Зов за помощ

• 139
  • 4
  •   5
Отговори
Здравей те за първи път пиша и моля за помощ става въпрос за това че съм на 19г и имам четири деца и още едно на път така нареченият ми мъж ме заряза и сега съм с децата ми буквално на  улицата ако може да ми помогнете някак ще съм ви много благодарна

# 1
На 19 години с четири деца и пето на път? А родители? Децата на колко са, от каква точно помощ имаш нужда? На първо време - социалните. Звено "майка и бебе" могат да те поемат за шест месеца с бебе / дете под три години. По-нататък да те включат за социално или общинско жилище. Но честно казано, не те виждам как ще оцелееш с пет деца докато и най-малкото стане на годинка и го дадеш на ясла.

# 2
Виж те сега имаме най много нужда къде
 Да спим защото с тези малки деца на улицата не става всъщност и никой не е длъжен да ни помага но ако се намери някой който да ни помогне ще съм много благодарна роднини нямам

# 3
  • София
Търси тях.
Скрит текст:
На 19 години с четири деца и пето на път? А родители? Децата на колко са, от каква точно помощ имаш нужда? На първо време - социалните.
Звено "майка и бебе" могат да те поемат за шест месеца с бебе
Скрит текст:
/ дете под три години. По-нататък да те включат за социално или общинско жилище. Но честно казано, не те виждам как ще оцелееш с пет деца докато и най-малкото стане на годинка и го дадеш на ясла.

П.П. Те предоставят и правни услуги – за да задействаш процедура бащата да плаща издръжка.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 15:01 от milenaka

# 4
Виж те сега имаме най много нужда къде
 Да спим защото с тези малки деца на улицата не става всъщност и никой не е длъжен да ни помага но ако се намери някой който да ни помогне ще съм много благодарна роднини нямам
Не знам къде сте, но пробвайте да намерите къща в някое село. Заради двора, той ще ви е от помощ при толкова деца. И задължително сложете спирала като родите.  На 20 години 5 деца са прекалено много за тялото.
Но най-спешно е покрив над главата ви , я това могат да предоставят на първо време социалните.
Ако наблизо имате "Каритас" те също помагат.

Общи условия

Активация на акаунт