💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 79 156
  • 2 038
  •   63
Отговори
# 1 995
Щеше да бъде много яко ако когато питаха Иво какво ще каже на хората, да беше отвърнал "Да не се записват изобщо" Joy

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 22:50 от moonriver

# 1 996
  • Буркина Фасо
Аз бих пратила Мирко. Траян и Дино ще го разкъсат, ще стане голямо шоу. И ще бъде вечно номиниран, да види как е. Само че този път няма да излиза срещу слаби играчи,а ще се бие срещу Калин.  Но Калин вероятно ще прати Радостина, защото не е толкова подъл. Дано поне да му дадат възможност да прати Пекин и да заеме нейното капитанско място.
за какво му е да бъде капитан?  още една битка в повече.

# 1 997
На мен би ми харесало Калин да не познае и да не разменя никого. Предаването това и иска - да раздвижи ситуацията, а не да се губят битки умишлено. За това очистиха Иво. Калин да не бъде наивен и по детски състезателен и да загубят следващите 2 битки. Тогава Калин ще трябва да излезе срещу някой от коалицията. Искам да видя саморазпада им.

# 1 998
  • В Града на липите
Аз бих пратила Мирко…
Мирко има 200 гроша. За тях Ралица ще му предложи поне два имунитета.
А и каза че му е добре на Изолатора. Никаква Резиденция за него Grinning

Щеше да бъде много яко ако когато питаха Иво какво ще каже на хората, да беше отвърнал "Да не се записват изобщо" Joy
Може и да го е казал, обаче на драгия зрител не му се полага да чува такива работи.
Веднага ще го изрежат.

# 1 999
  • тук, на мястото си
Калин трябва да дръпне от феномените човек с когото ще се бие на елиминация другата седмица. Трябва да помисли кой иска да отстрани. На негово място ще направя всичко възможно да не позная резултата от кастинга. Дали с предимство, дали без, феномените все ще бият.

# 2 000
  • София
Най-отвратителната битка досега. Гледах със свито сърце, въпреки че резултатът беше ясен.
Според мен Ивайло искаше да си ходи, играта му на купите беше просто потресаващо нелогична и дори не може да се каже, че беше игра. Мислех си, че това ще е най-лесният компонент за него, но не познах изобщо.
Не ми хареса, че разбъркваше купите на Калин. Разбирам хода, както и логиката зад него, защото ако само се върти масата, съвсем лесно може да се запомни конфигурацията на купите, тъй като те са с определена подредба, не са пръснати произволно. Обаче не трябваше да го прави това.
Има хора, за които правиш някаква дреболия, и те го помнят цял живот. И има такива, за които даваш целия си живот, а те дори не разбират.  
Това, което харесвах в Ивайло, е /може би защото и аз съм така/, че е от първия вид - много е благодарен и лоялен.
Не беше за него тази игра. Успех в живота, Ивайло!

П.П.: Утре се надявам Калин да не познае резултата от битката. Искам жълтите на Изолатора до последно.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:36 от Reinа

# 2 001
Кантарджиева беше много скучна. Баскетболистка.
Явни ще вкарават и другата лесбийка, да си има партньорче Пелипенко.
Това е много грозно изказване. Раса, пол, възраст, сексуална ориентация- не тса тези темите достойни за форум!

# 2 002
Няма начин Ивайло да е пуснал победата на Калин и в същото време да въведе трика с разместване на купичките.

# 2 003
Много жал ми стана за Сапунджиева - като свитото дете в училище, което почти всички са решили да тормозят. На масата едва ли не я наказваха за изказванията на Пекин на арената. Много грозно да риташ сам човек, който очевидно няма смелостта да се защити. Да си говорят с нея, да си ѝ кажат, че я номинират - тя си знае и без това - и да няма скрито-покрито, а не да я отритват, понеже им е неловко хем да лицемерничат с нея, хем да я издумкат после. Затова толкова ме радва Неделчо Богданов - поставяше картите на масата, скарат се, навикат се и после поне са си ок, защото са си казали всичко открито. И после ако се наложи да играят с тези, които вчера са плюли, се знае, че е по взаимна изгода, а не по симпатия - и двете страни са наясно какво мислят едни за други. И няма такива Николетини неволи "Аз много те харесвам, ти си финалист, ама така трябваше"; и няма как да се подведат едни други, че могат да си имат доверие, защото не могат, просто в момента имат нужда едни от други и когато вече нямат - пито-платено.

Ралица на съвета как се опита да разкрие, че Калин е саботирал също. Подла продукция.
[ Едит: А Рада? "Така трябва на тоя етап - да се чистят силните. Те трябва да си ходят" Ма как така да трябва, ма Радкей? Ти не трябва да си изобщо помирисала тоя етап. И ти ще отпаднеш, но струваше ли си за още 5 минути на екран да си покажеш моралната грозота? Дали е дотолкова гьонсурат, че и в момента да си мисли, че е хейтена незаслужено? ]

Ивайло ще се запомни. Жалко, че играта го надигра. Държа се до последно през всичките въртележки, до края беше под прицел. Просто срещу прекалено много кобри не винаги има как да устоиш. Поне излезе достойно 🔥

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:14 от Maggie_393

# 2 004
  • София
Това е много грозно изказване. Раса, пол, възраст, сексуална ориентация- не тса тези темите достойни за форум!

Да, извинявам се. 😐
Ако е хетеро нямаше да напиша, явно вкарват тази хетерото, за да си има еди кой си другар.
Нямам нищо против лесбийките, напротив. Просто исках да ги жегна малко, защото нито Пелипенко нито Кантарджиева са за Ол Старс при положение, че има поне 6, 7 топ жени за Ол Старс а ги няма. Тази Кантарджиева никак не ми харесваше в сезона. Мълчеше и гледаше лошо през цялото време и даваше точно нулево съдържание и беше връзкарка, защото в ключовите битки все и даваха нещо за целене, а тя само в това е добра на ниво Ол Старс.

= = =

п.п Има нова анкета!

# 2 005
  • тук, на мястото си
Направи ли ви впечатление как се сбогуваха сега с Ивайло и как се сбогуваха с Лапунов?
С Ивайло имаше ретроспекция на участието, а с Лапунката едно такова на две на три, изрязано ли беше не знам, но явно продукцията направо си го изгони.

# 2 006

Да бе, възраст и пол са непрекъснато предъвквани в темата и в самото предаване. Расата няма как да се скрие и ако има някой черен ще е връх на лицемерието да се преструваме, че всички са зелени. Стига да не е злонамерено не е нужно да се избягва разликата в цвета на кожата. Вече за сексуалната ориентация е така - наистина няма място, защото сексът не е част от игрите.

# 2 007
  • София
Една от най-големите мистерии този сезон е защо продукцията не харесваше Лапунов?
Да не би в негово лице да е видяла човек, който може да бие техните основни кончета, Калин и Мирослав (след напускането на Шопа)?

Чикагото обаче също е много опасен за тях, а не го сготвят.

# 2 008
Може да го е казал, но да са презаписали толкова пъти, колкото е необходимо 😁

# 2 009
  • София
Черна станция,
Може нарочно да ги е разбърквал, за да не бъде обвинен, че симулира. Wink
Абе не знам. Отдавам го на адреналина от една страна, но от друга страна Ивайло е много опитен и хладнокръвен, а и ветеран от битките този сезон. Някак си не се връзва да се е поддал на паниката и пр.

Общи условия

Активация на акаунт