Пазаруване от Amazon- тема № 110- Black Friday

• 65 511
  • 854
  •   1
Отговори
# 225
Много благодаря, Чревоугодник!
Предполагам след 17 ч също работи телефона за връзка?

# 226
  • София
Предполагам след 17 ч също работи телефона за връзка?

Мисля, че връзката с оператор е възможна само в работното време на банката - не съм сигурна дали е до 17 или 17,30.

# 227
малко помощ възможна ли е Relaxed

Някой връщал ли е техника към немския Амазон ? Доставката е безплатна до БГ, до средата на януари или до 14дни след получаване пише че има право за връщане - но платено ли е, и ако да в такъв случай по избор ли е куриера ?

за Bluetooth колона става дума

# 228
Връщането е безплатно - генерирате тикет от профила, разпечатвате го и носите пратката в Спиди. Има отрязък, който да сложите в пратката - посочено е кой.
Аз отивам при куриера, сканира кода, пъхам целия тикет в пратката и те си лепят товарителницата.

# 229
Някои искаше да купува Google Pixel 9 цвят - Obsidian, цена 463 евра.

# 230
Мм иска за коледен подарък кафеавтомат. Винаги, когато сме били някъде на гости и наши приятели са имали масовия Philips, най-вероятно модела, който го пускат на намаление около 400 лв. Харесах от немския Amazon едно Delonghi, признавам си обаче, хич не разбирам от такива машини. https://amzn.eu/d/7fyoa3R
Пием еспресо и понякога може да си пуснем някакъв друг вид. Имате ли наблюдение, лесно ли се чисти, хубаво кафе ли прави?

# 231
  • Златна Добруджа
Добро утро. На някой случвало ли му се е да му изчезнат направени поръчки от профила? Имам 3, които просто не откривам. Нещата, които съм поръчала ги виждам единствено в раздела Buy again, но там няма номер на поръчка. Единствено тези 3 липсват... Притеснявам се, че едната се бави, а не мога да я проследя. За съжаление изтрих имейлите, когато ги правих, за която моя глупост сега се ядосвам.

# 232
Добро утро. На някой случвало ли му се е да му изчезнат направени поръчки от профила? Имам 3, които просто не откривам. Нещата, които съм поръчала ги виждам единствено в раздела Buy again, но там няма номер на поръчка. Единствено тези 3 липсват... Притеснявам се, че едната се бави, а не мога да я проследя. За съжаление изтрих имейлите, когато ги правих, за която моя глупост сега се ядосвам.
Отиди на “Your account”  и там има раздел “message centre” , там трябва да са мейлите които получаваш.

# 233

През buy again пак може да се достъпи до ордъра

# 234
Мм иска за коледен подарък кафеавтомат. Винаги, когато сме били някъде на гости и наши приятели са имали масовия Philips, най-вероятно модела, който го пускат на намаление около 400 лв. Харесах от немския Amazon едно Delonghi, признавам си обаче, хич не разбирам от такива машини. https://amzn.eu/d/7fyoa3R
Пием еспресо и понякога може да си пуснем някакъв друг вид. Имате ли наблюдение, лесно ли се чисти, хубаво кафе ли прави?
Ако е за ваше ползване, вземете складова сделка с 20% отстъпка
Used - Good
ние таква ползваме от години. Но си правим само еспресо. Доволна съм, но нямам база за сравнение с филипс например.

# 235
  • European Union
Реших да си подаря часовник за Коледа. Сега съм със смарт, но мисля да се върна към нещо по аналогово. Искам да е със стрелки, самонавиващ се и водоустойчив. Не знам обаче как да го търся, все някакви "кварц" намирам. Можете ли да ми препоръчате нещо?

# 236
Направих първата си поръчка преди 5 дни и все още не са я изпратили, а няма и никакво движение от тогава. Не видях в първия пост информация за сроковете - трябва ли да ги питам какво става или няма нужда да се притеснявам и е нормално това забавяне?

# 237
  • софия
В поръчката пише кога ще бъде получена. Тази е направена миналата седмица

# 238
Да, срокът за получаване е от 28.11. до 08.12., но се притесних, че няма никакво движение от поръчването и дали няма да я анулират.

# 239
  • Бг
Здравейте, някой с отзиви за този Дайсън - заслужава ли си ? До преди месец ползвах една безжична Вакс, но й се скъса на кофти място маркуча, та търся нещо добро като мощност и да чисти сносно.

Общи условия

Активация на акаунт