💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 87 508
  • 2 154
  •   125
Отговори
# 2 100
За мен разбъркването на купите от Ивайло бе някакъв отчаян ход, че и местеше и своите все едно изведнъж рентгеново зрение ще придобие. Изглеждаше точно отчаяно.
Абсолютно отчаяно си беше, да

# 2 101
Дяволе, на въпроса от анкетата за това кой беше звезда на битката с тичането защо не добави Чикагото.JoyJoy

# 2 102
gerido, това,че една несправедливост и мръсотия се повтаря 7сезон, не означава, че трябва да свикваме и да го приемаме за нормално.
Е гледаш ли го седми сезон , разбираш ли колко голяма е ролята на продукцията и какви железни договори са подписани с участниците  , ненормално ли е да играеш в коалиции, ненормално  ли е в играта да се стремиш да отпадат силни играчи. За мен неморално е да изградиш близки отношения докато си рамо до рамо с някой участник и после го предадеш, грозно е да не дадеш храна на някой само защото е в противникова коалиция, неприемливо и немъжко  и унизително е отношението на Дино към Сапунджиева -ще седите  на една маса и няма да й предложиш от храната , която ти си се самоопределил, че ще сервираш.

# 2 103
  • Sofia
Имам малко по-различен прочит за причините за разместването на купичките от страна на Ивайло. В началото тръгна мотивиран, или поне се стараеше да изглежда така, независимо от бавното коване на пироните. Калинката дръпна, напълно очаквано, Ивайло се представи страхотно на фунийките, но и там не бързаше, имам усещането, че беше си поставил за цел да удължи момента и да се наслади максимално на последната си игра. Да покаже кой е, какво може и да си излезе с достойнство. Прекрасно знаеше, че няма да отстрани Калин, а и не искаше. Театрато, които изигра беше за публиката, и донякъде за водещите и екипа. Започна с въртене на масата, видя, че това разконцентрира Калин и смени тактиката, започна да размества само своите купички, без тези на Калин. Нелогичен за мнозина, но хитро изигран ход, който постигна крайната си цел. И Ивайло, и Калин са интелигентни, умни и интуитивни играчи, и двамата прекрасно знаят, кой, защо, и какво направи. Поздравления и за двамата! 👏

# 2 104
Прекалено голямо внимание отдавате на някакъв си Туджаров. Това същия, дето прави Ергенът ли е? Мале мале, една 37 годишна бабичка не го знае този кой е и за какво се бори. Даже нямам идея как изглежда. Бил казал нещо си там и коментирал. То много плява има в интернет. Даже няма и да си направя труда сега да видя как изглежда тоя, както направих и предните 10 пъти, в които се е изцепвал с някоя тъпотия и сте го коментирали.

# 2 105
  • София
Дяволе, на въпроса от анкетата за това кой беше звезда на битката с тичането защо не добави Чикагото.JoyJoy

Щом канадското мекотело не е добавено в анкетата с поредното му "блестеше", пак добре!

# 2 106
...Предният сезон Мартин играеше подло , защото отстраняваше хора на които беше дал дума , че ще  подкрепя , а тук виждам една заявена коалиция , която следва линията на сезона за жените в игрите. .

А Пекин никога никого не предаде! Сериозно ли?!?!
Тя започна от първата седмица със схемите, коалициите и нарушаването на уговорките. Дръпна си Моника и Карина в племето, точно за да започне с мръсната игра. Нищо, че извъртя нещата и се опита да изкара Доктора параноик. Много добре я усети той и веднага даде отпор, просто не очакваше, че Иван ще ги предаде.
Последва Коеджикова, която до последно си остана заблудена по отношение на Пекин и чак след излизането от играта разбра какви ги е творила зад гърба й. В подкаста с Ваня си личеше разочарованието й.
А накрая за капак, заби и нож в гърба на "синчето" си, благодарение на когото успя да извърти играта в своя полза.
Същата е като Мартин, дори много по-зле, защото всички предателства към своите ги правеше скрито и подмолно. Така че, колкото и да се прави на умряла лисица и да говори за вярност към своите, малко наивници биха й се свързали.

