💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 95 840
  • 2 352
  •   113
Отговори
# 2 235
ЛЕНОРКА ни й яла мИсо от 4 години, ма за инаа рикламка ще опука целоо прасе!  А аз съм се замислила дали да карам пак коледни пост, че нещо ми напредва ЕГНто и с него и едни сутрешни световъртежи!

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:21 от Anhela_a

# 2 236
  • София
Ръждавичка ще отпадне по медицински причини Trollface
Или ще бъде първата номинирана. Тя и Чикагото останаха от оригиналните феномени.

# 2 237
Физиономиите на коалиционните партньори бяха безценни. Ще изкарат една безсънни нощ

# 2 238
Аз пък го харесвам Павката.Бах скептична в началото ,исках си Димо,но сега ми харесва Павката

# 2 239
Защо да е лош избор ? Правилен избор е.Алекс е мозъка на Феномените.Пъзелиста им .Калин ги разклати като го взима .Отделно се засилват те като племе и имат голям шанс за победа .Алекс и Калин работят в синхрон ,и се познават идеално.Мирослава какво?Слаба на куче.Колко па да се захрани ако утре изгубят.

Жалко за Ръждавичка.

# 2 240
Калин нямаше имунитет, следователно и Алекс няма да има следващата седмица.
Дано спечелят резиденцията , промото е обещаващо.
Миро ще ми е интересно без жени какво ще прави сред мъжете, но не мога да преценя за Калин дали това е правилното решение.

# 2 241
Аз пък смятам, че правилно постъпи с размяната, най-вече защото много ми се гледа Пекин и Алекс в едно племе Trollface

А и която и жена беше пратил при жълтите, тя щеше веднага в коалицията при жените под надслова "искаме жена на финал".

# 2 242
Аз пък смятам, че правилно постъпи с размяната, най-вече защото много ми се гледа Пекин и Алекс в едно племе Trollface

А и която и жена беше пратил при жълтите, тя щеше веднага в коалицията при жените под надслова "искаме жена на финал".
Че той Миро какво е? Да не би да не е с този надслов и той?

# 2 243
  • София
Много оспорвана битка, не като снощи. Хареса ми! Бях за Деси, защото си мислех, че Калин ще избере опция, която би му помогнала в играта занапред. Но не съм доволна от избора му. За мен така просто обрича и Алекс на съдбата на Ивайло, защото те по-силни няма да станат, докато двете клявки са в това племе. И като паднат другата седмица и на двете номинационни битки, пак ще гледаме братоубийствена елиминация, а трите харпии ще потриват доволно ръце. Даже като гледам промото как женската прогнила коалиция падат като круши, май излиза, че саботират битката. На бас, че ако е така, никой от водещите няма да каже нищичко.
Дано поне Алекс получи имунитет, че иначе.... Обаче и Миро ще получи в тази ситуация, а това вече никак не ми харесва, защото го искам вън от предаването възможно най-скоро.
Съвети щял да дава, моля ви се. Цял сезон мълча и гледа в земята, едва му теглеха думите с ченгел от устата, сега се сетил да ръси мозък.
На Пекин обаче й стана много лошо като чу новината. Joy

Правилен избор е.Алекс е мозъка на Феномените.Пъзелиста им .
Той че е пъзелист - пъзелист е, но като им гледам силите, няма да могат да го докарат до пъзелите, че да имат някакъв шанс.

# 2 244
Някак си не и се доверие Калин на Ръждавичка. Усъмни се.Защо ли?

# 2 245
  • Някъде там...
Сблъсъкът Алекс - Пекин не е за изпускане. Искам пуканки и първи ред, както казват някои хора. Joy

Хора, не подценявайте Алекс. Той е мозъкът на сините. И доверен човек на Калин. Определено е подсилване. Имат шанс да печелят с него. А и трябваше и него да го разклатят малко.

Ръждавичка вече веднъж се коалира с Николета и Радостина. Няма й доверие дали няма да се отплесне пак.

# 2 246
Сапунджиева си намери коалиционен партньор в лицето на Мирослав.И Чикагото ако се включи към тях ....

# 2 247
Миро не е гъст с Деси ?!

# 2 248
  • В Града на липите
О, да Grinning Това трябва да се види.
Така ме шашардиса Калин, че още не мога да реша, колко е правилно.

Много ще е гадно, ако Ръждавичка отпадне на този етап по такъв нелеп начин. Дори и анулета си няма да успее да ползва. И за Дяволо се притеснявам Sweat Smile Надявам се да не е сериозна травма.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:38 от hrissi_sz

# 2 249
За да се вкисне Пекин, значи Калин е улучил право в целта.

Общи условия

Активация на акаунт