💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 89 687
  • 2 176
  •   202
Отговори
# 2 040
  • София
Аз ако след всяко разочарование се отказвах да гледам още след сезон 1 трябваше да им сложа хикса.
Не се отказвайте така лесно...
Хех, все пак е само игра.
Ако Ръждавичка не се класира за големия финал ще съм много разочарован, защото за мен е дори по-комплексна и от предишната ми любимка Ваня, но това ще значи, че просто някоя дребна грешка или нещо по пътя не се е получило.
Имайте предвид, че в повечето случаи говорим за голям малшанс или стечение на обстоятелствата.
В спорта има групи или мачове на разменено гостуване или дълго първенство и се гледа класиране след много кръгове и т.н.
А тук просто може да не е твоя ден или битка и просто... губиш...

Ако Симона не е на финал - ще е ок, ако там са трима силни мъже и тя в следствие на грешка на полуфинал е отпаднала. Ако обаче добутат, която и да било от останалите жени, дори и Симона да е там също, да не говорим, ако тя не е - ще е абсолютна гавра.
Симона - с всичките и недостатъци - е единствената жена, която заслужава финал.

# 2 041
  • София
Не ми е любимец и съм го коментирал много пъти и нищо не съм му спестил.
Дявола има само един любимец - генерал Ръждавичка, която ако не се класира на финала направо ще закривам целия сезон. Simple Smile

Както казах, не мога да изчета цялата тема, та явно съм пропуснала коментара ти. Както и да е, има и нечитави хора на този свят, хубаво е да ги виждаме и в сериала, наречен Игри на волята.

Между другото, някоя от жълтите амеби поства ли нещо, свързано с играта последните дни?

# 2 042

Тц. Само аз ли се разтопих в този момент 😅😍
Не си сама. Пробиваше направо с поглед🫶🐞

# 2 043
Ж4 означава жълтата четворка или женичките - 4 броя? Grinning

Споделено от Ивайло в стори.

Десетки поздравления е споделил също, радват му се хората и го подкрепят. Видях мили думи от Димитър, Сапунджиева и Коеджикова. А Калинката е споделил финалните думи на Ивайло след битката. Подкасти не гледам, но на Ивайло ще си го пусна Yellow Heart

# 2 044
много по-кратко може да се опишат двете снимки - Мъжът и жените.

# 2 045
  • София
Подозирам, че има специално назначен оператор и редактор да снима и избира за излъчване кадри на Калинката. Добри да, признавам им го, намерили са си златна мина и те като ПекинА, ще я използват докрай. И сюжет им се получи на продукцията, и главен герой. Даже го питаха на плажа дали ще отстранява блатните гниди една по-една. А за жълтите харпии даже започва да ми е жал вече. Това, което им се излива е ужасно. Заслужава ли си, само това искам да знам.

# 2 046
Красива за гледане битка се получи снощи. Мъчно ми е за Ивайло, но пътя му беше предначертан. По-добре, че падна достойно от Калин, а не от някоя блатна птица в нагласена игра. Но друго ми е любопитно - цяла седмица доктор Лектър гласи схеми и вариации, спряга дори имената на Радостина и Николета за евентуални битки, а за Мирко никой нито дума. Все едно не съществува. Що така? За какво и е да го пази толкова? Ясно е, че на терен не е по-добра от него, също е ясно, че вече резиденцията е мираж за тях. Склонна е да праща Радостина срещу Калин, но не и Мирко!?
Стискам палци довечера Калин да спечели облога и да му позволят  да пренареди схемите на блатните птици в своя полза. А дано, ама надали  Grinning

# 2 047
  • Някъде там...
И аз съм си го мислила това за Калин. Колко старание вкарва в някои елементи, с което губи време. Предпочита да мине бавно и сигурно, вместо да рискува да падне. Изпипва някакви детайли. Обмисля и после действа.
Такъв си му е натюрелът на момчето.
И снощи с брадвичката старателно сече, скова подредено дъските, укрепи си кулата. И с кофичките и кубчетата ми събра очите. Не помня играч досега, който да си е подреждал така инвентара.
Може би просто от спокойствието и хладнокръвието му идва. Няма припряност. Дава си време да обмисли, да свикне с препятствието. Но наистина може да му изиграе лоша шега

# 2 048
Kоментарите и цитатите  ми стават все по-кратки поради омерзението от врътките на продукцията.

Aлекс: Предпочитам да падна от Чикагото отколкото да бия Сапунджиева
Ако е бил честен - евала!

Калин и Ивайло ухилени до уши, а Ралица ги пита - Калине май още не ти се е оправило настроението от съвета?
Е това се казва когато се придържаш към сценария и не можеш да превключиш на импровизация, когато нещата са съвсем различни.

И аз като вас си спомних с умиление Мастагара как ковеше.  Simple Smile

Павел:
-Брадвичката ще му служи за тесла
Павка много си зле. Брадвичката ще му служи като чук.

