💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 96 179
  • 2 360
  •   56
Отговори
# 2 310
На глас се смея с коментарите ви... ахахаххахахахахахааа

# 2 311
  • София
И аз й нямам доверие на Ръждавичка ако бе избор. Групирането и с девойките Рада и Ники, а после думите й към Пекин на оная игра "да пази момичетата", всичко това ме навява че ще играе против мъжете, вкл. и Калин.

# 2 312
  • Буркина Фасо
Калин си взе единствения останал близък човек. Логично беше, защото поставиха условието мъж за мъж, или жена за жена. Той все още мисли повече за племето. Дано отпадне служебното капитанство на Пекин пък и Радка и Николета не са толкова предани на Пекин, колкото Мирка. Едва ли пак биха изпратили единствените си мъже на елиминация. Дано безименните спечелят резиденцията, а на Феномените да им дадат фермата. Те така или иначе са повече.
Пекин теоретично вече не е капитанка (според гледаното). в понеделник ще избират нов капитан. не съм чул да казват, че китайката ще е вечен служебен. да, има вероятност отново да е капитан, зависи как ще гласуват. тя може и да не иска защото капитанската битка може да е директна елиминация и тя ще се пази.

# 2 313
Ръждавичка може да не се разбира с Пекин, но не се знае какво можеше да стане с другите две харпии, те заедно изгониха Лапунов.
Какво толкова може да стане ако Калин е номиниран за едната битка? За втората битка ще трябва да номинират някоя от тях.
Просто оставаше сам срещу четири, едва ли е много приятно.

# 2 314
  • София
Crystal noir, точно. Реже се главата на ламята. Смяна  на Пекин с Ръждавичка и тогава Мирко щеше да е на пангара за жълтите и Пекин за сините. А, можеше дори да се стигне до елиминационна между Мирко и Пекин. 😀
Ех, мечти.

# 2 315
В сините ще стане интересно. Битката ще е за това кой ще придърпа Чикагото.

# 2 316
  • Буркина Фасо
Калин не е силен в това мислене. Grinning

# 2 317
Хайдеее, прераждането на Миропомазания започва. Чухте ли как строяваше сините /не ми идва вече да ги нарека Феномени/.

Нямаше полезен ход Калин при тоя залог.
Предвиждам, че пак напразно ще харчи грошовете си, гол и бос да е нашият герой.
А даже и да е лоялен на Ръждавичка, защо да и причинява жълтата тиня? Та тя при толкова загуби в депресия щеше да изпадне 😂

# 2 318
Това щеше да е най- доброто решение, толкова ли не го измисли Калинчо. Яд ме е.
Crystal noir, точно. Реже се главата на ламята. Смяна  на Пекин с Ръждавичка и тогава Мирко щеше да е на пангара за жълтите и Пекин за сините. А, можеше дори да се стигне до елиминационна между Мирко и Пекин. 😀
Ех, мечти.

# 2 319
Правилно Калин не взе Ръждавичка. С Блатната жаба и Николета бяха първи дружки в племето. Коалицията щеше да остане. Пак той щеше да е на пангара.

# 2 320
Оле, Ръждавичка бая се удари. Дано да е добре. 🫣

А Мишко, така де - Мирко как сви сармите като разбра залога. Както беше нахилен... Пекин се смръзна и тя, ококори иначе присвитите пресметливо очички. То реално жена за жена нямаше полезен ход - женската коалиция навярно щеше да се сдобие с още един член. Оставаше му да продължава да саботира и да се опитва да ги чисти от най-мръсния към по-мръсния, но знаем как могат да нагласят битки от продукцията.

Някак си не и се доверие Калин на Ръждавичка. Усъмни се.Защо ли?

