💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 78 829
  • 2 030
  •   98
Отговори
# 2 010

Тц. Само аз ли се разтопих в този момент 😅😍

# 2 011
  • В Града на липите
Слушам сега Ивайло при Ваня.
Каза че не е симулирал и глада му е повлиял на паметта. Нещо такова обясни.

# 2 012
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Надявам се да ви е интересна. Имате време до старта на новата тема или малко повече от 48 часа.

# 2 013
няма никаква логика Калин, ако спечели залога, да вземе силен играч. То е ясно, че който и да дойде, ще е противникът му за следващата седмица. Първо, не му трябва силен противник, а още по-малко такъв, който харесва и да трябва евентуално да отстрани. Ако пък не познае, подозирам битка срещу Радостина, ако пак са паднали и на двете елиминационни или срещу Сапунджиева, ако загубят само едната. В случая с Радостина ще е интересно единствено, дали тя сама ще се предложи, или Николета ще извади сабите. Ако играта не е режесирана, най-естественото нещо би било да номинират Мирослав, но нямам такава надежда. Нали искат да чистят силни, какъв по-добър случай.

# 2 014
  • София
Ивайло три пъти поред отвори едно червено кубче в средата. За мен си играеше за победа на Калин. Но пък добре го изигра с разбъркването на купите на Калин.
Утре хич не искам Калинката да спечели залога. Защо да ги улеснява четирите харпии. Той и сам ще си ги бие.

# 2 015
Ивайло извади от девет кладенеца вода относно последната битка, за мен си призна индиректно, че съзнателно е паднал. Не ми допада подкаста с него, не ми е симпатичен като човек, така че едва ли ще го дослушам до края.

# 2 016
Много ми е криво за Ивайло. И също като самият Калин, подозирам, че е дал път на младото. Покерджия със слаба памет не ми се връзва.
Калин има по-голям шанс за финал. Ако не го стъпчат плужеците с долни номера. Че ето ги- пак си правят сметките. Безсрамници! Дано утре познае на кастинг битката и да предприеме хитър ход. Аз бих разменила Пекин за Чикагото.

# 2 017
Една от най-големите мистерии този сезон е защо продукцията не харесваше Лапунов?
Да не би в негово лице да е видяла човек, който може да бие техните основни кончета, Калин и Мирослав (след напускането на Шопа)?

Чикагото обаче също е много опасен за тях, а не го сготвят.
Чикагото е в образа на комик. Затова го държат

# 2 018
  • София
Няма начин Ивайло да е пуснал победата на Калин и в същото време да въведе трика с разместване на купичките.
Защо да няма как? Решил е да падне, не възнамерява да открива чифтове изобщо, просто разбъркването на купите на Калин удължава малко играта. Може да е за да стане по-интересно, за малко повече съспенс. Може да е за да не се усъмнят, че симулира, както каза Дяволо. 
Та той през първата половина от играта отваряше само едни и същи 2-3 купи. Нищо не може да ме убеди, че покерджия /и то играещ на няколко маси едновременно/, който непрекъснато трябва да брои карти и да следи кой какво играе, няма да може да запомни местоположението на няколко кубчета. Абсурд!
Отделно и пироните ковеше супер бавно, все едно нямаше никаква друга работа.

П.П.: А, ето че лекичко си бил признал. То и Калин се усети, просто беше доста прозрачно.

# 2 019
Много се надявах да пратят Иво на блатото примерно..... Лицемерите, не мога да подмина, колко били щастливи, че се върнал Калин,  Николета все номинира  и все и е мъчно после, тръпна  от желание да се разпадне четиричленната женска коалиция. ПРОСТО С КЕФ ЩЕ ГЛЕДАМ КАК СИ ТРЪГВАТ ЕДИН СЛЕД ДРУГ.

# 2 020
  • София
Калин няма да причини жълтите  на Алекс и Ръждавичка,абсурд да го направи.
Има един младеж,който си подписа смъртната присъда от боговете вчера,много му знаеше устата,значи Simple Smile
Траян вероятно ще бъде разигран на евентуалното тото утре.

# 2 021
С Мути от Биг Брадър

# 2 022
Според мен няма да разрешат Калин да отиде при Феномените - дават му шанс да промени племето. Ако клъцне главата на Ламята и прати Пекин, може да си вземе силен мъж. Тъй като е най-близък с Алекс и му е ментор, вероятно него ще избере.
Обаче, с цялата ми симпатия към Калин не мисля, че го бива по дълбоките планове....

Ще е много яко да спечели. И ще е много умно да изкара Пекин и да вкара на нейно място като служебен капитан някой, на когото има доверие. Или някой (Траян, примерно), който е срещу коалиция "Пекин" После думкат по когото решат на съветите. Аууу за пръв път ще гледам кастинг битка и ще стискам палци 🤞🤞

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 00:15 от Maggie_393

# 2 023
Ухх, утре се надявам тая Ива да победи това недоразумение Деси. Искам Калин да си загуби залога.
Евентуално ако го спечели, залагам, че ще вземе Сапунджиева и ще изпрати Пекин. Така ще разбие коалицията на Жълтите.

# 2 024
Не смея да се надявам  ,че ще позволят да се развали и за секунда комфорта на коалиция Жълтеница за съжаление.  Най-много да им прелеят още бушони

Общи условия

Активация на акаунт