-Този пирон не се брои????
А защо не се брои?  Не ми отговаряй. Защото пак не сте изяснили какво може и какво не може.

# 2 049
С това театро на Ивайло на финала си подписа покана за кастинг битка догодина за Ол Старс Simple Smile

Явно и и мазохист си пада, ако наистина иска да участва.

# 2 050
Така се излиза достойно от играта, като Ивайло!
Казали сте всичко и за него, и за Калин.
И аз мисля, че Иво даде път на младите, личеше си....
И един прекрасен Калин! Не може нищо лошо да се каже за него, изпипва детайлите, обмисля действията, прави всичко с мисъл....
А за визия му нямам думи!

# 2 051
  • София
Тоя пирон на Ивайло дето не се броеше - направи ми впечатление, че стълбът беше по-висок и дъската щръкна. На Калин по-плавно се издигаха и дъските лягаха добре. Пак пропуск на продукцията. Не знам дали сте ковали пирони, но се прави като Калин - с резки силни удари, а не с почукване като Ивайло. В такива дейности веднага си личи кой има практика. Е, освен ако Иво нарочно не го е правил. Харесваше ми още от началото на игрите, че не им цепеше басма на коалиционерите.
Ако Калин спечели довечера залога, най-полезен ход е да се размени със Сапунджиева. Хем ще гледаме елиминационни жена с жена без тъпите жилетки, хем жълтурите ще се самоизядат. Ще ми е интересно как ще се наговарят за съвет и дали Пекин ще гласува за Мирката. Ще трябва да го изработи да е сигурен, че няма да гласуват за него, за да не си купи гласове. Тая драма бих я гледала с кеф.
Ако Калин не може да се размени, да взима пак Сапунджиева. Пак ще има драма, ако избират по двама за елиминиране. Пекин ще трябва да избира между "най-скъпите" си Simple Smile Wink

# 2 052
  • На брега на реката
Жалко за Ивайло, но пък излезе с много положителен образ, въпреки усилията на някои участници, да го очернят.
Смятам, че нарочно разместваше купите, за да има "оправдание", че не е запомнил. На Калин купите, размести само веднъж, а своите повече пъти. Смятам, че беше много спортсменска игра и жест на човек, който въпреки, че може, даде път на млад и кадърен човек. Дори може да се  е спазарил с продукцията, поради това, че го мачкаха толкова време, да има правото да си избере, иргач от който да отпадне! Така хем си тръгва с достойнство от силен, хем слага криле на Калин, като победил един от най-коравите участници!
Респект!

Ако съм на мястото на Калин и позная кастинг битката, бих разменила Пекин и Чикагото. Махайки Пекин, остават без капитан и най-логично е да направят Калин капитан, поради това, че беше откраднат и нямаше имунитет, съответно, двата капитански гласа са за него + този на Чикагото и стават 3 на 3, но Калинката ще решава! Така биха ги "ошетали" набързо!
Феномените ще сготвят Пекинката, още на първия съвет.
Това е най-разумно, стига продукцията да не се намеси.

ЖДБ, не вярвах, че някога ще гласувам в полза на Виолета, ама на, изнедах себе си!

"Павел:
-Брадвичката ще му служи за тесла
Павка много си зле. Брадвичката ще му служи като чук."
Може и тесла да се каже, дори е по-правилно при забиването на пирони, защото има по-широка плоска част, а и с нея може да бъде изваден, накриво забит пирон. Предимно тесла се използва при "строенето' на дървени конструкции.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 10:28 от Бубoлина

# 2 053
  • Sofia
Пекина няма "най-скъпи", грам не й пука за коалиционните партньори. Важно й е да ги използва, когато са й нужни и да ги захвърли в първия удобен момент. Собственият й г@з е важен, всички останали са само средство за да прибута трибувието една идея по-напред! Надявам се да не е толкова глупава, че да си мисли, че би имала шанс за първото място. Не мога да й отрека, че е изключително подмолна, манипулативна и хладнокръвна схемаджийка, която знае как да си плете кошничката, но и по никакъв начин не мога да я харесам.

# 2 054
За мен Ивайло падна нарочно вчера. Никой, който иска да спечели, не би отварял толкова хаотично купите. Та той отваряше няколко пъти едни и същи. Просто е абсурдно. Той е доказал, че не е глупав. Дори Зори, която беше пословична с липсата си на ум, не би ги отваряла по този начин.
За залога довечера. Мисля, че при всички случаи Калин е на печалба. Ако не познае, си остават на кофти територия, което е проблем единствено за женичките. Ако познае, трябва да се опита да размени себе си. Ако той не е включен в сделката, трябва да вземе Сапунджиева и вече се колебая кого би било най-добре да изпрати. Няма смисъл да си придърпва силен играч. Защо да го прави? Отново ще изгубят поне едната номинационна и пак той ще е на пангара, но заедно с човека от Феномените. Няма смисъл да се изправя на елиминация срещу силен играч, който е "свой".

Общи условия

Активация на акаунт