Възможно е да е попитал дали може да размени себе си и да са му отказали. Но възможно ли е да е попитал дали може да размени Ръждавичка за Пекин и пак да са му отказали? И да е пресметнал, че Симона по-вероятно би предпочела съюз с него вместо с Рада и Николета, но комбинацията от Пекините четки за "добре дошла" и обичащото хвалебствия ухо на Ръждавичка да му се е сторила решаваща за нейната по-нататъшна игра. Още повече, след като е наясно, че Ръждавичка се притеснява от докторицата и може би би играла с нея, за да не е срещу нея. Няма да ме учуди да има нещо орязано от размишленията му върху опциите за размяна. Иначе защо ще каже направо "Имам два варианта - или Миро за Алекс, или Ръждавичка за Радостина."? Напълно наясно е, че Пекин "си ги върти както си иска" - негови думи. Не е ли по-логично да отреже главата на жълтата 🐍, а не да се хване за първата подгласничка?

"Жалката четворка" много ме кефи като нарицателно 😁

# 2 321
Аз също мисля, че Алекс е грешен избор на Калин. Трябваше да изпрати Пекин при Феномените и да вземе Сапунджиева. Пекин щеше да увехне при Феномените, защото няма как да направи каквато и да е коалиция - една Ръждавичка е там и много-много не се долюбват двете. Да не говорим, че Дино одмах ще я срита в ъгъла. Сапунджиева няма как да стане “глава“ на блатната мафия, защото няма капацитет. Да, “племето“ ще е слабо, ама Калин ще оцелее до обединението, а жабешкия хор ще се самоизяде.

# 2 322
Така ли не се намери някой да каже директно в очите на Пейкин, че играе много долно спрямо силните участници, които заслужават да са финалисти? Rage

# 2 323
Да, ама Пекин е маневрена. Като нищо ще прилапа Ръждата, щом Радостина успя без напън, какво да кажем за Пекинката, че и в една стая щяха да бъдат, на воля да си смятат и кроят планове. Ръждата е близка с Алекс, той уважава мислещи хора, няма да е застрашен, става в коалиция с тях, към със сигурност щеше тогава и Чикагото да бъде (уж е феномен и вече щеше да е явно) Пак Траян и Дино щяха да са в сянка, както иска Пекинката, ръждата щеше да отстъпи, а Алекс нямаше да има избор, а и силен мъж да падне...супер е и за него. Чикагото така и не отиде към Дино и Траян-въртя и сука, много наперен в началото , после беше ...неузнаваем. Та не знам как и да ги редя... Но пък с една Сапунджиева щяха да са все на изолатора, номинирани, но той всеки би отстрелял, а Мирка щеше още да линее, нямаше онези двете да пратят него за втори номиниран (ако се наложи) срещу Калин, остават без мъже отново, а и са му лоялни по заръка на Пекинката...изобщо така се навързаха с тези коалиции, че...то поне да бяха от равностойни играчи няма лошо и социалната игра, ама да се съберат 5 бездарника и да ми пращат можещите на битки да се отстраняват и да ми потриват ръце доволно, да ги гледам цял сезон...не е нормално това.

# 2 324
  • Някъде там...
Калин винаги мисли за отбора. В случая е мислел как да подсили племето, за да могат да побеждават. Кой би могъл да замести Ивайло, доверен човек, силен играч. Сапунджиева не би я взел по тази линия, Дино му е чужд, Чикагото е индивидуалист, а и на кофти условия се сдухва. Траян вече е играл с Пекин и не е успял да се справи с нея. Остават Симона и Алекс, най-близките му. Симона е радетел за женски финал и това го притеснява. Алекс му е близък, пъзелист, стратег, справедлив, би бил добър опонент на Пекин.
А и може да са му казали, че Пекин не бива да се пипа, знаем ли...
На 90% бях сигурна, че ще вземе Алекс ако спечели. Те са чудесен тандем. Е, поне ще гледаме пак Супер Калин в племенните битки. На единоборства няма да са толкова добри, но поне на трасе би трябвало да имат шанс.

Общи условия

Активация на акаунт