# 2 107
  • Bayern
Снимката е след битката и двамата са доволни Smile зрителите също.

# 2 108
Абе Туджаров верно ли ни нарече вчера "баби"? "Мани ги в БГ-мама, там са баби."
Или ми се е причуло? Rolling Eyes

Оооо Славчо, слагам те в черния списък! Rage

# 2 109
  • София
И аз съм си го мислила това за Калин. Колко старание вкарва в някои елементи, с което губи време. Предпочита да мине бавно и сигурно, вместо да рискува да падне. Изпипва някакви детайли. Обмисля и после действа.
Такъв си му е натюрелът на момчето.
И снощи с брадвичката старателно сече, скова подредено дъските, укрепи си кулата. И с кофичките и кубчетата ми събра очите. Не помня играч досега, който да си е подреждал така инвентара.
Може би просто от спокойствието и хладнокръвието му идва. Няма припряност. Дава си време да обмисли, да свикне с препятствието. Но наистина може да му изиграе лоша шега
При неговия начин на живот, това старание и изпипване спасява живот. Да не забравяме, че той не се е готвил за ИВ, а това е което прави ежедневно. Затова е и толкова добър във почти всеки елемент от играта на терен - измисля стратегии и се нагажда.

# 2 110
Имам малко по-различен прочит за причините за разместването на купичките от страна на Ивайло. В началото тръгна мотивиран, или поне се стараеше да изглежда така, независимо от бавното коване на пироните. Калинката дръпна, напълно очаквано, Ивайло се представи страхотно на фунийките, но и там не бързаше, имам усещането, че беше си поставил за цел да удължи момента и да се наслади максимално на последната си игра. Да покаже кой е, какво може и да си излезе с достойнство. Прекрасно знаеше, че няма да отстрани Калин, а и не искаше. Театрато, които изигра беше за публиката, и донякъде за водещите и екипа. Започна с въртене на масата, видя, че това разконцентрира Калин и смени тактиката, започна да размества само своите купички, без тези на Калин. Нелогичен за мнозина, но хитро изигран ход, който постигна крайната си цел. И Ивайло, и Калин са интелигентни, умни и интуитивни играчи, и двамата прекрасно знаят, кой, защо, и какво направи. Поздравления и за двамата! 👏
Ми не, не видях това. Бързаше на фунииките и не личеше да се наслаждава на играта. В нито един момент не разконцентрира Калин - напротив - Калин се концентрира като орел 😂
Само Ивайло си знае. Но няма да разберем - трябва да поддържа избраната от продукцията линия поне до края на срока на договора 🫢

# 2 111
  • Някъде там...
Обаче двете момичета леко започнаха да се пропукват, ми се струва. Пекин ги строи в две редици да ги стяга.
Затова и толкова се зарадваха на излизането на Ивайло, той не пропускаше да им каже грозната истина за държанието им в очите. От друга страна имаме и Калин, който пък по друг начин показва кое е правилното, кое е достойното. Не толкова с думи, колкото с пример, с усмивка.
Миро обаче си е баш умряла лисица. Много подмолен човек, голям лицемер. Няма да забравя как седеше в края на съвета - предизвикателно изпънат, с вирната брадичка, гледайки доволно и надменно, с ехидна усмивчица. Дребна душица, доволна, че отново е успяла да скатае, че е успяла да изиграе по-силните играчи.

# 2 112

Е гледаш ли го седми сезон , разбираш ли колко голяма е ролята на продукцията и какви железни договори са подписани с участниците  , ненормално ли е да играеш в коалиции, ненормално  ли е в играта да се стремиш да отпадат силни играчи.
  Много добре разбирам, винаги е била голяма ролята на продукцията. А ти разбираш ли, че човек с принципи, чест и достойнство и реална представа за себе си не би действал с коалиции на всяка цена. Това е морално за мен, другото са извинения да се държиш недостойно.

# 2 113
Очевидно Пекин и компания си имат своите почитетели. Какво и Иво и Калин ще се намери кой да ги хейти. То и за това има такъв сблъсък на характери и вселени в предаването. Поне положителното е, че масово поведението на четирите блондинки не се одобрява.

# 2 114
  • Bayern
Алекс вчера ми се издигна в очите като каза, че е против схемата на Симона  да се бута напред като се гонят силни играчи. Напълно съм съгласна искам в топ 5 само мъже.

Харесва ми младежкия непукизъм на Калин, с който приема схемите на жълтите момичета. Дано си изиграе умно картите и да натрупа грошове за следващия етап от играта.
#сезонанаКалин

Общи условия

Активация на акаунт