Замисляли ли сте се как бихме реагирали, ако Путин ни нападне?

• 6 559
  • 141
  •   1
Отговори
Много ми е интересно как всички, които харесват Путин, биха реагирали, ако един ден той реши да ни нападне.

# 1
И би ни нападнал, защото?!
Joy

# 2
В крайна сметка, въпросът не е защо би ни нападнал, а как биха реагирали хората, и по-точно тези, които са на негова страна. Тук е малко хипотетично погледнато (ако би се случило). Аз не харесвам Путин, не съм и русофил. Никой не би реагирал добре според мен, просто отстрани погледнато е лесно, но когато видиш нещата от близо е съвсем друго. Не смятам, че Путин има интереси точно към нашата държава, а и той няма да бъде вечен. Аз съм за мира, друго нямам какво да кажа.

# 3
  • София
Много ми е интересно как всички, които харесват Путин, биха реагирали, ако един ден той реши да ни нападне.
"Бий ме, обичам тъ".

# 4
Ние сме се нападнали сами. Прогресът от първите години след 10.10 стана регрес и са на власт същите от преди това. Имената други ,но Илия  е преоблечен пак в тия.
 Ще го посрещнат с хляб и сол, но няма да нападне, прокситата са тук. Послушни, разрушителни,  продажни. Не си е ходил путинизмът, русизмът. После ще се усетят много , но късно.

# 5
Ако има конфликт между Русия и НАТО, не бих стояла във фронтова държава.

# 6
Ами  ако Зеленски ни нападне, как бихте реагирали? Аз смятам,  че като победи Русия, ще  се прехвърли  и на нас.

# 7
  • София
Ами  ако Зеленски ни нападне, как бихте реагирали? Аз смятам,  че като победи Русия, ще  се прехвърли  и на нас.

JoyJoyJoy
Тук ме разсмя, благодаря.

# 8
Да, Украйна е известна в имперските си мечти от едно време, а..чакай. Grinning

# 9
Ако Путин ни нападне и завладее ще живеем много по-добре
Аз съм много против действията му без значение целта му..

# 10
  • София
Да, Украйна е известна в имперските си мечти от едно време, а..чакай. Grinning
Абсолютно!

Виж, ако Путин ни нападне, ще ми стане още по-интересно. Чалгарщината преглъщам, русофилщината - по-трудно, но Путин тук? Това вече не. Добре че вече няма изходни визи. Макар че с такъв като него...

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 17:26 от milenaka

# 11
Не сме интересни за Путин, за да ни напада.
А по въпроса - как се реагира на война? Просто е.
По сложно е, защо гледаме към Путин, а не вътре в държавата и що за народ търпи две корумпета при това силно тъпи да ни управляват. Народ без самочувствие... мнооого се отклоних.

# 12
България е в НАТО и за да я нападне Путин, това може да стане само в рамките на Трета световна война.
Искрено се надявам все пак здравият разум да надделее и хората, от които зависи, да не допуснат да се стигне дотам.

# 13
А ако ни нападне държава от НАТО зад кого ще се крием?

# 14
А ако ни нападне държава от НАТО зад кого ще се крием?

Путин ще дойде ,спокойно, той и другаде ходи, без НАТО хабер да има там, та тук ще му е дюшеш да се изяви.
 Месете ,че време няма.

Общи условия

Активация на акаунт