доказа нееднократно. Свой сред чужди и чужд сред свои!Устоя на непрекъснатите атаки и подлите номерца на четирите харпии, устоя на мизериите, който беше принуден да изтърпи от "тарикатите" на завоевателите, начело с Шопа, Томи и миркАта, а за капак и "принципната" продукция го нарочи, и сън не спа, докато не го премахна. Въпреки всичко, не им се даде, много адаптивен, хладнокръвен и мислещ играч. Мисля, че идването на Калин при квартет змии, го накара да преосмисли нещата. Даде каквото можа, контузията му също оказа влияние, човекът е реалист, прекрасно знае, че дори да отстрани Калинката няма шансове за финал. Даде път на младежта и излезе с достойнство! Ивайло харесва Калин, и съм сигурна, че ще му бъде верен приятел и подкрепа и извън формата, което е много по-важно от някакви си 100000 лв. Убедена съм също така, че въпросните 100 000, а и 500000 да бяха няма да помогнат на миркА да избяга от ореола и същността си на препикано мушкато!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 01:01 от Crystal_Noir

# 2 032
  • София
Да, Чакала не въртеше масата, защото си бяха дружки, но Фифо беше безупречен с фунийките.
И имаше огромна преднина през цялото време. Тук Калин натрупа преднина на самата маса.
Но нищо де, все тая, няма значение. Прекрасна игра от Калин. Simple Smile

Diavolo ,ето какво си писал за битката между Фифо и Чакала

Това не е нечестна игра!

Да, да, ее, забравил съм. Мързеше ме да проверявам. Не мога да помня всичко.
За това са записките ми. Както каза и Биляна, на няколко клика разстояние. Всичко е налично и подредено. Simple Smile

# 2 033
Калин каза, че не е бил достатъчно настойчив да се пазари за имунитет, за което съжалява. Т.е. изми малко фасона на продукцията, която вече подозирам в избирателен монтаж и в абсолютно всичко.
Следващо предположение: Калин, след като им свърши функцията най-после да отстрани Ивайло, ще се върне при феномените като се размени за Сапунджиева. С каква цел се правят тия рокади, нещо като жест към Калин този път или "наказание" за Радостина, че не застана зад думите си? Жълтите са и остават трагични, решението да ги сформират по този начин като "безимени" беше супер нелепо и неадекватно! Най-добре би било направо да ги отстранят четиримата заговорници и останалите играчи да преминат към финала.
Адмирации за Ивайло, със сигурност един от най-достойните и силни играчи, поставен в едни от най-трудните условия изобщо в игрите през годините.

# 2 034
  • София
Имам чувството, че мрази Калин, постоянно го гледа с някакво високомерие.

Мрази го, да, и не го гледа с високомерие, а с чиста пресметливост и злоба.
Просто Калин е това, което Мирослав никога няма да бъде и го знае. А това озлобява много.
И в най-лошия си ден, Калин е десет пъти мъжа, който Мирослав някога ще бъде.

Мъжа, който канадския Али Реза НИКОГА няма да бъде!

Казах ли ви още в началото на сезона, че това противно недоразумение е кофти човек? Къде е дявола и коментирал ли е любимеца си, че нито съм гледала, нито съм изчела цялата тема, та ми е любопитно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 035
  • София
Не ми е любимец и съм го коментирал много пъти и нищо не съм му спестил.
Дявола има само един любимец - генерал Ръждавичка, която ако не се класира на финала направо ще закривам целия сезон. Simple Smile

# 2 036
  • София
Много ме е яд, че Ивайло отпадна, а такива като Радостина и Мирослав са още в играта.
Радвам се все пак, че Калин е още в играта! Стискам му палци.

За утре - предполагам, че ще познае залога. Основно - с племе - 3-ма безполезни (Радостина, Николета и Миро), една можеща горе долу (силово и като цяло и другите, но не особено бързо и добре Пекин) и Калин - няма шанс да допусне продукцията и предимство да имат сините. Те без него ги съсипват, та какво остава , ако имат такова.

Очаквам размяна - и по подобна причина, както с тази за загубен залог, не вярвам Калин да може да избере той самия да се размени. За мен - ще избере Радостина - най-слаба е, а той все пак, макар и със синьо сърце, ще избере да се лиши от най-слабото слабо звено - и ще му се наложи да дръпне някой силен. Логично за неговата игра е да е Деси, но подозирам, че няма да му позволят. Та очаквам - Чикагото, Траян или Дино. Симона е по-малко вероятно, макар че и тя е силна, но той нея и Алекс - не мисля, че ще ги прецака с това да са при жълтите.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 01:38 от gg__

# 2 037
Много красива битка беше, Ивайло по нищо не отстъпваше на Калин на трасето, а с фунийките беше впечатляващ. Озадачи ме играта му с кашпите на масата, никаква логика, но той си знае. Калин беше удоволствие да го гледаш, само фунийките му се опъваха, но тая стълба така спретнато и бързо я скова, голям кеф за ОКР-то ми. Нищо чудно и той да е с някакво ОКР, много е педантичен в детайлите.

Миналата година кой я игра тая битка? Имам някакъв спомен за половин час дялкане със секирата, после 2 кофи пирони на стълбата, падания, май беше голям хаос. Днес всичко с такава лекота! А Калин е толкова спокоен, изобщо не усеща май напрежение по време на битка. На масата беше блестящ (докато Иво не размести всичко, де).

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 01:46 от ts_mira

# 2 038
Хаха, Калинката с лек намек.

# 2 039
  • София
Аз ако след всяко разочарование се отказвах да гледам още след сезон 1 трябваше да им сложа хикса.
Не се отказвайте така лесно...
Хех, все пак е само игра.
Ако Ръждавичка не се класира за големия финал ще съм много разочарован, защото за мен е дори по-комплексна и от предишната ми любимка Ваня, но това ще значи, че просто някоя дребна грешка или нещо по пътя не се е получило.
Имайте предвид, че в повечето случаи говорим за голям малшанс или стечение на обстоятелствата.
В спорта има групи или мачове на разменено гостуване или дълго първенство и се гледа класиране след много кръгове и т.н.
А тук просто може да не е твоя ден или битка и просто... губиш...

Общи условия

Активация на акаунт