💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 94 490
  • 2 335
  •   232
Отговори
# 2 250
  • тук, на мястото си
Усетих тука дългата ръка на продукцията. Още от битката, синята кула беше напред, после досега не са давали на никой втори шанс, явно е имало презаписване и там са обещали на Ива да участва догодина. Всичко е за да може да спечели Деси и от там Калин. Явно му е намекнато или направо казано да размени Миро и Алекс, все пак трябва Миропомазаната вече да иде на резиденция. Сигурно от другата седмица продукцията вдига чадъра от жените и ги отстрелва, само дано не застанат на арената един срещу друг Алекс и Калин. Не би трябвало, но ще видим.
Нито племена, нито участници успяха, но продукцията  разгроми най- доброто племе някога играло в Игри на волята.

# 2 251
  • София
За мен изборът на Алекс е грешка, особено ако няма имунитет за него. Няма ли имунитет, паднат ли на двете номинационни битки, то ще трябва да се изправят един срещу друг.

В случая с Миро при Феномените. Миро има грошове и дори да няма имунитет, ще пазарува. Ще се обедини с Десислава, ще напазарува грошове, може и Чикагото да придърпа и тададам …. Ръждавичка, Дино или Траян ще бъдат на номинация, в случай на загуба на сините. И който и от тях да е срещу Калин, определено ще му бъде по-трудно, отколкото срещу една Радостина.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 21:20 от Мецани

# 2 252
ПекинА получи запек. Култово.
А, Мирко мисли пак за себе си......

# 2 253
Миро не е гъст с Деси ?!
Пекин го е обработила вече ,да не се поддава на Дино и Траян и да се придържа към Деси.

# 2 254
За мен изборът на Алекс е грешка, особено ако няма имунитет за него. Няма ли имунитет, паднат ли на двете номинационни битки, то ще трябва да се изправят един срещу друг.

В случая с Миро при Феномените. Миро има грошове и дори да няма имунитет, ще пазарува. Ще се обедини с Десислава, ще напазарува грошове, може и Чикагото да придърпа и тададам …. Ръждавичка, Дино или Траян ще бъдат на номинация, в случай на загуба от сините. И който и от тях да е срещу Калин, определено ще му бъде по-трудно, отколкото срещу една Радостина.
В този случай очаквам Чикагото страшен хейт да отнесе.

# 2 255
Хора защо смятате че с Алекс ще падат въпреки трите кокошки?(реално Николета и Пекин не са слаби)Това не ми е ясно.Какъв беше Алекс при феномените?Моля ви се.Те губят ,а жълтите печелят.Идеален избор на Калин и голям шанс да не ходят на елиминации.

# 2 256
Аз пък смятам, че правилно постъпи с размяната, най-вече защото много ми се гледа Пекин и Алекс в едно племе Trollface
О, да Grinning Това трябва да се види.
Така ме шашардиса Калин, че още не мога да реша, колко е правилно.

Много ще е гадно, ако Ръждавичка отпадне на този етап по такъв нелеп начин. Дори и анулета си няма да успее да. И за Дявола се притеснявам Sweat Smile
Аз,честно за Дяволчето се притеснявам повече

# 2 257
  • Някъде там...
Миро с Деси, те си бяха в една коалиция. Ако и Чикагото се присъедини, стават две тройки. Миро има и грошове, дано харчи, да не остава пак под радара.

# 2 258
Физиономиите на Ж4 като Калин обяви залога,безценно!
МиркА си беше помислила,че ще му е комфортно до финала ама уви,минимум ще си изхарчи грошовете.От тази гледна точка изборът му е правилен.
Има и голям шанс разбира се Калин да закопае него и Алекс,но аз нямам търпение да видя новото противопоставяне между Алекс и Пекин.
Става интересно.

# 2 259
Интересно ще продължат ли с по 1 номиниран на съвет или това беше ексклузивно за Иво и Калин?

# 2 260
Миро с Деси, те си бяха в една коалиция. Ако и Чикагото се присъедини, стават две тройки. Миро има и грошове, дано харчи, да не остава пак под радара.
Тук наистина ще стане битка за Чикагото.

# 2 261
Трябваше да смени Пекин за Ръждавичка — таман Дино и Траян да си я махнат там и да си изчистят сметките. Ръждавичка щеше да играе при момичетата, но нямаше да е с Миро, а с Калин.

# 2 262
Миро не е гъст с Деси ?!
Може да не е, ама бяха в коалиция. Пък и Пекинеза кат му каже, той пудела какво да прави-ще слуша да се съюзи с с нея. Въпросът е, че ако Чикагото се включи към тях, то Дино и Траян остават пак сами. Чикагото трябва най-после да вземе позиция , ама...хлъзгав е и се прави на интересен и ударен. Май клони към Деси и това....ще си разваля мнението за него, откак го плениха стана друг човек.

# 2 263
Аз пък го харесвам Павката.Бах скептична в началото ,исках си Димо,но сега ми харесва Павката
Не че не го харесвам. Просто Димо има съвсем друго, по-мъжкарско, сурово излъчване. А и сме го гледали толкова сезони, асоциирам игрите с него и Ралица.
Калин нищо няма да промени в коалицията, пак са 2 на 3. Напълно възможно е да се наложи да се изправи срещу Алекс.

# 2 264
  • В Града на липите
Колко елиминационни има до обединението?

Общи условия

Активация на акаунт