Замисляли ли сте се как бихме реагирали, ако Путин ни нападне?

• 6 578
  • 141
  •   1
Отговори
# 15
А, ясно ясно! Да не се тревожа и да гледам, как като се е случвало в нашата история все Русия ни е нападала! Рускоговорящите собственици на апартаменти по черномориите ще поискат отцепване!
Да заврем добре главиците в пясъка и да вирнем ... Запазена марка на урсулките!
И след смърта на Путин все той ще ви е виновен за всичко дълго време и ще плашите гаргите с него  - от мастита на кравите, до земетресението нейде си. Их ама .. че дявол!

# 16
  • София
Путин е продукт на руската олигархия. Ако умре ще го сменят с нов. Единственото спасение е, ако руснаците поне веднъж се преборят за държавата си и я освободят от олигархията, която ги праща на гибел, за да богатее на техен гръб.
П.П. Ако Путин ни нападне и ни присъедини към неговата сфера на влияние, то нали знаете кои ще са първите хванали шапчицата за Германия, Австрия, Италия? Най-върлите му привърженици, които го подкрепят отколкото се може по-далеч и на запад, където животът е добър, за разлика от руската сфера.

# 17
Първите е логично да са тези в наборна възраст и ми се струва, че ако опре до война между Русия и НАТО, за тях ще е рискована опция да си  "хванат шапчицата" за други страни от ЕС. С професионална армия сме, но нищо не се знае.

Това разбира се, е крайно песимистичен вариант. Но във всички случаи във фронтовите държави вероятно би било най-напечено.

# 18
Не съм се замисляла. Достатъчно са ми мислите как да се измъкнем от батака, в който сме в момента, за да си представям и във война да се накиснем. Никак не ми е забавно да гадая по тази тема.

# 19
Без лоши чувства към никого, но мисля, че по- голяма част от хората ще му се подмазват и прегръщат. Други ще мълчат отстрани.

# 20
Цитат
И след смърта на Путин все той ще ви е виновен за всичко дълго време и ще плашите гаргите с него  - от мастита на кравите, до земетресението нейде си
Кой знае някои лидери как всеки ден се молят Господ здраве да му дава, че при  промяна, ако дойде някой с нова перестройка с кого ще воюват?!

# 21
  • София
А, при руснаците няма празно. След Путин ще дойде нов Путин. Диктатурата ги влече.

# 22
  • here and now
Ако ни нападне, хващам към Турция и после ще му мисля...

# 23
Путин е продукт на руската олигархия.

Не, той е продукт на КГБ. Най-добре го е описала Анна Политковская.
Олигархията само слугува на тяхната болшевишка мафия, но не я командва! Дугин и подобни на него командват. Уж съветват......И треторазрядното ченге се учи от тях. Спомнете си за Ходорковски.

Ох, че тема!

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 01:01 от vl

# 24
  • София
Точно от КГБ е, да. Мутра като нашите ВИС, СИК и подобни, но в друг мащаб.

# 25
Точно от КГБ е, да. Мутра като нашите ВИС, СИК и подобни, но в друг мащаб.
Путин е на светлинни години и от ВИС, СИК, и от нашите набедени политици.
Светът има късмет, че е хладнокръвен и със сибирско търпение. Вижте какво е в Газа, Сирия, Ирак, дето все демократични и "недиктатори " стъпиха.

# 26
  • София
Казах, че мащабът при него е друг. СИК (и подобните им) бяха мутри, продукт на нашите служби, Путин е мутра, продукт на техните служби. Просто е мутра с много по-голямо поле за изява.

# 27
Егати късмета на света. Подпали го. Не му стигна държавата с най-голяма територия, богатства, върха на уважението.  Новият Хитлер.

# 28
Аз още не съм виждала мутра юрист, да говори перфектен немски, и да рецитира Пушкин...
Боряна,  викаш да си трае как от 2014 избиват руското население в Донбас?!  Сред изгорените живи в Одеса имаше етнически българин на 33 г. Напиши Алеята на ангелите и Горловската мадона. Лесно е.
 Хитлер е онзи, дето изтребва децата в Газа. Ама за там не се палиш.

# 29
  • София
Според мен няма реална опасност за България. Апетитите на Русия към нас не са били точно географски, а по-скоро да защитаваме техните интереси, да им играем по свирката, но като отделна държава. Алчността му към други държави е насочена по към север, не към нас.

Аз съм виждала, Джаки. Точно високопоставените мутри бяха такива. Мутрите не бяха само тези с бухалките. Има много по-лустросани мутри и Путин е точно от тях.

Общи условия

Активация на акаунт