💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 94 885
  • 2 339
  •   194
Отговори
# 2 295
В предният епизод Павката каза,че може да заме и всеки без себе си. Калин го пита.

# 2 296
  • Дубай
А Калин и Алекс нямат ли право да са капитани?Те каква вина имат та да не могат, защо не попитат Ралица, че да обясни?
Радостина ще номинират, Калин си каза, че тя  е слабо звено, което  ги бави.

Аз да питам,ако Ръждавичка отпада по мед. причини къде отива анулета и грошовете и?

# 2 297
Не мисля, че Ръждавичка ще отпада по мед. причини, но е възможно да е Ивайло 2.0 и да влачи на куц крак няколко седмици.

# 2 298
  • Буркина Фасо
важно е какво продукцията ще чуе когато започнат да си говорят коалициите и според това да действат.
важно е и Ралица на кой пръв ще  даде думата за покупка на гласове (ако има такива).

# 2 299
  • София
По-добрият избор за Калин беше Ръждавичка, независимо, че вече леко ѝ няма доверие, заради желанието ѝ за женска коалиция. Двамата си имат договорка да се пазят, а и тя наистина обича Калин като брат. Отделно има и грошове, и анулет, с които да защити себе си и Калин. Ръждавичка може би щеше да сложи край на женското царство при жълтите, защото двете с Пекин се ненавиждат. Когато две жени не могат да се понасят, и двете са доминатни, то неминуемо се стига до хвърчене на перушина. Ръждавичка  и Пекин е едно племе - щеше да е епично 😀

# 2 300
Тази въртележка е заимствана от тренажора на Спартак в гладиаторската школа.

# 2 301
  • София
Мира: "И нямаме право да го обсъждаме? Да те съветваме?" Тръгнал да съветва той JoyJoyJoy

Мани, сега вече наистина му стана лошо Joy

# 2 302
Ръждавичка може да не се разбира с Пекин, но не се знае какво можеше да стане с другите две харпии, те заедно изгониха Лапунов.

# 2 303
Калин не го бива в стратегиите... Избра Алекс, защото му вярва да го командори.
И сега какво? И Алекс да е там - са 3:2 и Пекин с 2 гласа! Значи пари, саби и какво ли не ще играе за елиминации. Пекин трябваше да махне за Ръждавичка. Но Ръждавичка му е лоялна, но той на нея - не. 

Ръждавичка на никой не е лоялна според мен. Залита към жените и жертва нейни приятели за непознати (не били в съюза и жени , при това слаби и недостойни) Радваше се и протриваше ръце за Лапунов, който наистина беше лоялен към племето си и нея специално, изнасяше битки и не се натрапваше и т.н. , сега се сетила генералшата за сините оргинални феномени. Щото онези двете блатни птици пърхаше с тях и злостовеше за своите. Сега към Чикагото се обърна и иска да го маха дори преди Сапунджиева и се хилеше. Деси, Чикагото и Траян са били сини, кой повече, кой по-малко , ама са сини и преместени не по свое желание в чужди племена-Траян, като капитан, Деси беше пратена заменена на блатото, Чикагото пленен . Но ходи обяснявай на генералшата да има някакви спомени. За Лапунов дума не обели след отпадането му. Не я понасям, червив човек, да си ходи.

# 2 304
  • София
Калин си взе единствения останал близък човек. Логично беше, защото поставиха условието мъж за мъж, или жена за жена. Той все още мисли повече за племето. Дано отпадне служебното капитанство на Пекин пък и Радка и Николета не са толкова предани на Пекин, колкото Мирка. Едва ли пак биха изпратили единствените си мъже на елиминация. Дано безименните спечелят резиденцията, а на Феномените да им дадат фермата. Те така или иначе са повече.

# 2 305
  • Някъде там...
Да попитам знете ли някой тук ако е следял кой участник с колко последователи почва.
Калинката мисля че беше или със 600/900
Когато го последвах аз, имаше около 2000. Ръждавичка например беше с към 10 000.

# 2 306
Като гледам на промото как залитат, верно не са спали цялата нощ и са размятали яко схеми.

Алекс и Пекин в едно племе.....Joy

# 2 307
  • София
Ръждавичка може да не се разбира с Пекин, но не се знае какво можеше да стане с другите две харпии, те заедно изгониха Лапунов.
Какво толкова може да стане ако Калин е номиниран за едната битка? За втората битка ще трябва да номинират някоя от тях.

# 2 308
  • софия
Поздравленея за позналите рокадата Hug

Пекин се спече яко. Мисли си ,че Калин нея ще прати при сините и знае че там ще е вечния номиниран  докато отпадне. А тя не е толкова силна,  че да издържи поредни елиминационни.
Ама и Калин нямаше кой знае какъв избор с това жена за жена, мъж за мъж....

С Алекс имат шансове за победа, без съмнение. Както и да играят другите на трасе, накрая един малко по -засукан пъзел или сентенция "свобода иле смърт" примерно Joy и са до там сините, дори и с Траян.

А Алекс си е Феномен Stuck Out Tongue Winking Eye Бива го в налагането на демократичните правила и гласуване на база представяне. И аз много залагам на него сега.
Нямат гласове, ако са двама, но могат лесно да дръпнат Николета според мен. Тя лесно прескачя в коалиции, емоционално се поддава, когато усети несправедливост и е възможно  да смени коалицията. Отново Joy
Другия вариант е Алекс да помпа по морала на Пекин и да я навие да гласува на база представяне. Но това не е много вероятно да приеме  ПекинА - тя си има "точно други методи" .

За Ръждавичка Blue Heart  - за мен също е една от най-комплексните жени. Има и самочувствие, има и социална игра.  А комплексност на арената и добра социална игра не се сещам като представяне за друга жена в ИВ.
Та ако контузия я изкара от играта, или пък и попречи да е конкурентна поне до топ 5 - много, много ще ме е яд.  
Дано всичко е наред и Ръждето продължи да мачка поне до топ 5.
И по напред бих я сложила, ама в играта все още са Калин, Траян, Чикаго и Дино. ( като последните двама с жилетка може да им е равностойна, а с пъзел накрая може и да ги бие)

Вече не знам за кое племе да викам.
Минавам на двойки. Grinning
За Калин и Алекс.
Ако Чикаго остане с Деси и Мирко, уффф ще трябва временно да го задраскам.
За Ръждето, Траян и Дино съм.
Кофти, кофти, при сините ми се получава, ама .....

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 22:13 от freespirit

# 2 309
  • Sofia
Ех, че подла продукция! Можело да размени само мъж с мъж и жена с жена. Мисля, че с този си ход продукцията за N-ти nът показа, че няма да допусне за победител Калин! С какво това прекрасно, скромно и можещо момче го е заслужило, не знам!  Мисля, че Калин сгреши с избора на Александър, трябваше да смени Пекин с Ръждавичка. Пращайки мозъка на жалката 4-ка при феномените, това щеше да отслаби коалицията и да постави Пекин в доста неизгодна позиция. В племе с Алекс, Дино и Траян, а както знаем последните двама едвам я понасят и с помощта на Алекс, бързо щяха да й духнат под опашката! От друга страна, при отсъствието на Пекина, двете големи бели птици имаше шанс да поемат курс към Ръждавичка, което дава шанс за отстрелване на Мирка.

Общи условия

Активация на акаунт