💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 115 187
  • 2 569
  •   104
Отговори
# 2 550
  • Sofia
Аз харесвам Ръждавичка, момичето гори във всяка битка и не признава провала. Максималист е, не само към другите, а и към себе си. Отказва да приеме, че някой може да се скатае и да не се раздаде на 100%. Разбирам я. Понякога е малко крайна, но не може да й се отрече, че е способна, борбена, упорита и самокритична. Една от най-добре подготвените и комплексни жени, стъпвали на арената. Харесвам страшно много и Калин, но не заради очите, а заради качествата, възпитанието, емпатията и чистотата в отношенията. Много чист и фин човек! Не смятам, че щом харесвам Калин, не може и не трябва да харесвам Ръждавичка, и не виждам защо е нужно да ги противопоставяме и сравняваме!? Така и не разбрах защо се обърна срещу Лапунов, който поне от показаното винаги я е уважавал и подкрепял? Дали е казал или направил нещо, което не са излъчили, дали е нещо извадено от контекста, не знам, но определено се изненадах от постъпката й. Другото, което не ми харесва е, че след формата остава близка с блатната жаба. Ръждавичка е принципна и праволинейна, онази е лукава и подмолна, и не виждам как две противоположности могат да имат общи интереси!

# 2 551
Ф4 Forever!
В този ред, мислите ли, че Алекс ще е ядосан на Калин, че му развали рахатлъка - резиденция, силно племе, силна коалиция?
Просто ми е пред очите, как ще се усмихва, ще каже: "да, прав си, точно така е" и ще легне да дремне, защото вече има отмяна за синхроните Joy но пък от друга страна ще трябва да обработва Николета. Ще е епично, ако зомбираната женска завера се разпадне заради едни зелени очи и изключен мозък, зощото има вече мъже да мислят.

# 2 552
  • Буркина Фасо
Само за справка в Понеделник преди старта на предаването Калин имаше 10,7 хиляди последователи в ИГ, а сега вече са 16 хиляди. Успешна седмица на момчето! 🥰 Дано така да продължи! 💙🐞
това какво означава? - че ще е победител?
никога не съм се интересувал колко ще ме следват. аз никого не следвам, но имам любими потребители.

# 2 553
  • Дубай
Сериозно ли заради Пекин и схемичките и? Никога не бих си причинила нещо подобно.
Само за справка в Понеделник преди старта на предаването Калин имаше 10,7 хиляди последователи в ИГ, а сега вече са 16 хиляди. Успешна седмица на момчето! 🥰 Дано така да продължи! 💙🐞
Следя го отпреди предаването. Тогава имаше 800-900 последователи. Чудех се как някакви хора с простотии събират по 50-100 хиляди, а той – толкова малко.

# 2 554
Сериозно ли заради Пекин и схемичките и? Никога не бих си причинила нещо подобно.
Следя го отпреди предаването. Тогава имаше 800-900 последователи. Чудех се как някакви хора с простотии събират по 50-100 хиляди, а той – толкова малко.
Интересно ми стана как така си го  открила този чист човек?Смисъл интересите му ,и това с което се занимава може би?

# 2 555
никога не съм се интересувал колко ще ме следват. аз никого не следвам, но имам любими потребители.

Изобщо не означава, че непременно ще е победител. Означава, че хората го харесват и го подкрепят! 💙🐞💙

За справка спрягания за победител има около 1500. Странно … 🤔

# 2 556
  • Дубай
Да, харесва ми съдържанието му! В тик ток беше ми излязъл като предложение, а в инста го намерих.

# 2 557

Изобщо не означава, че непременно ще е победител. Означава, че хората го харесват и го подкрепят! 💙🐞💙

За сега Томи е с най-много последователи от мъжката част на сезона — около 18 хиляди.
А относно Миро — той нищо не качва, или само си рекламира бизнеса.
Докато Калин прави уникални снимки и клипове, които са направени с качествена техника — камера към 5 хиляди лева, отделно са обработени супер.
Така че е нормално много хора да са го следвали още от преди формата. Все пак, за разлика от повечето, не се снима с колата или наргилето, а прави неща, които в България почти никой не прави. Кой ще тръгне да скача от мост?

Между другото, миналия сезон имаше един участник, който можеше да бъде ‘Калин’ за миналия сезон, но продукцията го опропасти. Става дума за др. Боев — Декамару. Човекът имаше голям потенциал. Жалко, че както него, така и Бисер ги прецакаха.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 23:39 от Mane007

# 2 558
  • Дубай
Томи и той ми е излизал, не качваше  лоши неща, но напоследък доста се излага със самоироничните си видеа за пазаруването в игрите.

# 2 559

За сега Томи е с най - много последователи от мъжката част на сезона около 18 хиляди
Томи е следващия по минаване от Калинката.И след това останалите три жени😁И съм почти сигурна че до  края на предаването ако се задържи ще ги мине .

# 2 560

За сега Томи е с най - много последователи от мъжката част на сезона около 18 хиляди
Томи е следващия по минаване от Калинката.И след това останалите три жени😁И съм почти сигурна че до  края на предаването ако се задържи ще ги мине .
Според мен Калин и Ръждавичка имат голям шанс да стигнат към 30 к

# 2 561
Би трябвало да ги мине (18k) до края на другата седмица, ако все още е в центъра на сюжетната линия, и особено ако пак е на елиминация.

# 2 562
  • Дубай
Просто хората го харесват и му симпатизират, след като го опознаха на екран. Сигурна съм,че не е влязъл за харесвания и последователи, но със сигурност  спечели любовта на народа за сезона си, което не е малко.
Успех му желая на Калинката, ей такива хора трябва да са примери в живота.

# 2 563
Добре де, какво съдържание дава например Радостина, та я следват толкова хора? Или Ръждавичка, Томи?

# 2 564
Добре де, какво съдържание дава например Радостина, та я следват толкова хора? Или Ръждавичка, Томи?

Пишман инфлуенсъри

Общи условия

Активация на акаунт